- 19 Mayıs 2019
- 166
- 153
- 53
- 38
Merhaba bahçeci dediğiniz Fulya da ki hastane mi ? Ben orayı araştırıyorum daBu arada canım bahceci ile ilgili haberi okudun mu bilmiyorum ama embriyoları karıştırıyorlarmış. Bşraz araştır git derim. Bu aşılama işinin tüp bebek işinin boyle sıkıntılı tarafları da var
Ahaaa basladiiiikBata 6 gun var ve kasik agrm var hafif hafif acabasi diyorum kiii
Hadi hayırlı sonuçların olsun inşallahilk aydr yap hevesini gider . Ama bundan sonra sabredebilirsen bekle adet gunu olmazsan yap
Yaa sorma ümit dunyasinda yasiyorum resmen sonrada diyorm kendi kendime heveslenmeyeym oyle geciyo gunlerAhaaa basladiiiikyeni suphelii
10 gun var kiiz kuruma cizgisidr o heveslnme hic.. gercktn varsa cikarsa daha cok sevinirsinHadi hayırlı sonuçların olsun inşallah♥ benim testte ertesi gün çizgi çıktı geçersiz olduğunu bildiğim halde yinede umutlanıyorum işte
Hepimz oyleyiz malesef. Bnm de son 10 gun faln basldi belirtilr.Yaa sorma ümit dunyasinda yasiyorum resmen sonrada diyorm kendi kendime heveslenmeyeym oyle geciyo gunler
Bu ay bnm yoksa geleck aya yasadigim tum belirtileri silcem. Cunku adet olucagimz zamn da kasiklrimz agrio. Ya da kan sekerimz dusuk oluo basimz fonuo gozumuz karario falan fila... ama biiiiz hepsini gebelige yoruyorzzzKızlar kendimizde belirti aramaktan vazgeçelim sonra çok üzülüyoruz
Aynen cnm malesef öyle yapıyoruz benim geçen ay 4 gün gecikti adetim her belirti vardı hatta kesin adet olucam dedim aşırı şişkinlik olur adet olcğaım zaman göbeğim bile şişmedi resmen hamileyim diye dolaştımBu ay bnm yoksa geleck aya yasadigim tum belirtileri silcem. Cunku adet olucagimz zamn da kasiklrimz agrio. Ya da kan sekerimz dusuk oluo basimz fonuo gozumuz karario falan fila... ama biiiiz hepsini gebelige yoruyorzzz
Aman deme bişey günün gelmeden ben ne belirtiler yaşadımBata 6 gun var ve kasik agrm var hafif hafif acabasi diyorum kiii
Ben de gecn ay kesin tuttu dedimAynen cnm malesef öyle yapıyoruz benim geçen ay 4 gün gecikti adetim her belirti vardı hatta kesin adet olucam dedim aşırı şişkinlik olur adet olcğaım zaman göbeğim bile şişmedi resmen hamileyim diye dolaştım
Belirti diye kafayı yedik .herşey bebek belirtisi bu ay kesin bak!farklı hissediyorumlar! Bak hamilelerde de bu belirti olmuş! Resmen paranoyak oldukBen de gecn ay kesin tuttu dedimya biz var yaa. Allh sonumuzu hayretsn. Yine siskinligim var sanki
Ayyyynen oleeeBelirti diye kafayı yedik .herşey bebek belirtisi bu ay kesin bak!farklı hissediyorumlar! Bak hamilelerde de bu belirti olmuş! Resmen paranoyak olduk
HahahaHe cok komikay kiz gelmez,dötü boklu
Bugün Ovulasyon testi yaptım vee gülen yüzü gördümYaşadık 2 sene oldu hala yaşıyoruz. Ama stres yapma önce bi eşinizle birlikte bi gidin doktora.
İnşallah vardırAyyyynen oleeebence bende de yok gecikiyorm.
Aşılamadan önce bunlar yapılıyorya kuzum elinde bu istenen belgeler cd oluyor bunlarla müracaat ediyorsun aşılama yaptırırken kimlik bile sorulmuyor
Bnden bişey istemediler sadece hastanede yaptığım eski sonuçları rahim filmi ve sperm testini inceledio kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?