Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayırlı sonuçların olsun inşallah ♥ benim testte ertesi gün çizgi çıktı geçersiz olduğunu bildiğim halde yinede umutlanıyorum işte
10 gun var kiiz kuruma cizgisidr o heveslnme hic.. gercktn varsa cikarsa daha cok sevinirsin

Kızlar kendimizde belirti aramaktan vazgeçelim sonra çok üzülüyoruz
Bu ay bnm yoksa geleck aya yasadigim tum belirtileri silcem. Cunku adet olucagimz zamn da kasiklrimz agrio. Ya da kan sekerimz dusuk oluo basimz fonuo gozumuz karario falan fila... ama biiiiz hepsini gebelige yoruyorzzz

Bu ay bnm yoksa geleck aya yasadigim tum belirtileri silcem. Cunku adet olucagimz zamn da kasiklrimz agrio. Ya da kan sekerimz dusuk oluo basimz fonuo gozumuz karario falan fila... ama biiiiz hepsini gebelige yoruyorzzz
Aynen cnm malesef öyle yapıyoruz benim geçen ay 4 gün gecikti adetim her belirti vardı hatta kesin adet olucam dedim aşırı şişkinlik olur adet olcğaım zaman göbeğim bile şişmedi resmen hamileyim diye dolaştım

Ben de gecn ay kesin tuttu dedim ya biz var yaa. Allh sonumuzu hayretsn. Yine siskinligim var sanki

Yaşadık 2 sene oldu hala yaşıyoruz. Ama stres yapma önce bi eşinizle birlikte bi gidin doktora.
Bugün Ovulasyon testi yaptım vee gülen yüzü gördüm şimdi hareket vakti
İnşallah hamile olduğumu öğrendiğimde bunu da sizinle paylasacağım İnşallah Ağustos bize bebekle gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…