- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Ay neyse boşver canım olsun az daha sık dişini bebek için çekilen çile kutsaldırVardır diye bir korkudan cesaret edemedim
İki haftadır deliler gibi internette hamile olup olmadığımı teyit ettirecek ipuçları aradım ama beni tam anlamıyla tatmin eden bilgilere ulaşamadım.
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah
Kızlar merhaba dün hamile olduğumu öğrendim ve size belirtilerimi yazacagım.oncelikle sunu soyleyeyim 12aydır bebek istiyorduk ama bu ay korunmaya baslamıştık diş tedavim için. Bu medenle bebek beklentim kesinlikle yoktu aklımın ucundan dahı geçmiyordu. Bunu soylememın sebebı bazı arkadaslar psikolojik olduğunu soyleyecek bu belirtilerin ama ben beklemiyordum ve düşünmüyordum.
1. Son bir haftadır yediğim yemeğin üzernden 1saat gecmeden karnım gruldamaya baslıyo
2.daha önce hiç olmadığı şekilde vücüdum hep sıcak yüzüm kızarıyor ter atıyorum
3. 3-4gündür kasıklarımda ınce ınce sızlama ama adrt agrısı gbi değil vede ayaga kalktıgımda bı anda kasığıma acı saplanıyor
4.benım için en belirgini basımın arkasında hafif ağrı ve hep uyuma isteği( dün akşam yemek yemeği çok seven ben yemeği yarıda bırakıp koşa koşa koltuğa yattım mesela)
5. Göğüslerimde benım abartılı bı acı yok normal adetten once olduğu gıbı
Bu kadar kızlar umarım işinize yarar bilgilerdir ama yınede tbı farklılıklar olur hepimizde. Ve hep diyorlardıda inanmıyordum çok düşününce olmuyor arkadaslar ben 12 ay agladm durdum niye olmuyor dıye ama nasip olmadı ve her sekılde denemiştim gün aşırı her gün fln. Bu ay işlerimiz nedenıyle sadece bir kez ilişki oldu ve bı kazadır kı bir damlacık bırsey kactı sadece ben hemen kalktm temızlendim ve dün gece şok bş şekşlde hamileliğimi ögrendim. Allah ı ma çok şükür. Tevekkül edin arkadaşlar . Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırır insallah.
Daha baska neler yapıyorum evde bir bilsenCok soğukkanli duruyorsun uzaktan amaaaaaaaaaaaa billeeemmmeeediimmmm simdi bi de evde gebelik testi yapip da buraya atmiyormussun
Olsunda kuzum o saglıcakla ben iskence cekmeye razıyımAy neyse boşver canım olsun az daha sık dişini bebek için çekilen çile kutsaldır
Totemde cicek koydugum arkadaslar Eylül icin cogunuzun batları verilmemis alabilirmiyim artıkGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
@Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
A Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
F Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
@Melegim15 bat 28
@Ceren0134 bat 14
@Seker2181 bat Haziran 27
@m_aslicim bat 21
@LadyMorganas bat 11
@Benek04 bat 15
@Butterfly1987 bat 28
@Algernonya bat 19
@bmbm bat 21
@Gncgztc bat 24
@fikoss bat 18
@aselce bat 27
@Misst bat 29
@Mevayigit bat 19
@Inci2020 bat 27
@bocek345 bat 18
@Nurov bat 16
@limonlusodaaa bat 26
@Nisanbingolll bat 20
@zambak189 bat 30
Andyou bat 10
@Gonulmeyvesi bat 18
@Canan_mehtap bat 31
@Denizyildizi_444 bat 22
@sosmivida bat 22
Eylül
@Tiktaktok bat 1
@MNbeyaz bat 5
hayalinizle bat 8
@Deryakadir bat 7
@Ederaf bat 10
@eylem91 bat 8
@Dora01 bat 7
@Nurov bat 13
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@dilosss_ bat 23
Stres yapmazsan erken testlere yönelmezsen yine kimyasalın tekrarlamaz canımm insallah tutar ve sende iyiki varsınİyi ki varsınız o zaman :)) geçen ay kimyasal yaşamıştım ilk deneyimimdi inş bu ay tutar
Benim bugece minicik pembe akıntım geldi sanırım lekelenmelerim basladı canım yarından sonra kesin adet olurumAynen kuzum soyadımkız söz size adet olmazsam bugün yarın yapcam ama adet olcakmış gibi ağrılarım var malesef bugün olurum yani
Herkeste pembe lekemi oluyormusBide herkeste pembe leke oluyormuş bende hiç olmadı demekki yok bebiş
Eylül kac bat? Söylede ekleyelim canısıBenide eylüle ekleyin
Bnmde ayni iste adece wcde gelio 3 gundur daha gelmio hadi insallahHerkeste pembe lekemi oluyormus
Nasıl oluyormus
Ben wc girdigimde afedersin sildigimde peceteye baktıgımda farkettim oda minnacıktı
Bakmasam camasırımdan anlasılmazdı bile
Normal regl lekelenmesi sanıyorum ben ama bi acaba oldum suan
Gözlerim yasarıyordaBben yapmiorm artk. Adet gecsin gitsn oleehevesimi aldm ben
Hic sanmıyorum cicegim ama insallah gelir sizlerden güzel haberlerPazartesi guzel hber veririz insalah toplucana
Regl agrısı oldumu peki? Düsündügümdenmi bilmiyorum suan hafif sancım basladı gibiBnmde ayni iste adece wcde gelio 3 gundur daha gelmio hadi insallah
Artik bnde hic sanmiorum adet kokusunu aldim biraz once kirmiziyi gormedim ama bnce yolda gelio bosa o kadar bkledim geciktimHic sanmıyorum cicegim ama insallah gelir sizlerden güzel haberler❤
Canim bnm 9 gun oldu gecikeli ve 3 gundur gelio ikininca sadece o leke cok acik pembe , hic agrim olmadi arada bacagim sizladi 3 4 gundur goguslerim sizliodu yaniodu cok fena hala öle sisti vs vs ama bos cıkcak iste varsada dusuo buyuk ihtimal yada kimyasal ki bildigim dusuk cok sancili olur bnde hic sanci yokRegl agrısı oldumu peki? Düsündügümdenmi bilmiyorum suan hafif sancım basladı gibi
Yaz bakalım Nana , bat 15 eylül, hem maaşımı hem bebişimi bekliciğimEylül kac bat? Söylede ekleyelim canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?