Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 4gündür soğan kürü kullanıyorum yumurtlama günümünde 4.günü bügün sağ kasığım ağrıyor hamile olabilir miyim birde adetim düzenli oluyor bazı soğan kürü kullanan insanlar da adet düzensizliği yaşıyormuş zarar veriyormuş pişman olmuşlar böyle bişey olabilir mi korkuyorum açıkcası napıyım

Kizlar baska topikten buldum. Siz de okuyun

Totemde cicek koydugum arkadaslar Eylül icin cogunuzun batları verilmemis alabilirmiyim artık

Aynen kuzum soyadım kız söz size adet olmazsam bugün yarın yapcam ama adet olcakmış gibi ağrılarım var malesef bugün olurum yani
Benim bugece minicik pembe akıntım geldi sanırım lekelenmelerim basladı canım yarından sonra kesin adet olurum
İnsallah sen olmazsın hayırlı haberlerle gel canım

Bide herkeste pembe leke oluyormuş bende hiç olmadı demekki yok bebiş
Herkeste pembe lekemi oluyormus
Nasıl oluyormus
Ben wc girdigimde afedersin sildigimde peceteye baktıgımda farkettim oda minnacıktı
Bakmasam camasırımdan anlasılmazdı bile
Normal regl lekelenmesi sanıyorum ben ama bi acaba oldum suan

N Nana Ana kimler var şimdi kimler kaldı. Sıra bizde heralde 18 19 20.pazartesi test yapalım beraber
Pazartesiye gerek yok benim kırmızılar gelir hadi olmadı gelmedi diyelim asla birgün gecikmeden önce yapmam test asla asla aklımı peynir ekmekle yemedim ben

Bnmde ayni iste adece wcde gelio 3 gundur daha gelmio hadi insallah

Regl agrısı oldumu peki? Düsündügümdenmi bilmiyorum suan hafif sancım basladı gibi
Canim bnm 9 gun oldu gecikeli ve 3 gundur gelio ikininca sadece o leke cok acik pembe , hic agrim olmadi arada bacagim sizladi 3 4 gundur goguslerim sizliodu yaniodu cok fena hala öle sisti vs vs ama bos cıkcak iste varsada dusuo buyuk ihtimal yada kimyasal ki bildigim dusuk cok sancili olur bnde hic sanci yok

Herkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…