Ara ara gelip giden belirtiler haricinde son 4gündür hicbir belirti yok canım cikolata bile cekti hafif gögüs sisligi var onlarda adet öncesi belirtim zaten kesin görecegim kırmızıları ahHeyecan doruktaaaaa
Insallah insallah insallahhhAlsa yapıcaktın ama
TEKRAR EDİYORUM ÇOK ACELECİ DAVRANIYORSUNUZ EN ERKEN BATA 1GÜN KALA TEST YAPINIZ KENDİ SAGLIGINIZIDA DÜSÜNÜNÜZ
NOKTA NOKTA NOKTA
Olur öyle vakalar31 Ağustos o zmn :))) acemi olduğum çok bellleei
Bu ay ilk defa kür ve ovu testi yapıcam olmazsa akışına bırakcam. 10 Eylül bat günüm yazmadikİnsallah canım Allahtan umut kesilmez Eylül batını yazmısmıydık senin?
Ama icimdeki sesi ele geciremiyorum beynimde dolaniyorSanki cok dinliyorsunda
İyi ki varsınız o zaman :)) geçen ay kimyasal yaşamıştım ilk deneyimimdi inş bu ay tutarSanki cok dinliyorsunda
Yazdım canımBu ay ilk defa kür ve ovu testi yapıcam olmazsa akışına bırakcam. 10 Eylül bat günüm yazmadik
Eşime keçiboynuzu kendime bal çörekotu tarçınYazdım canım
Hangi kürü uygulayacaksın?
Nasıl birsey canım detaylı yaz bakayım böyle evrensel seylere cok meraklıyımda benYa bide bişey diycem instada görmüştüm bı sayı var onu yazıyosun sağ koluna dileğini tutup. Deneyip sonuç görenler varmış onu mu denesek
Onun yerine incir kürünü denesen ya canım incir cok daha yararlı degilmiEşime keçiboynuzu kendime bal çörekotu tarçın
Özelden sayfa ismini atayım istersen detaylı inceleNasıl birsey canım detaylı yaz bakayım böyle evrensel seylere cok meraklıyımda ben
Eşime mi kendime miOnun yerine incir kürünü denesen ya canım incir cok daha yararlı degilmi
20sini bekleeeeeAma icimdeki sesi ele geciremiyorum beynimde dolaniyor
Kendine canımEşime mi kendime mi
Hos geldin cnmcim. Bat 20 si senin kac. Kiz dun gordum daha bebegimin oldgunu. Bugun de ikizlerim vardi ruyamdagel de cikar aklimdan
BekliyorumÖzelden sayfa ismini atayım istersen detaylı incele
Bu ay bunu deneyeyim de başladım şimdiKendine canım
Ben adet olunca cok agri hiissederim yano ilk gun . Normalde adet olmadan once bacagim uyuşur benim bi kac gun oncesinde . Hoc oyle bisey olmadi . Su an bisey hissetmiyorum .20sini bekleeeee
Adet agrıların oluyomu senin? Bende hafif oluyodu suanda hepsi kesildi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?