- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Vallaha millet ikinci ne zaman diye soruyon hemen planini soyluyor iste su an ki bebem su su yasina girince ikinciyi yapcaz diyorlarAy walla ayni durumdayiz millet bnm ustume 2 . Ye kalacak bn daha bkliom acabami die hyr bizde yilcaz o degil skldm bn her ay beklemekden walla tik yok ama arada geciom oda strese sokuo insani
Bilemedim bende adetimden 6gun geçti cok test yaptım 2gundur sonucu bu sabahta yaptım silik cıkıyorSankim var
Gec döllenmeden kaynakli olabilir. Ya da allah gostermesin kimyasal falan bence bi doktora gitBilemedim bende adetimden 6gun geçti cok test yaptım 2gundur sonucu bu sabahta yaptım silik cıkıyor
Kaç günün var cnmTest alsmmı almasammı adlı çalışmam
Cmm yurtdışında yaşıyorum burada Dr dan sıra almam lazım Pazartesi İNŞALLAH var gibi hissediyorum:/Aa evet cnm ben görüyorum var kan versene
7 gün gecmis canım bugün tekrar kan versen cıkar regl olmadıgına gore kesin hamilesin sen4 gun gecikmenin yaptirdim zaten 2.0 cikti bekle bi ihtimal yukselir dediler bekliodum 2 gundur pembe leke gelio wcde sadece ama adet yok pazartesiye kadar bkliorum
Hayirlisi ile olsun cnm ozaman dediğine göre geç dollenmeyebenziyoCmm yurtdışında yaşıyorum burada Dr dan sıra almam lazım Pazartesi İNŞALLAH var gibi hissediyorum:/bu arada olursa 3cu bebişim olacak
Masallah Allah bagislasin kiizzzz biz daha 1.yi yapamadik . Allahina söyle nasil yaptinCmm yurtdışında yaşıyorum burada Dr dan sıra almam lazım Pazartesi İNŞALLAH var gibi hissediyorum:/bu arada olursa 3cu bebişim olacak
Bu ışte bir terslik varMasallah Allah bagislasin kiizzzz biz daha 1.yi yapamadik . Allahina söyle nasil yaptin♥şakaaaa şakaaa
İnşallah cnm hakımızda hayırlısı kasıklarım agrıyor ama adet sancısı gibi değil birazdan yine yapacam bakalım evde her yer testHayirlisi ile olsun cnm ozaman dediğine göre geç dollenmeyebenziyo
Bi ters bi düz olmaliydi sanirimBu ışte bir terslik var
Bir ilmek atlıyoruz galiba
Burayada at olurmu bekliyorum heyecanlaİnşallah cnm hakımızda hayırlısı kasıklarım agrıyor ama adet sancısı gibi değil birazdan yine yapacam bakalım evde her yer test
Hmmm aa bak iste onu dusunmemistim2 ters 2 düz olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?