Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneririm anambabam
Gg ve n1 siteleri ideal geliyor bana kuzum varsa hpsiburdadanda bakabilirsin onu kesin öneririm insallah onlar yardımcı olur ve kendiliginden gelir bebisiniz yavrum
İnşallah bebeğim bu ay öyle deneyim bakalım sonrası Allah büyük sağol aşkım bugün sipariş edeyim gelsin kuzular

Bi ara bu taktiği bende uyguluyodum
Kesin hamileyim falan diyodum
Bence devam et inşallah gerçekten olursun
Bencede sen kesin hamilesiiinn

Ne kadar süredir istiyodunuz
Bence de bizce de ben kesin hamileyimmminsallah bu pozitiflikle bizimle olur bebeklerimiz
Evlendigimden beri istiyorum . Hic korunmadik 1.5 senedir tabi el alem korundugumuzu saniyorlarrsorunumuz sperlerdeydi . Ameliyatla duzeldi 9 ay oldu ameliyat olali

Hahahahahaha ay Allah iyiliğini versin kız güldürdün valla beni

Buarada bogazım biraz yumusadı ama geniz ve burun akıntım tam olarak hala gecmedi cicegim ilacta icemiyorum cok bet durumum
Ayy çok zor ya ilaçsızda olmuyor kendiliğinden zor geçiyor bide bu sıcaklarda çekilmez bi durum sabret yavrum geçer Allah’ın izni ile aslında burun spreyleride işe yarıyor gece yatarken rahat yatarsın zararı var mı ki

Canım yaa şu çevre varya beni uyuz ediyor
Inlarda haklı tabi ama napalım yani
Biz doktora gitmedik gitmeyi düşünüyoruz inşallah

8 aydır olmadı bakalım

Canım yaa şu çevre varya beni uyuz ediyor
Inlarda haklı tabi ama napalım yani
Biz doktora gitmedik gitmeyi düşünüyoruz inşallah

8 aydır olmadı bakalım
Cevre ipk evlendigim zaman beni aglatiyordu hep . Hep bi sorunumuz oldugguni bilmesinler istiyordum bence gidin hem esin hem sen insallah buyul bi engel ile karsilasmazsiniz

Cevre ipk evlendigim zaman beni aglatiyordu hep . Hep bi sorunumuz oldugguni bilmesinler istiyordum bence gidin hem esin hem sen insallah buyul bi engel ile karsilasmazsiniz
Tatlım hadi üşenme git erken gebelik testi al bence de var

Vardır diye bir korkudan cesaret edemedim

Vallaaha ben de esime test alir misin diyorum verdigi tepki aynen böyle AAAMMAAAAAANNNNN
Bizimde geçen ay ilk denememizdi aldırdım test 4 gün gecikmişti adetim öyle heveslendi ki saatler geçti bak bakalım 2.çizgi çıkmıştır diyo garibim

Bizimde geçen ay ilk denememizdi aldırdım test 4 gün gecikmişti adetim öyle heveslendi ki saatler geçti bak bakalım 2.çizgi çıkmıştır diyo garibim
Yaaa aslinda bizden cok biliyorlar boyle konulariesime diyorum ki bak böyle olmus boyle olucak . Ne bilyim ben diyor halbuki biliyoe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…