- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Yok kuzucum aynıValla benm bi isim olsa yorulur uyurum pasa pasa . Ama mezun oldgumdan beri yani gecen seneden beri evdeym.o yuzden bi kere gec kalkarsam gec yatiom. Bu dongu ooole gider. Sen de calismiosn anladgim kadrylatotomuzu buyutelim biz
İşimiz olmadığından işte canım Allah’ıma büyük konuşmayım ama çalışmak hiç istemem çalışmadımda evimde çalışıyorum yeterValla benm bi isim olsa yorulur uyurum pasa pasa . Ama mezun oldgumdan beri yani gecen seneden beri evdeym.o yuzden bi kere gec kalkarsam gec yatiom. Bu dongu ooole gider. Sen de calismiosn anladgim kadrylatotomuzu buyutelim biz
Evet ya bi akrabamın çikolota kisti vardı bekar diye ameliyat olamadı evlendi hamile kaldı hayırlı olsun diye aradım amaan kaza oldu Allah isteyene versin diyor hasbamEn kötüsüde istemeyenlerin evlendigi gibi hamile kalması isteyenlerinde senelerce olmaması. Allah büyük
Çok haklısın gerçekten o mucize Allah’ın emriyle oluyor doktorlar bizler bir vesileyiz bide bunu dalgaya alıpta hadi yapın ne duruyonuz ne bekliyonuz diyenleri hayatımdan çıkarmak istiyorumÇocuk makinesi olarakmı görmüşler hayret bişey hadsizler hiç mi inançları yok Allah veriyo çocuğu bana soranlara öyle diyorum valla ağaçtan toplanmıyo bu Allah ne zaman verirse diyorum
Evet bitanem doğru söylüyorsun inşallah öyledir gittim yaptırdım şansıma bugün sağlık ocağı öğleden sonra kapalıymış sonucum yarın gelcekmiş kanı verdim hayırlısı Allahtanİnsallah yavrum insallah tez gelsin hayırlısıyla cok yorulduk cok yol katettik insallah Allah katındada artık haketmisizdir canım benim
Benim battan kactıgım gibi sende kandan kacıyorsun ama neden bilmiyorum ben senden umutluyum yavrum o hic gelmeyen sarı akıntı cogu gebede belirti olmus sendekide öyledir olsun istiyorumuykun olmasada biraz uyumaya calıs ve yarında kalkıp o testini yaptır kuzum
Merhaba, aynı şekilde ben de ona takıldım. Hesaplamada yanlışlık yapmış olabilir misin tatlım skrpty? Çünkü benim de verilerim seninle birebir aynı fakat bat tarihi 21 Ağustos. Hatta ben kendimden +1 opsiyon da koydum 22'si olarak söylüyorum test yapacağım tarihi.Bnm de sat 23 temmuz ve bnm de 28 29 gundur dongum. Ama senn nasil 15i oluo bat. Bnm 19 ya da 20
Bnm bugun 5 gun oluyor adetim gecikeli beklemedeyimmHayirlisi insallah kac gun gecti
Benimle aynı regl tarihin.senin belirtin var mı acaba? benim hiç yokyine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
hayırlısıyla olsun canım inşallahTatlım dün kendimi çok yordumgelin ve sirtim ağrıdı arada karnında ağrı oluyordu suan yok bir da aşırı gaz var gaz sancısı ağrısı var bugün beyaz KREM gibi akıntı gelmiş o kadar yani anlayacagin bende pek belirti yok zaten bu aydan pek umutlu değilim ve daha önceden folik asit kullanıyordum olsun diye artık onu da kullanmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabı kadın dogum için randevu almaya çalışıyorum bir kontrolden geçim diye bu arada bunları yazarken sağ kasım agrimaya başladı hayirlisi artık canim
Saol canim bende hissetmiyorum esimde hissetmiyor o yuzden regli olmayi bekliyorumhayırlısıyla olsun canım inşallah
Sansa bakarmısın keske batı bekleseydinEvet bitanem doğru söylüyorsun inşallah öyledir gittim yaptırdım şansıma bugün sağlık ocağı öğleden sonra kapalıymış sonucum yarın gelcekmiş kanı verdim hayırlısı AllahtanBen şimdi temizlik yapcam evimi b*k götürüyor yeteri kadar yattım 2 hafta
Yunurtlamaya göre neden hesaplıosunuz.Kizlar yumurtlama gore 5 gun var bata seytan durtuyor yap yap diye
Tünaydın güzelimmmGünaydın uyuyan güzellersiz uyuyuntabi benim oglan 6 da kalkıyor anne kalk hadi güneş doğdu ne yatıyorsun diyor karnım açıktı çisim geldi ve daha neler neler bebeler olsun da göreyim sizdeki uykuyu
Kac gun kaldi bataValla beni de durtiyor ama beklemeyi dusunuyorum
Hiç sorma ne kalmıştı batada zaten beklerdimSansa bakarmısın keske batı bekleseydin
Vardır bundada bir hayır bekleyelim bakalım yarını canım
Sana kolay gelsin bak senin icin erken kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?