- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ben de akinti disinds bi belirti falan yokKlomen ve çatlatma iğnesi kuzum. Belirti varmı sende, bende 5 gündür adet olck gbi his var ve göğüs ucları hiç olmadıgı gbi sızlıyor
Çizgi var gibi canım hadi inşallah güzel haberler alalım surda ne kalmış sankiLabaquik diye bi marka internetten sipariş vermistimama etesi gun farkli bi zaman diliminde yaptim cikmadi bunu ilk sabah seysinde yapmistim
Evet oyle diyorlarKuzum ztn ilk le yapım diyolart daha cok erken ztn cıkması bile büyk bişi
Bacım kaç gün vardı bata 3 4 günden fazla varsa yapma derim bekle sakin ol sonra o günler geçmiyor biliyorsunKalici deillerse saat 7 ye kadr acik eczaneler. Alabilirsn . Onmli olan idrari bekltmek zatn
Ilk yaptigim zama bi sey yoktu ertrsi gun ayni teste bakiiim dedim var mi biseyler baktim cizgi siliktiÇizgi var gibi canım hadi inşallah güzel haberler alalım surda ne kalmış sanki
2 3 gün kala tekrar yap canım daha erken gibi varsa o zaman çıkar zaten hemenIlk yaptigim zama bi sey yoktu ertrsi gun ayni teste bakiiim dedim var mi biseyler baktim cizgi silikti
Ben de oyle dusunuyorum2 3 gün kala tekrar yap canım daha erken gibi varsa o zaman çıkar zaten hemen
Bir yıla yakındır bekliyorum. Folik asit klomen çatlatma iğnesi hatta estrofem bile kullandım ama kalamadım hiç hamile kalamadım belki kalmış olsam sıkıntı yapmazdım. Klomen uzun süre kullanımda kist yapıyormuş bende de yaptı doktor bir ay ara verelim rahim filmi çekelim dedi kisstten dolayı adetken soğan kürüne başladım hamilelik varsa risk oluşturur diye adetken başladım ovulasyon günü bıraktım. Hayıt otu ve aslan pençesi yumurta oluşumu ve çatlamasında etkili o yüzden içiyorum. Eğer bu ay gebe kalamazsam önümüzdeki ay filmi çekilecek☺Kaç ay oldu düşünüyorsun. Doktora gittin mi. Soğan kürü ve diğerler bitki kürlerinin neye faydası varbende belki kullanırım
Merhaba canım şuan 14. Günümdeyim bat 20 si normal kaset test yapsam mı?
Kız bebek yoksa bi haftada beklese o çizgi çıkmıyor bende sen gebesiin gebe kuzuuu
Obur gun gunun farkli bi zaman diliminde yaptim oncrsinde cok da su içmiştimKız bebek yoksa bi haftada beklese o çizgi çıkmıyor bende sen gebesiin gebe kuzuuu
Kuzucum daha varsada çıkmaz sanırım bende 2 gündür yapıyorum tık yok benimde 5 gün var bata çıkmaz aşılama yaptıranlar 14. Gün test yapıyorlarmış benimde 14. Günüm ama negatif azcık daha bekleyelim lorikcimObur gun gunun farkli bi zaman diliminde yaptim oncrsinde cok da su içmiştimyaptim onda cikmadi ☺ kuruma cizgisi diyorlarlar burdaki bbaagğyyanlar anlamadigim ilkinde yaptim ertesi gun silik cizgi gordum . Bir daha test yaptim hic cizgi yok
Belki erken catlatmistir . Her zamam ayni zamanda ayni gunde obu olmaz diye biliyotumBenim ovülasyon dönemin olmamasına rağmen ovülasyon testinde cift çizgi cıktı halbuki daha vardı başlamasına böyle birşeye denk gelen var mı
Bekleyelim bakalim mevlam neyleer neylerse guzel eylerKuzucum daha varsada çıkmaz sanırım bende 2 gündür yapıyorum tık yok benimde 5 gün var bata çıkmaz aşılama yaptıranlar 14. Gün test yapıyorlarmış benimde 14. Günüm ama negatif azcık daha bekleyelim lorikcim
Geçersiz canım pekte bir bilgim yok ama geçersiz gibiKizlar merhabalar ben yeni uyeyim sizce bunun sonucu nedir bir garip geldi bana cevap verirseniz cok sevinirim. Bu testten bir gun once baska bir test yaptim beyaz grimsi bir cizgi vardi. Bir gun sonra boyle cikti sizce nedir ?
Ben de o marka alip yapmistm ben cizgiyi net goruodum ama telde pek cikmiodu. Hatta gecen ay cok kiside bole kuruma cizgisi cikti hamis deillerdi.ki senin de diger gun cikmis. Yanlis anlama cnmcim cok umitlnme diye diorm zaten cok erkn yapmissn. Insllh vardr da yaniliorzdurLabaquik diye bi marka internetten sipariş vermistimama etesi gun farkli bi zaman diliminde yaptim cikmadi bunu ilk sabah seysinde yapmistim
Bak doğru olanı söylemiş bana hemen kürtaj dedi iyi ki gitmedim aldırmaya gidicektim annem ve eşim müsade etmedi aynı hastaneden başka doktorun numarası vardır aradım oda kürtajı önermiyorum falan dedi ucuz kurtuldum galiba
Gerçekten cok erken oldu adetim bitti 3 gün sonra cift cizgi cıkması şaşırttı beniBelki erken catlatmistir . Her zamam ayni zamanda ayni gunde obu olmaz diye biliyotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?