- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Benimki de hamileyim desem inanmaZ resmen o kivamdaErkklerin geneli olehic bisyi takmiolr cok sinir oluorm. Dun bile sordum hic merk edio musun sonucu diye yoo dedi
Ay valla ayni ole bnmki deBenimki de hamileyim desem inanmaZ resmen o kivamda
Gelsin kuzularımız artıkInsallah cikar vallaha yap aslinda varsa bile silik cikarolsunn artik bebetolar .
Hersey mümkün canım olanları duyuyoruz okuyoruzHadi ya olabilir miadet gibiydi çok geldi ve rengi kırmızıydı
Bugun belim acaip agriyor ama tam regl agrisi gibi deil.degisik bisy. Goguslerim agirlasti baya yanlardan acisi daha cok .hic regl oldgum zamndaki gibi acimio. Halâ ayaga kalkinca goz kararmasi yasiorm. Eger hamile deilsem randevu alip gidicm dr a . Bide bugun kasik batmasi yasadim. Gecen ay uzun bi zamn ara ara yasiodm ama bu ay gec basladi batmalar. Gittikce supheleniorm insllh yanilmam yine
Hayırlısı olsun tatlım
Senin yüksek cıktıgı icin net olma sansıda yüksek canım diger türlü erken testleri önermiyorum ben kan testide olsaSağlık ocağında yaptırdım en son kuzucum özeldede yapılıyormuş bilmiyordum hastane özürlüsü olunca insanbatan 5 yada 4 gün kala çıkar mı acaba gebelik testinde Perşembe kesin giderim Çarşamba kapalıymış
Inşallah gelmez canımGünaydın kızlar. An itibariyle test negatif. Bekliyorum bakalım belki bugün gelir benim kırmızılar.
Biz de ikinci cocugumuzu istiyoruz benim de bir oglum var 4.5 yasinda Inşallah bu ay gelir kardeş oğluna canımMerhaba kızlar benmde bir oğlum var 2.i istiyoruz 8. Ayımız ama ovülasyon filan hiç bakmamıştık. Sadece bu ay baktım birde incir kürü yaptım eğer hiç bir sorununuz yoksa yumurtaları inanılmaz geliştiriyor yumurtlama gününde resmen hissediyorsunuz ilk hamileliğimde incirin etikşi vardı bakalım bu ay olacakmı olmazsa önümüzde ay yine denicem
Bende buradayım o saatte tele bakmadım yazmadım ama dua ediyordum hepimiz için Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı tez zamanda doldursunBir heyecanlı ben varım galiba herkes totisini dönmüs uyuyor
Gecenin bu saatinde önce Allaha sonra evrene yalvarıyorum
(Hayırlısıyla,saglıkla,mutluluk ve bollukla)
Gebeyim gebeyim gebeyim
Şokum normal adet gördüğü halde hamilemiymiş yaniiCanım ümitlemdşrmek değil ama geçen aylarda arkadaşımda gebelik şüphesi ile gitti 4 küsür çıktı değeri doktor ultrasonda bakmış hiç bişey görememiş üstelik adette olmuş oda hamile değilim sanıp evi falan temizlemiş yolculuk yapmıştı ikinci adetinde günü geçmiş doktora gitmişti iş yaptığı için de düşük tehlikesi vardı ve o 4 çıkıp adet gördüğü ay gebeymiş dikkat et yediğine içtiğine
Ya bat tarihleri yakın olanları ve belirtileri okuyunca heyecan yapıyorumBen de surekli baktm olebnmkiler baya baya agrio insllh bebktndr hayrlisiyla olsn bu ay yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?