Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sağ taraftan bugün ayakta fazla durdugum icinmidir nedir benimde cok kötü belim agrıdı canım bugün bide sol kasıkta kasılma var gibiydi baya yorgundum bugün cok bariz belli oldu insallah psikolojik degildir yavrum bunlar insallah seviniriz rüyalarımızdaki gibi

Senin yüksek cıktıgı icin net olma sansıda yüksek canım diger türlü erken testleri önermiyorum ben kan testide olsa
Heyecan dorukta yaav bekle bekle bitmiyooooorr

Bir heyecanlı ben varım galiba herkes totisini dönmüs uyuyor
Gecenin bu saatinde önce Allaha sonra evrene yalvarıyorum
(Hayırlısıyla,saglıkla,mutluluk ve bollukla)
Gebeyim gebeyim gebeyim

Arkadaslar
Bat günü gecip haber vermeyen,
Veren olduysada mesaj yogunlugundan dolayı arada kaynayan,
Herhangi bir bildiriminize kadar batlarınızın yanına cicek bırakıyorum.
İnsallah bunları bana bebisli anne smileı ile degistirmem gerektigini söyleyen cici cici annelerimiz cıkar
Unutmayın özelden bildirirseniz yanlıslıkla atladıgım ciceklerim kalmamıs olur
Tez zamanda son durumlarınızı bildirmenizi bekliyorum.
Herseyin hayırlısı gelsin insallah
Beybileri buay ögrenemeyen ciceklerimde üzülmesin özelden eylül bat tarihlerini bildirsin Allahın izniyle Eylüldede bir arada olacagız bol bebekli anneli heyecanlı adaylarla beraber
Tatlis rüyalar diliyorum

Merhaba kızlar benmde bir oğlum var 2.i istiyoruz 8. Ayımız ama ovülasyon filan hiç bakmamıştık. Sadece bu ay baktım birde incir kürü yaptım eğer hiç bir sorununuz yoksa yumurtaları inanılmaz geliştiriyor yumurtlama gününde resmen hissediyorsunuz ilk hamileliğimde incirin etikşi vardı bakalım bu ay olacakmı olmazsa önümüzde ay yine denicem

Hayırlı sabahlar kızlar.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bana? Adetim genellikle 24-36 arasında değişiyor. Son adet olduğum tarih 18 temmuzdu. Ağustos ayında eşimle sık sık denemeler yaptık. Ben genelde 28günden evvel adet oluyorum.
Arife gününde (10 ağustos) adetim gecikti. Zaten bayramda evimde değildim misafirliğe gittiğimiz için fazla üzerinde durmadım. Kan gelmedi ancak adet olucam sancısı vardı. Üşüttüm herhalde dedim. Bayramın ilk günü normal geçti. Bayramın 2.günü pembemsi lekelenme gördüm hatta ben adet oluyorum dedim bat tarihini Eylüle yazdım.
12 ağustostan sonra lekenin gerisi gelmedi. Dün 13 ağustos bayramın 3.gününde sol kasığımın altı ve vagina girişimde sancılar vardı sağ göğsüm acıyor. Hala adet sökülmedi. Bayramın 4.gününe geldim. 36.güne kadar sabredeyim istiyorum çünkü ben zaman zaman gecikiyordum adetim geç gelirse herşey başa saracak.
Sabırla bekliyorum bayram geçsin aile doktoruna gideyim hem bi kaç gün daha geçsin bakalım neler olacak.
Herşeyin hayırlısı olsun
Allah hepimize en sağlıklısından hamilelik nasip etsin inşallah. Amin.

Biz de ikinci cocugumuzu istiyoruz benim de bir oglum var 4.5 yasinda Inşallah bu ay gelir kardeş oğluna canım incir kurunu nasıl yaptın acaba

Bir heyecanlı ben varım galiba herkes totisini dönmüs uyuyor
Gecenin bu saatinde önce Allaha sonra evrene yalvarıyorum
(Hayırlısıyla,saglıkla,mutluluk ve bollukla)
Gebeyim gebeyim gebeyim
Bende buradayım o saatte tele bakmadım yazmadım ama dua ediyordum hepimiz için Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı tez zamanda doldursun

Şokum normal adet gördüğü halde hamilemiymiş yanii

Ben de surekli baktm ole bnmkiler baya baya agrio insllh bebktndr hayrlisiyla olsn bu ay yaa
Ya bat tarihleri yakın olanları ve belirtileri okuyunca heyecan yapıyorum her sabah gözümü açar açmaz ilk isim forum a bakmak acaba hamilelik haberi var mı diye. Benim bat a daha çok var üffff daha 14 gün. Keşke benimde reglim 28 gün de bir olsaydı. 33-35 günde bir olunca haliyle bekleme süresi de uzamış oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…