2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
korunmasız bir bebek gibinn
Zaten çocukken de hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmemişim. Kızamık, kabakulak gibi hastalıklar azaldı çok şükür ama hamilelik döneminde ekstra dikkat etmem lazım. Şimdi kedilere eldivensiz mama koymuyorum zaten son 1-2 aydır virüs dolayısıyla eşim veriyordu.

Selam herkese verdiği tahlillerde cvm lgg pozitif çıkan var mi
Evet canım benimde pozitif çıktı
Dr a henüz göstermedim biraz araştırdım
Cmv ıgg pozitif olması sakıncalı değilmiş
Cmv ıgm olan değer pozitif olunca sıkıntı olma ihtimali varmış
Bende cmv ıgm negatif

Kendimi orman çocuğu mogli gibi hissediyorum bi insan herşeyi mi geçirir yahu
Sen edebildiğin en üst seviyede dikkat et, gebelikte tedavi de problem. Sorunsuz geçer insallah

Aynen yaaa oyuncak ettiler bizi benim geceleri midem bulanmıyor şükür sabah ve gün içerisinde bulanıyor.. peki canım 8. Haftaya girince bir değişiklik oldu mu sende benim kasık ağrılarım başladı gibi
Deme ya. Benim de kasık ve aşşırı bel ağrım var. Bi kaç saat ayakta kaldım yemek yaptım belim koptu. Yattım da geçmedi. Zor kendime geldim. Bide eskiden sıkıntı yoktu bu aralar hapşurunca korkuyorum ya elimle karnımı tutup sonra hapşuruyorum tutmadığımda sallanıyor sanki karnım. Bide zayıfım karnım da yok. Ama nedense öyle his oluyor. Bide gaz sancılarım arttı benim.
Sende durum nedir canım?

E Evet öyleymiş. ben de ondan rahatladım

Kızlar bütün gün midem bulandigi için giremiyorum forma inşallah bütün bebisler iyidir..
Selam kızlar
Valla aynı durumdayım geceden geceye anca bakabiliyorum mide bulantıları beni mahvetti Rabbim sağlıkla 3 ayı doldursak bulantılardan kurtulsak kızlarımda da olmuştu ama bu daha zor sanki

Gorursun canim ben dun yani 5+1 da gordum cok sukur betam da 2260 di bol su icip git idrara sıkısıkken iyi ciktigini biliyorum
İnsallah canım ben de öyle yapayım. Ama benim beta geçen hafta 2459 çıkmıstı o takildi kafama senin 5+1demi 2260 tı canım

Gebeligi ikiz olan varmi benim anne tarafinda esiminde baba tarafinda mevcut insanin aklina gelmiyo degil
Benim babam ikiz ve bir amcamla halam da ikiz annemin de 2 ikiz kardeşleri var benim ilk düşük çift keseydi ama sonra nasip olmadı şimdi de tek zaten 3. Olduğu için Rabbim en hayırlısı tekmiş öyle nasip etmiş ama Allah isteyene versin hele de ilk gebeliği olanlara

Benim eşimle babamın adı aynı Hüseyin babamı çok çok severim oğlum olursa ilk isim olarak onun ismini koymak çok isterdim ama kaynatam bana çok haksızlık yaptığı için koymıycam Allah nasip eder oğlum olursa Cihat Emir kızım olursa da Afra düşünüyorum

Aynen canım bugün benimde belim çok fena ağrıyor azıcık ayakta kalmaya gelmiyor ben de yatarken hangi tarafa yatarsam o tarafa sanki karnım gidiyor gibi elimle kasıklarıma baktigimda dolgun olan taraf sert diğer taraf kemiğe kadar iniyor artık bebişin ne tarafta olduğunu saplayabiliyorum bu ara sağda ilk zamanlar soldaydı

Ben anneme nasıl söylicem:) yüreğine inecek.çalıştığım için oğlumu o büyüttü zaten .
Söylemeye korkuyorum kalp atışını duymayı bekliyorum herşey netleşince söylicem

8. Hafftadayım hala kahverengi akıntı geliyor ya ara sıra doktora dedim duphaston yazdı düşük tehlikesi gözükmüyor dedi kafaya takmayayım diyorum illa takılıyor bugun 2 kez geldi progestan fitil kullanıyorum bu aralar koyarken ağrı hissediyorum ondan mı oluyor diyeceğim ama öyle olsa çoğu kişide olur

Brnbrr
Doktor sıkıntı yok diyorsa içini ferah tut kahverengi akıntı yeni bir kanama değil şöyle söyliyeyim belki biraz rahatlatır 2 kızımda da 4 ay boyunca kahverengi akıntım oldu 100 mg günde 3 kere progestan kullandım çok şükür maşallah sağlıkla kucağıma aldım sende alıcaksın inşallah içini ferah tut doktora güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…