2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah rahmet etsin canım sizlere sabır versin.. çok güzel bir isim

Maaşallah, aramıza hoşgeldin
Kızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Ben 5+3'te görmüştüm canım, inşallah sen de gorebilirsin

Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacak

Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacak

Beklenti değil ki canım adetleri öyle. Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. Odasını kendin yap boşver beklentiye girme

Beklenti değil ki canım adetleri öyle. Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. Odasını kendin yap boşver beklentiye girme
bizimkilerde yok öyle bir gelenek.. Amma valla süper gelenekmis beğendim Odasını ben yapacam o giderlerini karşılayacak
Tabiki benimki sadece tek taraflı bir düşünce hiç öyle birşey olacağı yok

bizimkilerde yok öyle bir gelenek.. Amma valla süper gelenekmis beğendim Odasını ben yapacam o giderlerini karşılayacak
Tabiki benimki sadece tek taraflı bir düşünce hiç öyle birşey olacağı yok

Belkide olur şimdi onlar da heyecanlıdır torun gelecek diye kimbilir neler geçiyordur içlerinden

Kızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Gorursun canim ben dun yani 5+1 da gordum cok sukur betam da 2260 di bol su icip git idrara sıkısıkken iyi ciktigini biliyorum

Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokk

Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokk

Evet evet et türevleri, yeşillikler falan sıkıntı oluyormuş hep. :)

Yıllarca evde kedi besledik, sokakta da hala kedileri besliyoruz seviyoruz vs toxoplazma bende negatif çıktı daha doğrusu hepsi negatif hicbiseye bağışıklığım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…