- 18 Nisan 2020
- 183
- 100
- 28
- 38
Allah rahmet etsin canım sizlere sabır versin.. çok güzel bir isimBüyük çocuklar, küçük çocuklardan beterörmeye bi başlarsam bütün hayvanlardan ister kesin, hiç ilişmiyim ben. Ama kızıma bebek örmek isterim, o çok seviyo, şu bulantılar bi geçsin de
O kadar kolay olur mu hiçben ilki normal Doğum yaptım, biraz sıkıntılı bi süreçti, bunda normal Doğum istemiyorum.
Çoğumuz öyleyiz cnm, sen mideni boş bırakmamaya çalış
Eğer erkek olursa bizim de ilk ismi belli Abdullah. Ocak ayında babamı kaybettim, ilk adı onunki olacak inşallah
Maaşallah, aramıza hoşgeldinMerhaba hanımlar. Benimde reglim 6 gün geçmişti bugün test yaptım. Çok şükür hamileyim Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ben 5+3'te görmüştüm canım, inşallah sen de gorebilirsinKızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Selam herkeseverdiği tahlillerde cvm lgg pozitif çıkan var mi
Allah razı olsun cnmAllah rahmet etsin canım sizlere sabır versin.. çok güzel bir isim
Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacakOoo isimler konuşulmuşBizim isimlerde belli-di
Eşim güneydoğulu baba adı vermek onlarda gelenek. Bilmem kaç nesildir sülalenin erkekleri x_y_x_y_x_y olarak gidiyorkayınpederimin adı olacak sağlam bir isim hediyesiyle birlikte.. Bugüne kadar her dede kendi adı verilen torununa ev almış. Dedim bayıldım bu geleneğe. Kız olursa da net şekilde Elfida diyorduk. Ama anlamı kafamızı bulandırdı. Feda edilen, gözden çıkarılan demek. İsme ölüyoruz bayılıyoruz.. Ama anlamı bizi bi durdurtuyor. ☹☹
Valla canım bizde baba adı koyuyoruz ama hiç öyle bir beklentimiz yok ben odasını yapar artık diyorum eşime bakalım artık ne olacak
Insallah canımMaaşallah, aramıza hoşgeldin
Ben 5+3'te görmüştüm canım, inşallah sen de gorebilirsin
Benim sonuçlara baktım hepsi negatifSelam herkeseverdiği tahlillerde cvm lgg pozitif çıkan var mi
Hoş bulduk canım Aralık ayının sonuna yetiştim bakalımMaaşallah, aramıza hoşgeldin
Büyük ihtimalle görürsün hayırlısıylaKızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Benim sonuçlara baktım hepsi negatif
Benimmm basta çok tedirgin oldum ama tedirgin olunacak birşey yok canım bağışıklık kazandığımız bir hastalıkmısSelam herkeseverdiği tahlillerde cvm lgg pozitif çıkan var mi
Beklenti değil ki canım adetleri öyle.Eşime de dedesi ev vermiş doğunca, kayınpederime de.. Garip bir sülaleler. Odasını kendin yap boşver beklentiye girme
bizimkilerde yok öyle bir gelenek.. Amma valla süper gelenekmis beğendim Odasını ben yapacam o giderlerini karşılayacak
Tabiki benimki sadece tek taraflı bir düşünce hiç öyle birşey olacağı yok
Gorursun canim ben dun yani 5+1 da gordum cok sukur betam da 2260 di bol su icip git idrara sıkısıkken iyi ciktigini biliyorumKızlar 5+3 ile yarın doktora gideceğim umarım keseyi görürüz dualarinızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokkMerhaba, benim momentlar (m) negatif. Bağışıklıklarım pozitif, Varı yoğu geçirmişim zamanında.Evde kedi var, toksodan çok korkmuştum ama şükür ona da bağışıklığım var çıktı
Benim de gecmisteymis. Doktoruma mesaj attim öyle dedi :)) şu an negatif...Çiğ et bu yuzde n yenmiyormuş demek...halbuki ben tam bi suşi hastasiyim :))) ama 7 ay daha yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?