Hayırlı olsun Allahım gönlüne göre versinMerhaba aralık anneleri,
İnşallah bende aralık annesi olacağım. 6 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ultrasonda kalp atışı gördük ama sesini duyamadık çok küçük dedi doktorum. 8 mayısta randevum var heyecanla bekliyorum. Midem çok bulanıyor ama henüz kusmadım. İlk hamileliğimde 3 ayım bol bol kusmalı geçti şimdi allah güç veriyor herhalde bir kızım var 5,5 yaşında
İnşallahBende de hemen hemen öyleydi canım. İnşallah duyacaksın sende
Bana artık elma iyi gelmiyor. Yiyince mideme yumruk yemiş gibi oluyorum. Evet ben geç kalkınca insanlıktan çıkıyorum çok fena. Dünya başıma yıkılıyor sanki. Mideye bişey indikten sonra geçiyor. Ben gece bile yemek yemeye uyanıyorum yaaOnu sabahlari bende farkediyorum geç kalkarsam midem çok fena oluyor birşeyler yiyince kendine geliyor ama yediklerimde işte o saydıklarım.. Burada okumuştum elma iyi geliyor ara ara onu yiyorum böyle geçiyor zaman inşallah bu dönemler 3 ayla sınırlı kalır
Ben yiyemiyorum tiksindim tavuktan nedenseKızlar tavuk yiyor musunuz
Ya ne güzel isimler. İnşallah koymayı nasip etsin Rabbim. Benim kayınpederimin adını vermek istemiyor. Batıl inançları var adımı verirsem giderim diyoBizde isimleri düşündük çoktan erkek olursa kayınpederin ismi Ali Kadem olacak inşallah Kız olursa da Kayınvalidem Ayla ama ben Elif Alya düşünüyorum
Amin hepimiz inşallahHayırlı olsun Allahım gönlüne göre versin
İnşallah rahat bi hamilelik geçirirsin
Benimde bir sürü hayalim vardı ama yinede ben cinsiyeti eşimle evde en azından bi masa hazırlayıp balonlar alıp kutlamak istiyorum.. doktora söyleyecem hemen cinsiyetini soylemeyin bana kâğıda yazın diye sonrada gidip parti markete verecem akşam da eşimle küçük bir parti yaparız diye düşündüm bakalım tabi fikrim degismezseSorma ya biz parti evi isletiyoruz aynı zamanda helyum balon süsleme malzemesi vs satıyoruz ne hayallerim vardı.. Hepsi suya düştü.. Evde kutlarım anca minnacik birsey eşim ve oğlumla oda belki.
Evet ilk çocukta yapmayınca şimdi yapılması ilerde terimlere bakarken diğerinde üzüntü yaratabilir haklisin canımBen düşünmüyorum ilk çocuğumda yoktu öyle şeyler şimdi de yapmak istemiyorum
Maşallah canım çok güzel yiyebiliyorsan ben de ilk ay çok güzel besledim ama sonra söndü o iştah umarım yeniden gelirBana artık elma iyi gelmiyor. Yiyince mideme yumruk yemiş gibi oluyorum. Evet ben geç kalkınca insanlıktan çıkıyorum çok fena. Dünya başıma yıkılıyor sanki. Mideye bişey indikten sonra geçiyor. Ben gece bile yemek yemeye uyanıyorum yaa
Evet canım ikinci hamilelik olunca insan bunları da düşünüyorEvet ilk çocukta yapmayınca şimdi yapılması ilerde terimlere bakarken diğerinde üzüntü yaratabilir haklisin canım
Çok değişik bir inanç bizim burada da tam tersi açıkçası kayınpeder ismini koymayı eşime ben teklif ettim çünkü tek oğlan eşim ve babası da böyle şeylere çok mutlu olan biri isimlerde hoşuma gittiği için kendim söyledim... teşekkür ederim canım aminn hepimizin hayallerini gerçekleştirsin rabbimYa ne güzel isimler. İnşallah koymayı nasip etsin Rabbim. Benim kayınpederimin adını vermek istemiyor. Batıl inançları var adımı verirsem giderim diyo
Aynen 2. Bebisi olanlar için bu tarz şeyleri düşünmeleri gerekiyor ileriki yıllarda da fotoğraflara bakarken bile bi burukluk hissetmeleri uzer insaniEvet canım ikinci hamilelik olunca insan bunları da düşünüyor
Oğlum şimdi 6 yaşında emen bi bebek gördüğünde anne bende böyleydim demi diyordu bi zamanlar
Bende evet diyordum
Aslında hiç emmedi
Ama ilerde kardeşi olur da görürse diye söylemedim emmediğini
Evet canım onları üzmeye değecek bi durum değil bence buAynen 2. Bebisi olanlar için bu tarz şeyleri düşünmeleri gerekiyor ileriki yıllarda da fotoğraflara bakarken bile bi burukluk hissetmeleri uzer insani
Yiyemiyorum mecbur yiyorum yoksa çok kötü oluyorum. Gece kalkıp peynir ekmek yedim. Uyuyamadım sonra. Mide bulantım geçti ama hazimsizlik oluyor. Ben hiç geçe yemiyodum 1santimlik boyuyla oyuncağı olduk minnoşunMaşallah canım çok güzel yiyebiliyorsan ben de ilk ay çok güzel besledim ama sonra söndü o iştah umarım yeniden gelir
Ben de bekleyelim dedim ama günüm geçmiş olduğu için beklemediler, şunu sancı da sıkıntı olabilir, bebek kakasını yapabilir dediler. Kısmet bekledim olmadı.Demek bebegi tehlikeye atmak istememis canim hayirlisi oymus oyle olmus ben sanci gelmesede suni sanciyla dogum yapanlar duydum benim sancim geldi ama acilmam cok yavas ilerliyordu sancimda oyle abartilacak gibi degildi agdet agrisi gibiydi sonra suni sanci verdiler ondan sonra sancilarimin siddeti epey artmisti birde suyum gelmemisti doktor patlatti ondan sonra daha rahat oldu acilmam firtt diye dogurdum oyle korkulacak dayanilmayacak birsey yoktu yani beni tek zorlayan dogum esnasinda iki bacagimada kramp girmesiydi o an kotuydu onun disinda kizim gozleri dogar dogmaz fildir fildir acik etrafa bakindi ozamandan belliydi nasil bir cocuk olacagi
Aynen yaaa oyuncak ettiler bizi benim geceleri midem bulanmıyor şükür sabah ve gün içerisinde bulanıyor.. peki canım 8. Haftaya girince bir değişiklik oldu mu sende benim kasık ağrılarım başladı gibiYiyemiyorum mecbur yiyorum yoksa çok kötü oluyorum. Gece kalkıp peynir ekmek yedim. Uyuyamadım sonra. Mide bulantım geçti ama hazimsizlik oluyor. Ben hiç geçe yemiyodum 1santimlik boyuyla oyuncağı olduk minnoşun
hah iyi bari meraklandım aklıma kötü senaryolar geldiBurdayım canim evdeyiz esimle surekli uyuyorum ben yani sabahdan aksama.kadar biraksalar uyurum
Köfte, tavuk vs yiyorum ben canim. İyi pisirilince sorun olmayacagini düşünüyorum.Kızlar tavuk yiyor musunuz
Vallahi canim benimde gunum gecmisti ama hic oyle bisey soylemediler demek onlar ugrasmak istemedi bide bazi doktorlar sezeryan taraftari oluyor ucret olarak fazla aldiklari icin sezeryana donduruyolar cogu normal dogumuBen de bekleyelim dedim ama günüm geçmiş olduğu için beklemediler, şunu sancı da sıkıntı olabilir, bebek kakasını yapabilir dediler. Kısmet bekledim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?