Ayyy ben sormadım cinsiyeti ogrenebilir miyiz diye heyecandanEvet ikili test, bide hastaneye kaydolmadım henüz kayıt işlemleri yapılacak. Bide cinsiyet de öğrenebiliriz dediydi doktorum![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben sormadım cinsiyeti ogrenebilir miyiz diye heyecandanEvet ikili test, bide hastaneye kaydolmadım henüz kayıt işlemleri yapılacak. Bide cinsiyet de öğrenebiliriz dediydi doktorum![]()
Evet öyle aslında ama birşey yememek insani rahatsız ediyor eskidende yemezdim ama bebiş yoktu çokta sıkmazdım canımı bu ara böyle olunca öyle bi bunaldimCanım kendini boşa üzüyorsun
Bebişlerimiz günlük olarak yendiğimiz besinlerle beslenmiyor
Bu durum geçici zaten
Kısa bi zaman sonra her şey yoluna girecek
Suya aynı anda mı fırt diye çıkıyor çocuk?Canim bi tig gibi cubuk var onu alttan sokuyo zaten deymesiyle patlamasi bir oluyor o patlayinca dogum suresi daha cabuk hizlaniyormus acilma cabuk oluyormus
Gösterirse öğrenebilirsin bence canımAyyy ben sormadım cinsiyeti ogrenebilir miyiz diye heyecandan![]()
Hayır çıkarmıyorum ama midem sürekli bulaniyor yiyemiyorum içim almıyorNiye yemiyorsun canım çıkarıyormusun?
Yok canim suyu patlatiyor acilma rahat olsun diye 10 cm avilma olunca dogum gerceklesiyor nekadar surede 10 cm ulasirsa yani kisoden kisiye degisiyor hemende olur 5 saat sonrada olurSuya aynı anda mı fırt diye çıkıyor çocuk?![]()
Ben de bu sefer umutluyum ilkinde duymadım kalp atışını çok şükür bu sefer duyduk miniğimi. İnşallah güzel olucakHoşbuldum canım
Teşekkür ederim
Amin inşallah tekrar yaşamayı ve kimsenizde yaşanmasını istemem
Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Ama bu sefer daha umutluyum inşallah umutlarım boşa çıkmaz
Hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar dilerim
![]()
![]()
Emin ol ki stres yapman kendini üzmen bebeğin için daha sıkıntılı bi durumEvet öyle aslında ama birşey yememek insani rahatsız ediyor eskidende yemezdim ama bebiş yoktu çokta sıkmazdım canımı bu ara böyle olunca öyle bi bunaldim![]()
Canım yemediğin için bulanıyor. Ben demin açtım az kalsın istifa edecektim ramak kaldı. Sonra tuttum kendimi hemen buzdolabında ne buldum attım ağzıma mideme gitsin boş kalmasın diye. Çok zorlandım ama sonrasında rahatladım. Sana da tavsiye ederim canım miden boş kalmasınHayır çıkarmıyorum ama midem sürekli bulaniyor yiyemiyorum içim almıyor
Amiiinnn inşallah bir an önce geçer bu durumaynı durumdayız canim ben senin kadar bile yiyemedim.. Tartilmak istemiyorum hiç gerçekten çöküşteyim ilaç ta ise yaramıyor bende. Allah sabır versin bize.
Çok güzel. Oğlumun adı Ege Çınar çok seviyorum ismini❤
İnşallah Allahım gönlümüze göre versinBen de bu sefer umutluyum ilkinde duymadım kalp atışını çok şükür bu sefer duyduk miniğimi. İnşallah güzel olucak![]()
Inşallah Canım kendimi kontrol etmem gerekiyorEmin ol ki stres yapman kendini üzmen bebeğin için daha sıkıntılı bi durum
Biraz rahat ol akışına bırak az da olsa yediklerin önemli
Sağlıklı beslenmeye gayret et gerisi gelir zaten
Onu sabahlari bende farkediyorum geç kalkarsam midem çok fena oluyor birşeyler yiyince kendine geliyor ama yediklerimde işte o saydıklarım.. Burada okumuştum elma iyi geliyor ara ara onu yiyorum böyle geçiyor zaman inşallah bu dönemler 3 ayla sınırlı kalırCanım yemediğin için bulanıyor. Ben demin açtım az kalsın istifa edecektim ramak kaldı. Sonra tuttum kendimi hemen buzdolabında ne buldum attım ağzıma mideme gitsin boş kalmasın diye. Çok zorlandım ama sonrasında rahatladım. Sana da tavsiye ederim canım miden boş kalmasın
Sorma ya biz parti evi isletiyoruz aynı zamanda helyum balon süsleme malzemesi vs satıyoruz ne hayallerim vardı.. Hepsi suya düştü.. Evde kutlarım anca minnacik birsey eşim ve oğlumla oda belki.Cinsiyet partisi yapmayı planlayan vardı kızlar tabi bu dönemde çok kalabalık değil ama eşinizle birlikte falan abi kalması için![]()
Ben düşünmüyorum ilk çocuğumda yoktu öyle şeyler şimdi de yapmak istemiyorumCinsiyet partisi yapmayı planlayan vardı kızlar tabi bu dönemde çok kalabalık değil ama eşinizle birlikte falan abi kalması için![]()
Bende de hemen hemen öyleydi canım. İnşallah duyacaksın sendeİnşallah Allahım gönlümüze göre versin
Düşük yaptığımda bende duymamıştım
7 haftada kaybettik
Dün gittim dr 10 gün sonra gel dedi
İnşallah bu sefer duyarız
![]()
Oğlumun adı Doruk birde kızım olursa Derin koyacağım yine erkek olursa babası koyucakKizlar cinsiyetler belli degil ama isimler kafada belli mi![]()