2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım kendini boşa üzüyorsun
Bebişlerimiz günlük olarak yendiğimiz besinlerle beslenmiyor
Bu durum geçici zaten
Kısa bi zaman sonra her şey yoluna girecek
Evet öyle aslında ama birşey yememek insani rahatsız ediyor eskidende yemezdim ama bebiş yoktu çokta sıkmazdım canımı bu ara böyle olunca öyle bi bunaldim

Canim bi tig gibi cubuk var onu alttan sokuyo zaten deymesiyle patlamasi bir oluyor o patlayinca dogum suresi daha cabuk hizlaniyormus acilma cabuk oluyormus
Suya aynı anda mı fırt diye çıkıyor çocuk?

Ben de bu sefer umutluyum ilkinde duymadım kalp atışını çok şükür bu sefer duyduk miniğimi. İnşallah güzel olucak

Evet öyle aslında ama birşey yememek insani rahatsız ediyor eskidende yemezdim ama bebiş yoktu çokta sıkmazdım canımı bu ara böyle olunca öyle bi bunaldim
Emin ol ki stres yapman kendini üzmen bebeğin için daha sıkıntılı bi durum
Biraz rahat ol akışına bırak az da olsa yediklerin önemli
Sağlıklı beslenmeye gayret et gerisi gelir zaten

Hayır çıkarmıyorum ama midem sürekli bulaniyor yiyemiyorum içim almıyor
Canım yemediğin için bulanıyor. Ben demin açtım az kalsın istifa edecektim ramak kaldı. Sonra tuttum kendimi hemen buzdolabında ne buldum attım ağzıma mideme gitsin boş kalmasın diye. Çok zorlandım ama sonrasında rahatladım. Sana da tavsiye ederim canım miden boş kalmasın

Ben de bu sefer umutluyum ilkinde duymadım kalp atışını çok şükür bu sefer duyduk miniğimi. İnşallah güzel olucak
İnşallah Allahım gönlümüze göre versin
Düşük yaptığımda bende duymamıştım
7 haftada kaybettik
Dün gittim dr 10 gün sonra gel dedi
İnşallah bu sefer duyarız

Emin ol ki stres yapman kendini üzmen bebeğin için daha sıkıntılı bi durum
Biraz rahat ol akışına bırak az da olsa yediklerin önemli
Sağlıklı beslenmeye gayret et gerisi gelir zaten
Inşallah Canım kendimi kontrol etmem gerekiyor

Onu sabahlari bende farkediyorum geç kalkarsam midem çok fena oluyor birşeyler yiyince kendine geliyor ama yediklerimde işte o saydıklarım.. Burada okumuştum elma iyi geliyor ara ara onu yiyorum böyle geçiyor zaman inşallah bu dönemler 3 ayla sınırlı kalır

Cinsiyet partisi yapmayı planlayan vardı kızlar tabi bu dönemde çok kalabalık değil ama eşinizle birlikte falan abi kalması için

Bizde isimleri düşündük çoktan erkek olursa kayınpederin ismi Ali Kadem olacak inşallah Kız olursa da Kayınvalidem Ayla ama ben Elif Alya düşünüyorum

Merhaba aralık anneleri,
İnşallah bende aralık annesi olacağım. 6 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ultrasonda kalp atışı gördük ama sesini duyamadık çok küçük dedi doktorum. 8 mayısta randevum var heyecanla bekliyorum. Midem çok bulanıyor ama henüz kusmadım. İlk hamileliğimde 3 ayım bol bol kusmalı geçti şimdi allah güç veriyor herhalde bir kızım var 5,5 yaşında

Cinsiyet partisi yapmayı planlayan vardı kızlar tabi bu dönemde çok kalabalık değil ama eşinizle birlikte falan abi kalması için
Sorma ya biz parti evi isletiyoruz aynı zamanda helyum balon süsleme malzemesi vs satıyoruz ne hayallerim vardı.. Hepsi suya düştü.. Evde kutlarım anca minnacik birsey eşim ve oğlumla oda belki.

İnşallah Allahım gönlümüze göre versin
Düşük yaptığımda bende duymamıştım
7 haftada kaybettik
Dün gittim dr 10 gün sonra gel dedi
İnşallah bu sefer duyarız
Bende de hemen hemen öyleydi canım. İnşallah duyacaksın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…