2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç birşey yemiyor gibiyim sabahtan bu yana yediğim şeyler yarım yumurta 2 zeytin yarim elma 3 tane ceviz 5 6 500 ml su kuru üzüm boyle insan yaşarmi çok mutsuzuuummmm
aynı durumdayız canim ben senin kadar bile yiyemedim.. Tartilmak istemiyorum hiç gerçekten çöküşteyim ilaç ta ise yaramıyor bende. Allah sabır versin bize.
Ben sadece Ege diye düşünüyordum. Eşim Yağız Ege olsun dedi. Atlas olabilir belki. Gidip geliyoruz bu isimler arasinda
Çok güzel. Oğlumun adı Ege Çınar çok seviyorum ismini

Canım senin sonraki randevun ne zamandi. Kac arti oluyor o zaman. Bana 3 hazirana verdi. 11+6 oluyor o zamana
Benim 22 mayıs canım. Bende de hemen hemen öyle. 11 haftalık olcaz inşallah iple çekiyorum

Ay ben hormon var diye yemekten kaçınıyorum. Doktora da sordum. Organik tavugu cok pahaliya yiyeceğine kırmızı et ye dedi. Yani antibiyotik vs atıyorlar tavuga hızlı büyüsün diye
Zararlımıki? Benim doktorum bişey demedi bende yiyorum. Organik tavuk da alıyoruz normal tombul tavuklardan da. Et ve balık tüketmek lazım tabi ama tavuk da yiyorum yani. Bilemedim bak şimdi bende

bu
Kız nasıl patlatılıyor o?
İnşallah hepimiz rahat doğum geçiririz canım
Canim bi tig gibi cubuk var onu alttan sokuyo zaten deymesiyle patlamasi bir oluyor o patlayinca dogum suresi daha cabuk hizlaniyormus acilma cabuk oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…