2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kendimi çok mutsuz hissediyorum bu şekilde böyle olmaz diye kendime kızıyorum ama bilmiyorum düzelir mi...

Kendimi çok mutsuz hissediyorum bu şekilde böyle olmaz diye kendime kızıyorum ama bilmiyorum düzelir mi...
Canım kendini boşa üzüyorsun
Bebişlerimiz günlük olarak yendiğimiz besinlerle beslenmiyor
Bu durum geçici zaten
Kısa bi zaman sonra her şey yoluna girecek

Ben kız olursa Yaren Nur istiyorum
Erkeği hiç düşünmedim
Bir oğlum var ondan belkide gönlüm kız dan yana
Tabiki önce sağlık sıhhat
Kiz olur insallah bi erkek bi kiz olmasi cok guzel yeter de tabi her seyin oncesi saglik
Benim icime hep erkek doguyo.

Esim alcam diyor bakalim o heycandan unuturmuyuz nabariz insalllaaah yaa hayal bile edemiyorum oan kendimi ağlarım ben kesin
Ağla tabi bırak kendini bende ağladım. Eşin şimdi öyle diyor şaşkınlıktan o da dona kalacak. Benim doktorum senin için videoya alıyorum dedi sağolsun

Böyle bi şey örsem eşim çocuğa filan bırakmaz alır kliniğe götürür, vitrine koyar
Ör koysun ne güzel ben görümcemin oğluna batman ördüm minik parmak kadar. Kocam tutturdu verme ona bana ver ofise koycam diğer karakterleri de yap kolleksiyon yapcam zar zor aldım elinden verdim çocuğa. Sonra onun için ördüm tabi

Hoşgeldin aramıza canım. Kayıpların için üzüldüm burda hemen hemen hepimizin kayıpları var. Rabbim yaşatmasın kimseye bidaha. İnşallah Sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi

Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç birşey yemiyor gibiyim sabahtan bu yana yediğim şeyler yarım yumurta 2 zeytin yarim elma 3 tane ceviz 5 6 500 ml su kuru üzüm boyle insan yaşarmi çok mutsuzuuummmm
Niye yemiyorsun canım çıkarıyormusun?

Hoşgeldin aramıza canım. Kayıpların için üzüldüm burda hemen hemen hepimizin kayıpları var. Rabbim yaşatmasın kimseye bidaha. İnşallah Sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi
Hoşbuldum canım
Teşekkür ederim
Amin inşallah tekrar yaşamayı ve kimsenizde yaşanmasını istemem
Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
Ama bu sefer daha umutluyum inşallah umutlarım boşa çıkmaz
Hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar dilerim

Bana kimse öğretmedi canım youtube videolarından bakarak öğrendim. Eşim çalışmama izin vermediği için evde uğraş buldum kendime bide sanata elim yatkın olduğundan çabuk kaptım.(ünlü ressamlar gibi olmasa da kendimce tablolarım portrelerim var) rahata erip bulantı koku hissiyatı geçince başlıycam yağlı boya işlerime canım internette en basitinden başlayarak ilerleyebilirsin. Yeni başlayanlar için yazıyor videolarda.

Ben sadece Ege diye düşünüyordum. Eşim Yağız Ege olsun dedi. Atlas olabilir belki. Gidip geliyoruz bu isimler arasinda
Uyumlu oluyo canim guzel secim Esim erkek olursa ben kiz olursa sen koyarsin dedi erdal ensar dusundu bende eflin bade dusundum

bu
Kız nasıl patlatılıyor o?
İnşallah hepimiz rahat doğum geçiririz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…