- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 36
Kendimi çok mutsuz hissediyorum bu şekilde böyle olmaz diye kendime kızıyorum ama bilmiyorum düzelir mi...Bu durum geçecek canım az da olsa birşeyler yiyebilmişsin. 2 hafta önce ben de pek birsey yiyemiyordum hatta 2 kg vermisim ama bu hafta biraz daha iyi iştahım ve yemek yiyebiliyorum. Bulantılarım devam ediyor ama idare ediyorum.
Ben kız olursa Yaren Nur istiyorumKizlar cinsiyetler belli degil ama isimler kafada belli mi
Haftaya bende gidince 6 hafta oluyorum duyarmiyim acabaCanim sata gore 6+3. Doktor ölçümüne gore 6+5
isim ne peki bende ruyalarimda hep erkek bebek goruyorum ama bakalim nasip.Az cok bellierkek olursa belli de kız olursa ne olur bilemedim hep ilk cocugum erkek olacakmis gibi hissettigimden kiz ismi dusunmedim
Canım kendini boşa üzüyorsunKendimi çok mutsuz hissediyorum bu şekilde böyle olmaz diye kendime kızıyorum ama bilmiyorum düzelir mi...
Kiz olur insallah bi erkek bi kiz olmasi cok guzel yeter de tabi her seyin oncesi saglikBen kız olursa Yaren Nur istiyorum
Erkeği hiç düşünmedim
Bir oğlum var ondan belkide gönlüm kız dan yana
Tabiki önce sağlık sıhhat
4 gun once kanama icin gittiğimde duyulmamisti canim. Bugün duyulabildiHaftaya bende gidince 6 hafta oluyorum duyarmiyim acaba
Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin de gerisi önemli değilKiz olur insallah bi erkek bi kiz olmasi cok guzel yeter de tabi her seyin oncesi saglik
Benim icime hep erkek doguyo.
Ben sadece Ege diye düşünüyordum. Eşim Yağız Ege olsun dedi. Atlas olabilir belki. Gidip geliyoruz bu isimler arasindaisim ne peki bende ruyalarimda hep erkek bebek goruyorum ama bakalim nasip.
Ağla tabi bırak kendini bende ağladım. Eşin şimdi öyle diyor şaşkınlıktan o da dona kalacak. Benim doktorum senin için videoya alıyorum dedi sağolsunEsim alcam diyor bakalim o heycandan unuturmuyuz nabarizinsalllaaah yaa hayal bile edemiyorum oan kendimi ağlarım ben kesin
Ör koysun ne güzelBöyle bi şey örsem eşim çocuğa filan bırakmaz alır kliniğe götürür, vitrine koyar
Hoşgeldin aramıza canım. Kayıpların için üzüldüm burda hemen hemen hepimizin kayıpları var. Rabbim yaşatmasın kimseye bidaha. İnşallah Sağ salim kucağımıza alalım miniklerimiziMerhaba herkese
Bende muhtemelen Aralık 2020 annesi olucam
İlk çocuğum 2014 Mart doğumlu
2018 Eylül de bir düşüğüm oldu
2019 Ağustos da kimyasal gebeliğim oldu
Şimdi
Sat 17 mart
17 nisan da beta 1638 çıktı
27 nisanda beta 34bin küsür çıktı
Karından ultrasonda kesemiz gözüktü 7mm yazıyor kağıtta
Allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder
Ve cümlemize nasip olsun isteyen herkese de nasip olsun
Niye yemiyorsun canım çıkarıyormusun?Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç birşey yemiyor gibiyim sabahtan bu yana yediğim şeyler yarım yumurta 2 zeytin yarim elma 3 tane ceviz 5 6 500 ml su kuru üzüm boyle insan yaşarmi çok mutsuzuuummmm
6+1 oluyorum bakalim duyabilirsem gerci benim daha dun keseyi zar zor gordu4 gun once kanama icin gittiğimde duyulmamisti canim. Bugün duyulabildi
Hoşbuldum canımHoşgeldin aramıza canım. Kayıpların için üzüldüm burda hemen hemen hepimizin kayıpları var. Rabbim yaşatmasın kimseye bidaha. İnşallah Sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi
Bana kimse öğretmedi canım youtube videolarından bakarak öğrendim. Eşim çalışmama izin vermediği için evde uğraş buldum kendime bide sanata elim yatkın olduğundan çabuk kaptım.(ünlü ressamlar gibi olmasa da kendimce tablolarım portrelerim var)ayy cok güzel masallah ellerine saglik ben cok seviyorum instagramda öyle hesaplara bakmaya cok tatli oyuncaklar görüyorumbenim tek yapabildigim patikdi o da ozamanlar anneme göstere göstere yapardim. Ama suan ki durumda her ikisininde yanina gitmek istemiyorum.
Oh çok şükür. Darısı henüz duymayanlarımıza inşallahKızlaaaar cok şükür duyduk bebişimiefsane bir duygu
Uyumlu oluyo canim guzel secimBen sadece Ege diye düşünüyordum. Eşim Yağız Ege olsun dedi. Atlas olabilir belki. Gidip geliyoruz bu isimler arasinda
buDemek bebegi tehlikeye atmak istememis canim hayirlisi oymus oyle olmus ben sanci gelmesede suni sanciyla dogum yapanlar duydum benim sancim geldi ama acilmam cok yavas ilerliyordu sancimda oyle abartilacak gibi degildi agdet agrisi gibiydi sonra suni sanci verdiler ondan sonra sancilarimin siddeti epey artmisti birde suyum gelmemisti doktor patlatti ondan sonra daha rahat oldu acilmam firtt diye dogurdum oyle korkulacak dayanilmayacak birsey yoktu yani beni tek zorlayan dogum esnasinda iki bacagimada kramp girmesiydi o an kotuydu onun disinda kizim gozleri dogar dogmaz fildir fildir acik etrafa bakindi ozamandan belliydi nasil bir cocuk olacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?