- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Canim simdi iyiyim cok sukur sanirim 1 2 saat donuyo bas kendime geldimCanım ben de 200 mg agizdan kullaniyorjm. Aksam yatarken iciyorum. 1 saate sersem oluyorum. Bas dobmesi cok yapiyor. Gidip hemen yatiyorum oyle olunca
Ahaha bugün ben de tartıldım birazcik vermisim kilo. Benimki baya garip. Canim yemek yemek istemiyor aama 2 saate bir acıkıyorum. Istemeye istemeye yiyorum. Garip biraz. Yesem dert yemesem dertCanim simdi iyiyim cok sukur sanirim 1 2 saat donuyo bas kendime geldimhemen karnim acikiyo sanirim midem bulanmadan kilo alip sonra onları verecegim
Masallah canımGittim duyduk kuzucuğu canım 8+0 dedi doktor 1.56 mm dedi
Heyecanlanma, korkma diyeceğim ama ben de öyle karşılık duygular hissetmistim canım.Heyecan korku karışık
Neyse insallah midemiz cok bulanmaz diyelim negatif dusunmeyelim benim gastrit oldugundan ne yesem resmen gaz yapiyo ozellikle yogurt sut tuketiyim diyorum bebis icin ama ciks cok sanci sekiyorum bununla nasil bas edecegim bilmiyorum doktor surubunu icebilirsin dedi ama ilac icmek istemiyorum naneli sekerle idare ediyorum yanma olayini filan onunda bi zarari olmaz sanirimAhaha bugün ben de tartıldım birazcik vermisim kilo. Benimki baya garip. Canim yemek yemek istemiyor aama 2 saate bir acıkıyorum. Istemeye istemeye yiyorum. Garip biraz. Yesem dert yemesem dert
4 yildir hep böyle dua ettim rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip et die insalllaaah her kadin bu duyguyu yasar rabbim.kimseye aratmasin kimsenin yuvasını meleksiz birakmasin hayirlisini sagliklisini versim cümlemizeHeyecanlanma, korkma diyeceğim ama ben de öyle karşılık duygular hissetmistim canım.Sen inancı yüksek birisin zaten, Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşaallah
Guzel haberlerle bekliyoruz canim bizide haberdar et merakta birakma insallah duyarsin pit pit lariKizlar nabarsiniz dua edin yarin erkenden allahij izniyle kalp atislarini duycazzz
Canim bu bebek uzun suruyomu bizimki tutturdu su sutasin reklaminda cikan inek varya ondan istiyor becerebilirmiim bilmiyorum birde malzeme olarak ne gerekiyor mesela tig kac no olmali ip nasil olmali ve nekadar alinmali ici neyle doluyor elyafmi o nekadar alinmali bi inek yapicam ama cesaret edemiyorum yapamassam ziyan olucak okadar malzeme birtane bebegi var onun yanina arkadas istiyor birde inekama benim gozum kesmiyor aslinda benim icinde oyllanma zaman gecirme olur iyi olurda sanki yapamam gibime geliyor
Ay beklenen gün geldi demekKizlar nabarsiniz dua edin yarin erkenden allahij izniyle kalp atislarini duycazzz
Çok sağol canım benim eğer artarsa sorarım doktorumaCanım kagan kocatepeyi dinledigimde hamilelikte nefes darlığı normal demisti ama sen yine de doktoruna sor
Maşallah büyümüş yaaGittim duyduk kuzucuğu canım 8+0 dedi doktor 1.56 mm dedi
Tabikiiiide allahin izniyle guzel haberlerle gelirimGuzel haberlerle bekliyoruz canim bizide haberdar et merakta birakma insallah duyarsin pit pit lari
Esim alcam diyor bakalim o heycandan unuturmuyuz nabarizAy beklenen gün geldi demekinşallah duyarsın canım videoya aldırmayı unutma
Böyle bi şey örsem eşim çocuğa filan bırakmaz alır kliniğe götürür, vitrine koyarcanım bak buldum senin için. Uygulamalı anlatıyor ne lazım ne kadar lazım. İçi elyafla dolduruluyor canım. O inekten ben de istiyordum canım çok şeker bişey bence yapabilirsin. Videoyu izle daha iyi anlarsın yapıp yapamayacağını
Aynısı bendede oluyor canım 6+2 yiz ıstahim yok ama acıkıyorum hemen istemeyerek yiyorum az bisey midemde bi ağrı bulantı var ve ilk defa bugün öğlen istirfe ettimAhaha bugün ben de tartıldım birazcik vermisim kilo. Benimki baya garip. Canim yemek yemek istemiyor aama 2 saate bir acıkıyorum. Istemeye istemeye yiyorum. Garip biraz. Yesem dert yemesem dert
Hayırlı olsun canım hos geldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniMerhaba herkese
Bende muhtemelen Aralık 2020 annesi olucam
İlk çocuğum 2014 Mart doğumlu
2018 Eylül de bir düşüğüm oldu
2019 Ağustos da kimyasal gebeliğim oldu
Şimdi
Sat 17 mart
17 nisan da beta 1638 çıktı
27 nisanda beta 34bin küsür çıktı
Karından ultrasonda kesemiz gözüktü 7mm yazıyor kağıtta
Allahım inşallah bu sefer kucağıma almayı nasip eder
Ve cümlemize nasip olsun isteyen herkese de nasip olsun
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaHayırlı olsun canım hos geldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Aminnn inşallahTeşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?