2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar dün kusmaktan ağladım evde sürekli depresif bi haldeym bu halimden korkuyorm bebek ruh halimi hssedicek diye. Ne zaman hssetmeye başlıyorlar bilginz varmı. Ay şu kusmam bitse hayata dönücem yeniden ama:)
Bende öyleyim canım ağlaya ağlaya güne başlıyorum.helak oldum

Canim beni eklememissin . Yasim 25 ilk gebeligim. Tokatta yasiyorum. Tahmini dogum tarihi 27.12.2020 kilom 53

Bende uc tane meyva aserdim yerken cok farkli oluyor normal yemiyosun yani boyle salyalarin meyvenin falan suyu akiyor cenene kadar bi degisik oluyor yani boyle bi ohhh diyosunben oyle olsum yani neyseki ucunude bulduk
Keşke bende esersem bulantidan canım cikiyor

Aynen. Gerekmedikçe kalkma yat dinlen. İyiki farketmiş ablan. Ultrason kağıdına bak GA=9w2d yazıyor. Ordan anla canım.
İnşallah bidaha hiç olmaz lekelenmen sağlıkla ilerler hamileliğin

Ben sana yapma diyorum enistedede iyi cesaret varmis kutlarim onu Allah aranizi bozmaain canim benden duumus olma fazla cikarsa kov evden gitsin
Zaten fazla çıkarsa çekeceği var sebep arıyordum ona çatmak için. Elime fırsat geçer

Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim
Ayyyy ne güzel çok sevindim ben de topiğimizde hiç ikiz annesi yok diyordum maşallah sağlıkla büyüsünler minnoşlar yaa

Kızlar merabalar güzel haberlerle geldim ikiz annesi olacakmışım çok şaşırdım.kalp atışlarını da duyduk çok sukur ama biraz geriden geliyolar normal sanirim

ay canim ya cok sevindim ne güzel bebisler simdiden süpriz yapmis sana ben korkuyorum ikizlerden nasil basa cikarim diye Tanidigimiz ikizlerini kucagina alip sevdirmezdi bize alisirlarsa nasil basa cikarim iki bebekle diye. O geldi birden aklima. Simdi kizlari masallah okula gidiyorlar.

Cift mi tek yumurta ikizimi oldugu belli olurmu simdiden? Merak ettim de :)

Kızlar bugün 7 haftalık oldum. Bugün çok kötüyüm aşırı halsizim başım çok dönüyo ve kasik ağrılarım bacaklarıma vuruyo. Var mı bu tür şeyler yaşayan neden olabilir acaba

Yaa evet keşke burda olsan çok güzeldi havalar biraz daha ısınsın daha keyifli olucak inşallah
Vallahi cnm havalar isinacak ama bu virus gecmesse yine evde kapali kalicaz su virusu bir atlattsak onceden hergun disari cikiyordum yuruyus yapiyordum sitede oturuyorum ben cardaklar spor aletleri ve yuruyus yerleeimiz var komsularla toplasip piknik yapiyorduk cocuklarda oynuyorsu cok guzel gunlermis sanirim artik hic oyle seyler yapamayacagiz

Yok canım bence az kaldı geçip gidecek şu virüs belası.

Dün ağlıyorum eşim yüzme bakıo niye ağlıosn dio bilmiorm diorm daha çk ağlıyorm
Bende aglama olmuyor daha cok sinirlilik hali var esime catacak yer ariyorum yaptigi hersey gozume batar oldu gecen koltuk ortusunu bozmus soylendim durdum ev dagilmasin bozulmasin iztiyosan yalniz yasa dedi iyice sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…