2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün benim de belim ağrıdı birkaç saat .desteksiz oturdum belk8 farketmeden ama insan korkuyor.Allah korusun yavrularimizi hepimizin
Evet ya ufak bişey olunca ödü kopuyor insanın. Şu an gaz sancısı çekiyorum ya

Doğru söylüyorsun.Zaten nasip düşecegi varsa ne kadar ugrassak ilaçlar kullansakta saglıksızsa elden birşey gelmez. Ben zaten hep yatıyorum ihtiyaclarım hariç kalkmıyorum.Saglıkla kucağımıza alırız inşallah:)

Aaaa tek değilmişim demekki ne kadar güzel bi haber mucize bu mucize kaçıncı haftan

Kızlar prilam Dr 10 mg verdi zofer den bile iyi geldi asır uyku yapiyor ama gece 2 adet alıp yatiyon sabaha birşey kalmadı o boğazımda ki gidip gelen şey de yok bu ilacı devlet karşılıyor
Canım daha kalp atışı için bile gidemedim devlette randevu yok özelede 5 ine anca bulabildşm bir doktora gidebilsem sorcam inşallah birde lekelenmeler başladı artık virüsten korksam da pazartesi acile gitmek zorundayım Allah kolaylık versin hepimize 2 düşüğüm var malesef hep sıkıntılı benim niye oluyor anlamıyorum kızlarım da da oldu ama şükür sağlıkla dünyaya geldiler bakalım bu bebişde ne olacak

Aaaa tek değilmişim demekki ne kadar güzel bi haber mucize bu mucize kaçıncı haftan
Tabiiki mucizee.. Rabbim mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben de tek olmadığıma sevindim şu an. İnsanlara da umut olalım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah ben tutmayınca yıkıldım artık tüp bebek olmadıysa bi daha hamile kalamam dedimdi. Rabbim büyük çok şükür hasretimiz bitti benim şu an 7+4 canım senin?

Normal canım aynı gidiyoruz seninle benim de bugün değişik bi sancım vardı belimle kasığım Karışık bir haftadır çok olmuyordu dinlen bol bol
Benim bugün oldu canım hemde bol dinlenmene rağmen. İnşallah normaldir canım. Bebişlerimiz iyi olsunlar da her türlü ağrıya dayanılır yaa

Canim bende bgun gordum hayir olsun amlaminda erkek cocuk diyodu erkek kız farketmez saglikla gelsinler

Kizlar ellerim kurudu benim sizinde kuruluk varmiii.
Birde bgun elim ayagim titredi acliktan sizinde oluyormuu

Kzlar selam, benim sag kasikta sakni boyle agirlik hissi var, atmalar oluyo surekli garip seyler hareketlilik gibi , bu hamilelk belirtisi olabilr mi ? Adetten buyana 35ci gunumdegim

Kzlar selam, benim sag kasikta sakni boyle agirlik hissi var, atmalar oluyo surekli garip seyler hareketlilik gibi , bu hamilelk belirtisi olabilr mi ? Adetten buyana 35ci gunumdegim
Test yap canim yada kan tahlili ver belirti ama umitlendirmek istemem

Kizlar ellerim kurudu benim sizinde kuruluk varmiii.
Birde bgun elim ayagim titredi acliktan sizinde oluyormuu
El kuruması benim de oluyor doktorum normal dedi günde kaç kere sabunluyoruz elimizi şu lanetolası virüs yüzünden. Sık sık nemlendirici kullan bide bol su iç dedi.
Ohoo el ayak titremesi bende çok oluyor. Bi anda acıkmaya başlıyorum yemeyimi hazırlarken artık elim ayağım titriyor. Sık sık beslenmek lazım canım

Valla bgun cokkotu oldum bende canim yanliz değilmişim
KIZLAR BU ARADA BÜYÜK HARFLER ILE YAZIYORUM HERKESIN DIKKATINI CEKSIN DIE. ELINIZI KARNINIZA KOYUP SALAVAT GETIRIN BESMELE GETIRIN

Amin canım umut oldun n
Çok sevindim senin adına canım darısı inşallah bana insan umutsuz oluyor hani tüp bile tutmadıysa normal olmaz diye benim de eşimde problem varşkosel ameliyatı oldu çok önce sperm değeri 56 milyon toplam 26 milyon ml de morfoloji 3 ileri hızı azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…