2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizima hamileyken yedi ay kustum ictigim suyu bile seviniyordum kusmuyorum diye mide bulantim vardi ama gelip geciyordu

ben henüz hiç kusmadım ama midem bi tuhaf bulanıyo iştah yok kız bebek çok bulantı yapar derler ama bilmiyorum senin hemen mi başladı kusmaların canım

ben henüz hiç kusmadım ama midem bi tuhaf bulanıyo iştah yok kız bebek çok bulantı yapar derler ama bilmiyorum senin hemen mi başladı kusmaların canım
Iki gun oldu canim baslayali ve suan mutfaga girdigimde bir ogurmeyle geri kaciyorum nasil olucak boyle bilmiyorum kizim var esim oruclu olucak ne yapicam hicbir fikrim yok

Iki gun oldu canim baslayali ve suan mutfaga girdigimde bir ogurmeyle geri kaciyorum nasil olucak boyle bilmiyorum kizim var esim oruclu olucak ne yapicam hicbir fikrim yok
Allah yardımcın olsun canım zor ben de eşime sahur iftar hazırlıcam zor ama inşallah gecer

Kızlar kafa karıştıran bir sorum olacak ben işin içinden çıkamıyorum. 6 haftalık hamileyim dediğinizde bu 5+0,1,2,3,4,5,6 demek mi yoksa 6+0,1,2,3,4,5,6 mı? Yani beşli günler mi 6 haftalık demek 6 lı günler mi, yani tamamlanan haftayı mı söylemek lazım yoksa içinde bulunulan haftayı mı?

Ben mesela 6 hafta 3 günlük hamileyim, uygulamalarda 7. Hafta çıkıyor bazılarında 6. Hafta çıkıyor

Allah herkesin gönlüne göre versin canım ama kiz erkek diye bulantı olayının alakası yok benim ilk çocuğum kız evet onda da istiğfar ettim ama bu hamileligimdeki gibi değildi hayattaydım bu hamilelik beni kendimden başka hale soktu resmen

Sat 22 marttı. Salı günü kan testim 2459 çıkmıstı
Canim merhaba . Ilk kezmi kan vermistin sat ayni bencdun ogrendim 675 cikti lekelenme vardi bugun tekrardan gittim 743 cikti o degerle kesen gorunmustur masallah bana henuz bisey diyemediler

Canim merhaba . Ilk kezmi kan vermistin sat ayni bencdun ogrendim 675 cikti lekelenme vardi bugun tekrardan gittim 743 cikti o degerle kesen gorunmustur masallah bana henuz bisey diyemediler
Evet ilk kez kan vermiştim. Haftaya gideceğim inşallah doktora. Bakalım gözükecekmi kese. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza hepimiz.

olabilir canım haklısın inşal daha iyi hissedersin

Tamanlanan artı gün diye biliyorum canım altı bitti yedinin içinde ikinci güne geldin mesela 6+2 diye biliyorum

Aayyy daha ne kadar içecem deseydin bende aslında 2 lt yükseltmek istiyorum şu tüketimi bebeğin suyunuda etkiliyormuş özellikle son aylara doğru
Yok ya bünye kaldırmıyor bende. Ama bir arkadaşım vardı hatırlıyorum 5lt bitirirdi tabi daha büyük zamanlarda. Şimdilik iyide ilerleyen dönemler için su tüketimini arttırmak lazım çocuğun suyu için önemli

Canim iste herkeste farkli demek ki benimki kanamaya cevirmedi lekelenme geldi suanda bisey yok cok sukur bakalim cumartesi yada pazartesi tekrar gidecegim
Kanama dediğim günde 1 kez bir damla kadar bazen kırmızı bazen kahverengi bazen pembe sarı gibi oldu düşük önleyici iğne yapınca durdu

Bende ovulasyon testi ile yumurtlamami takip etmiştim, canım ben regliyi 4. Gün geçe kan verdim ASM de, doktorada 6- 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum , nasip olursa hemde kalp atışını duyarım diyorum , umarım herşey yolundadır böyle de çok tedirgin oluyorum

Bitirdiğim hafta söyleniyor hafta olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…