2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şu an 4+ 4 günlük hamileyim daha doktora gitmedim. Kandan ögrendim. Kese ve kalp atışını aynı anda öğrenmek için ne zaman doktora gitmeliyim sizce

Kilo 75 bu ay hamile kaldım. 4 haftalık sanrm dğn kan verdim 36 çıktı. Bat 27 Nisan daha. Erken öğrendim. Sağlıklı ilerler inşallah. İlk gebeliğim boş kese düşük oldu ocak ta. Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih inş 18 Aralık gibi.

Allahım 2,3, ltler görüyorum. Maşallah. Ben çok zorluyorum kendimi ama olmuyor. ☹☹☹
Bende çok zor içiyorum eşim 500 ml olan şişelerden aldı koli olarak sabah kalkar kalmaz sehpanın üzerine 4 tane koyuyorum birde bardak her saat içiyorum bitenleride günün sonunda atıyorum böyle kendimle yarış yapıyorum hadi 1 tane daha hadi diye dene canım iyi motive ediyor

Herkes 3-4 litre içmek zorunda değil canım vücut kitle indeksine göre herkesin su alımı farklı 90 kg’lık bi bünye 3-4 içer ama 60 kglik birisi 2-2.5 gayet yeterli olur

Bu arada kızlar gün de yediğiniz 1 armut sizin folik asit ihtiyacinizin büyük bir kısmını karşılarmış. Gebeliğin ilk 3 ayı armut çok iyi geliyormuş ve bir de hafta 3 4 tane küçük dilim bitter çikolata da anne ve bebek sagligi için çok Iyimis

Benim eşim de 1.5 litrelik şişelerden aliyo ben de birini bitirip birini de baya içiyorum ama midem kaldırmıyor fazlasini

Mide bulantısı yaşıyor musun peki sudan sonra?

Ben de ilaç kullanmaktan yana diyilim. Ben hamile değilken bile ağrıkesici kullanmazdım öldürücü ağrım olmasa. Şimdi de çok kullanmaktan yana değilim. Kullandıklarım yetiyor maden suyu çok iyi gerçekten bide içebilsem iyi olcak. Ama mecbur içicem artık. Minnoşum için.
Senin durumun ne canım? Bi daha lekelenmen olmamıştır inşallah

Merhaba biz galiba aynı zamanlardayız benim de ilk o yüzden hiç fikrim yok adet sancısı gibi alt karnım ağrıyor, tabi her zaman aynı şiddette değil, şimdi sizinkini okuyunca normal herhalde dedim ☺
Benim sat 20 Mart canım, bende sordum bikac kişiye normal dedi daha dr kontrolune de gitmedim tedirgin oldum ama bişey yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…