- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Canim benim degerim dun 675 di bugun 743 cikti duzensiz arttigi söylendi kanamam durdu ama . Bilmiyorum hayirlisi olsunAynısını söylemişler:) şimdi aradı değerim güzel yükselmiş haftaya kese knt çağırdı Perşembe ye randevu aldım
Banada dun gece igne yapildi lekelenmem var dun 675 olan deger bugun 743 duzenli artmadigi söyledi sizdede kanama varken deger az mi arttiBenimde ilk öğrendiğim hafta kanamam vardı fitil verdi o orucu bozmuyormuş iğneyi hafta da bir vuruluyorum zaten ama aklım çok karışık ilk defa oruç tutmamakla karşı karşıya kaldım
Bende tutmayi o riski almayi dusunmuyorum Allah niyetimizi gönlümüzü biliyor kazasiniTabiki tutmayacaksın. Hamileyken oruç tutulmaz. ALLAH bu durumu istisna etmiş şu kişiler tutamaz diye.
"Hamilelik ve çocuk emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan kadınlar, tutamadıkları bu oruçlarını durumları normale döndüğünde kaza ederler. "
Senin bol sıvı alman lazım 2-3saate bir bişeyler yemen lazım.
Bende senin gibiydim sanki su bogazima takılırdı ama suan likir likir iciyorum valla bence icmelisin su cok onemli bizim icinZorladım geçen 7 bardak içebildim sanki içerken midem bulanacak gibi oluyor
Bu arada hepikizin Ramazan-ı Şeriflerihayirli23 nisanimiz kutlu olsun
Türk kahvesi canmCanım bu normal Nescafe gibi kahve mi yoksa türk kahvesi mi?
İçini ferah tut dr lar garanti olsun diye kötümser konuşuyorlar.bence hersey güzel olacak cnmCanim benim degerim dun 675 di bugun 743 cikti duzensiz arttigi söylendi kanamam durdu ama . Bilmiyorum hayirlisi olsun
Evin içinde gezindim biraz ama 5 dkka anca oldu bu akşam daha fazla gezineyim bari peki sizin kalp atışı duyuldumuBen de aynı jelden kullanıyorum canım, çubuğun ucundaki kapağı kırdıktan sonra sırt üstü uzanıp dizleri kır, cubugu içeriye doğru uygula tupteki jeli sık. Birkaç defadan sonra daha kolay yapacaksın zaten. Jelden sonra evin içinde 15-20 dakika yürümen lazım.
İçini ferah tut dr lar garanti olsun diye kötümser konuşuyorlar.bence hersey güzel olacak cnm ❤
Cok olumsuzlar bilmiyorum hayrolsun insallah sende dinlen guzelce ben surekli yatiyorum wc yemek disinda kalmiyorum maalesefBugün ayakta çok kaldım sağ kasığım ağrıyo
Evet dünkü kontrolde duyuldu,7+2'de.Evin içinde gezindim biraz ama 5 dkka anca oldu bu akşam daha fazla gezineyim bari peki sizin kalp atışı duyuldumu
Bosuna stres yaptin kendine, ne güzel ki patronun olumlu yaklaşmış. Senin adına sevindimMerhaba hanımlar bugün patronum ile konuştum ve evden çalışmama izin verdi tebrik etti bizi
Bizler icin su cok onemli arkadaşlar hatta ben çok kişiden 3 4 lt içtiklerini duydum ben ancak 2 içebiliyorum.. inanın bende hamilelikten önce sadece 2 bardak su içerdim bazı günler aklıma bile gelmezdi ama şimdi zorla içiyorum saat başı 1 bardak içiyorum öyle öyle alıştımBende tutmayi o riski almayi dusunmuyorum Allah niyetimizi gönlümüzü biliyor kazasini
Bende senin gibiydim sanki su bogazima takılırdı ama suan likir likir iciyorum valla bence icmelisin su cok onemli bizim icin
su kesinlikle çok önemli kızlar ben günde 3 lt içiyorum içmediğim günlerde en az 2 lt oluypr bugun doktor daha fazla içmelisin suyu az içmişsib dediBizler icin su cok onemli arkadaşlar hatta ben çok kişiden 3 4 lt içtiklerini duydum ben ancak 2 içebiliyorum.. inanın bende hamilelikten önce sadece 2 bardak su içerdim bazı günler aklıma bile gelmezdi ama şimdi zorla içiyorum saat başı 1 bardak içiyorum öyle öyle alıştım
Aayyy daha ne kadar içecem deseydinsu kesinlikle çok önemli kızlar ben günde 3 lt içiyorum içmediğim günlerde en az 2 lt oluypr bugun doktor daha fazla içmelisin suyu az içmişsib dedi
Elimden geldiğince dinleniyorum cnm. Yemek bulaşık çamaşır bile yetiyorCok olumsuzlar bilmiyorum hayrolsun insallah sende dinlen guzelce ben surekli yatiyorum wc yemek disinda kalmiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?