2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynısını söylemişler:) şimdi aradı değerim güzel yükselmiş haftaya kese knt çağırdı Perşembe ye randevu aldım
Canim benim degerim dun 675 di bugun 743 cikti duzensiz arttigi söylendi kanamam durdu ama . Bilmiyorum hayirlisi olsun

Benimde ilk öğrendiğim hafta kanamam vardı fitil verdi o orucu bozmuyormuş iğneyi hafta da bir vuruluyorum zaten ama aklım çok karışık ilk defa oruç tutmamakla karşı karşıya kaldım
Banada dun gece igne yapildi lekelenmem var dun 675 olan deger bugun 743 duzenli artmadigi söyledi sizdede kanama varken deger az mi artti

Bende tutmayi o riski almayi dusunmuyorum Allah niyetimizi gönlümüzü biliyor kazasini
Zorladım geçen 7 bardak içebildim sanki içerken midem bulanacak gibi oluyor
Bende senin gibiydim sanki su bogazima takılırdı ama suan likir likir iciyorum valla bence icmelisin su cok onemli bizim icin

Bu sene ben de tutamayacağım, içim hiç rahat değil en geç iki saatte bi şey atıştırmazsam midem çok kötü oluyo. Daha başında böyleyiz, ileriki haftalarda daha da artar bulantı, zorlaşır tutmak. Ramazan’da tutmayınca sonra kaza yapmak zor oluyo ama napalım .

Evin içinde gezindim biraz ama 5 dkka anca oldu bu akşam daha fazla gezineyim bari peki sizin kalp atışı duyuldumu

Bende tutmayi o riski almayi dusunmuyorum Allah niyetimizi gönlümüzü biliyor kazasini

Bende senin gibiydim sanki su bogazima takılırdı ama suan likir likir iciyorum valla bence icmelisin su cok onemli bizim icin
Bizler icin su cok onemli arkadaşlar hatta ben çok kişiden 3 4 lt içtiklerini duydum ben ancak 2 içebiliyorum.. inanın bende hamilelikten önce sadece 2 bardak su içerdim bazı günler aklıma bile gelmezdi ama şimdi zorla içiyorum saat başı 1 bardak içiyorum öyle öyle alıştım

su kesinlikle çok önemli kızlar ben günde 3 lt içiyorum içmediğim günlerde en az 2 lt oluypr bugun doktor daha fazla içmelisin suyu az içmişsib dedi

su kesinlikle çok önemli kızlar ben günde 3 lt içiyorum içmediğim günlerde en az 2 lt oluypr bugun doktor daha fazla içmelisin suyu az içmişsib dedi
Aayyy daha ne kadar içecem deseydin bende aslında 2 lt yükseltmek istiyorum şu tüketimi bebeğin suyunuda etkiliyormuş özellikle son aylara doğru

Kizlar sea band bulantı bilekligi kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…