2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kan tahlil 9. Ayda bakarız dedi bizim dr zaten gerekli gorulmedijce acitasyon gerek yok bence de. Gunde sadece 5 damla sildefer basladik

Evet eminim İlk önce biz de öyle gidecektik dönüşümlü gitmek için planlama yaptık ancak Kaymakamlık oluru alınamadı yani iznin olmadan gidemiyorsun Biz İzmir'deyiz Siz neredesiniz müdürünüz tekrar bir araştırsın boşu boşuna rapor alma bence şu an bizim okul kapalı Hiçbirimiz gitmiyoruz ama yeni bir haber gelir mi onu bilemiyorum

Arkadaşlar bebeğim sol kulağını tutuyor sürekli Diş mi acaba Yoksa orta kulak iltihabı mı bilemiyorum orta kulak iltihabı olan var mı aranızda ateş yapıyor diye biliyorum Şimdilik bir ateş yok Sadece kaşıyor gibi tırnağıyla zarar verdi birkaç kez

Kehribar kolyesi aldınız mı orijinal olduğundan emin olduğumuz Bir öneriniz var mı nereden alabilirim?

Canım kulak memesi nin arkasını hafifçe bastir tepki veriyorsa kulak ağrısı olabilir evet ortakulak iltihabi ateş ağrı ypar

Anladım cnm hangi kremi kullanıyorsun teşekkür ederim

Biz dün bitirdik atağı.
Kucak istemeler koyduğum yerde 5 dkdan sonra huzursuzlabma ve gündüz uykuları 1-2 saatten uzun olmama. Böyle üç dört uyku yapıyor. Daha değişen birşey yok. Birkaç güne kadar düzelir diye umuyorum.

Neden böyle birşey yapmış ki? Şimdi nasıl peki bebeğin?

Döküntü devam ediyor cnm öğretmen ama cahil işte , kv demde sofrada bebeğe tattırıkır deyip durdu ancak ben olay çıkarınca durdular . Sinirlerim çok bozuk

Benimki de dönse artık keşke yüzüstünden sırt üstüne dönüyor ama sırt üstüyken dönmüyor çok üzülüyorum
Neden üzülüyorsun canım büyük kızım 5,5 aylıkken dönmüştü. Bebeklerin hepsi ayrı bir dünya hiç üzme kendini. Biraz daha yerde vakit geçirmesini sağlayabilirsin. Bir de ben parmağımı tutturuyordum kızımı döndürüyordum sonra kendi parmağıma asılmaya başladı sonra da kendi dönmeye başladı. Sende biraz teşvik edebilirsin illa ki dönecek zamanı gelince

Benim bebeğim çok uzun zamandır yapıyor ayrıca kulakları da çok kir üretiyor doktora her gittiğimde soruyorum. Bakıyor ve gayet normal olduğunu bazı kulakların çok kir ürettiğini ve sürekli çekiştirmesinin dişten kaynaklanabileceğini söyledi

Bir kaç gündür huzursuz olunca üzüldüm açıkçası. Bizim de doktorumuz dişten kaynaklanabilecegini söylemişti. Bugun hep agladi emmek istemedi hep eli kulaginda Ahhh gaz bitti dış başladı desenize...
Peki siz dış için birşey yaptınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…