2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Ben mama sandalyesine 1 kez oturttum bsktim olmadı yine aldım kucağıma yürüteç zamanımızı dört gözle bekliyorum ilk cocugum kizimda çok rahat etmiştim ama hele bir ay daha geçsin kullanmaya başlarım ben

Anladım canım.
Yok yok bende başlamadım.
Daha kendini tutamıyor zaten bebişim.
Ben yürüteç kullanmayı hiç düşünmüyordum.
Babası almış.
Fikir almak için sorayım dedim canım
Anladım canım benim evet daha kendilerini tutamıyorlar. yürüteç bende kullanmak istemiyorum ama hem eltimden hem görümcemden geldi 2 tane. yürüme arkadaşı alacaktım ben normalde ama bakalım ne yaparım bilmiyorum.
Ayy kurufasülye suyu mu? Ben de bunu ilk defa duydum kuzum çok fena olmalı bebek için ben de hep dikkat ettim Ela çok gazlıydı. sürekli sallardık dedi annem onlara göre normal zararlarını bilmedikleri için.

Bende iyim canım 3 çocuk ramazan idare etmeye çalışıyorum oğlumun tırnak batıkları geçmiyor canım bizde ona git gel yapıyoruz inşallah kurtuluruz artık.Sürekli rukye ayetlerini açıyorum atak zamanları artık alıştı onu açtığım zaman sakinleşiyor istersen deneyebilirsin şifa olsun kuzuya En mantıklısı bi eksiklik olup olmadığını bilmeden kullanmak doğru gelmiyor bana da
Ben sacd ve sidefer kullanıyorum
Teşekkür ederim canım not edicem bu iki markayı
İyiyiz çok şükür sen nasılsın Bizim doktorumuz demir ilacına başlatmadı 7. ayda parmaktan bir kan tahlili vereceğiz o tahlilden sonra eksiklik varsa başlayacağız
Bizde iyiz canım teşekkür ederim bana da @meyyke gibi düzgün doktor denk gelmiyor geçen gün gittim saçma sapan komple teorileri üretti kaçtım odadan bişey de soramadım en mantıklısı bence de eksiklik olursa kullanmak boşuna vermemek

Maşallah kuzuya bende ilkten emzik verdim sarılık ilerleyince vermedim iyice uyur uyanmaz diye öyle de almamaya başladı emziği çok istiyorum tutsun valla ne yapsam sen doğar doğmaz kullanmaya mı başladın canım? Benimki ağzında çiğniyor resmen sonrada ittiriyor sadece uyurken bazen başarıyorum ağzına koymayı. Karnı tok oluyor ama yinede meme istiyor tutuyo ağzında emziğe alışsaydı iyiydi valla

Ahh araştırmam mı,
Araştırdım tabi.
Ama babamız almış işte.
Kaç kere de ikna ettim halbuki.
Zararlı diyen de var demeyen de diyor.
Zararlı demeyenlere uydu anlayacağınız.
Hep emekler sonra da tutunarak yürür diyordum.
Birde etrafımızdaki bebislerin var.
Galiba ondan da etkilendi.
Masa sandalyesinin yatar pozisyonda olması çok iyiymiş

Allah iyilik, kolaylık versin canım sana da işin zor bebek+2 çocuk bebeğin inşallah uslu bir bebektir işini biraz kolaylaştırır, benim bebeğim zor bir bebek ama canım bazen sinir harbi yaşıyorum artık çok öfkeleniyorum uykusuzluk yorgunluk üst üste gelince insan evrim geçiriyor, miniğime de geçmiş olsun inşallah çabucak geçer hastanelere gitmek zorunda akalmazsınız , Allah razı olsun canım bi bakayım bende bilmiyordum okuyayım inşallah şifa olur ikimize de

Aynen canım Doktorumuz 7. aya kadar vücudunda bulunan Demir’in yeterli geldiğini eksiklik olursa 7. aydan sonra başlayabileceğimizi söyledi bende hemen başlamak istemiyordum açıkcası. Ablamın oğlunu götürdüğü eski doktoruna götürüyorum artık bende, ablamın oğluna da başlatmamıştı ki yeğenim şuan 8 yaşında bir sıkıntısı yok çok şükür Bir de 7. ayda yönlendireceği laboratuvar damardan kan almıyormuş parmaktan alacak hiç korkmana bile gerek yok dedi. İçime sindi açıkcası.
Dediğin gibi eksiklik olup olmadığına bilmeden başlamak bana da pek doğru gelmiyor. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın

Canım sen nerde yaşıyordun inş ıstanbuldayin güzel bi dr ariyorum

Günde 1 kez kakami en az 3 kere enfazla 5 kere yapıyoruz benimkimi normal yoksa seninkimi

Ya bide kızlar bizimkinin kesilen sunnet derisi dikisleri olduğu yerlerden küçük. Minik iltihap olmus şiş başına gelen varmi yarın goturcem ama bi sorayım dedim size

Teşekkür ederim. Çok meraklı kucaktan inmiyor yaptırdığımda da dönmeye çalışıyor sorun şu ki yüz üstü dönünce de mutlu olmuyor. Biraz durup ağlıyor. Bence kalkmaya çalışıyor. oturmayı çok istiyor. Ellerinden tutup oturuyorum .korktuğum için hemen yatırıyorum çok kızıyor tekrar kalkıyor. Keşke otursalar artık.

Günde 1 kez kakami en az 3 kere enfazla 5 kere yapıyoruz benimkimi normal yoksa seninkimi
Normali nedir bilmiyorum, sanirim hepsi normal kabul ediliyor birkac gunde bir yapan bebekler de var. Doktoruna sor istersen. İlk iki ay kaka sayisi fazlaydi, 3.ay da 2-3e dustu, bu ay da azaldi bizim bire dustu nadiren 2 kez yapiyor.

Maşaallah çok tatlı oluyordur oyle. Mücadele ediyorlar artık kendi kendine

Normali nedir bilmiyorum, sanirim hepsi normal kabul ediliyor birkac gunde bir yapan bebekler de var. Doktoruna sor istersen. İlk iki ay kaka sayisi fazlaydi, 3.ay da 2-3e dustu, bu ay da azaldi bizim bire dustu nadiren 2 kez yapiyor.
Canım ben bir yerde okudum. 3 4 gün yapmaması bile normal miş. Yediğini sindiriyor her halde

Kızlar humana yada hipp anne çayı kullanan varmi bi faydası oluyor mu ona göre alicam

Anladım canım doğrudur. Benimki sarılık olmadı şükür. Yanlış hatırlamıyorsam 15-20 günlükken denedim ilk. Hiç vermek istemiyordum en başta ama çok zorlanmıştım o ara gazı vardı ve sürekli ağlıyordu hiç durmuyordu gece-gündüz. Verir vermez de tuttu zaten. Ama sık vermedim hiç o zaman bile. Çok aşırı huysuzlandığında ara ara verdik hep. Ama Ela biraz emip çıkarıyordu çok severek tutmadı yani. Şimdi de sadece uyutacağım zamanlar veriyorum hep. öyle de zor gerçekten yani seni emzik yerine kullanması tuttuğu iyi oldu bence de en azından huysuzlandığında kurtarıcı oluyor. dene biraz daha belki alışır kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…