2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Yok canım henüz tam oturmadığı için mama sandalyesi için erken diye düşünüyorum o yüzden kullanmıyorum. Yürüteçi de şimdi kullanmak gelişimine zararlı onun için de çok çok erken çünkü bence onu da bi emeklemeye falan çalışsın başlasın falan öyle koyarım diye düşünüyorum. benim kız da 5 aylık daha erken bence. sen başladın mı yoksa.

Maşallah suphanallah inşallah böyle devam eder. Benimkisde aynen anlattığın gibi ama biz başımdan beri sallıyoruz inşallah unutur ya böyle devam etmez 4 aydır salla salla yoksa uyanıyor hemen. Düşün ki ne yatak odası ne çocuk odası içerde ufak beşik var hep orda yatırıyorum sürekli sallandığı için

Amin canım inşallah. Bu atak dönemine kadar benimki de öyleydi en başından beri hep salladım sürekli sürekli. Sallamaktan perişan olmuştum sen düşün. Atak bitti öyle beşiğine koydum bir gece emziğini de verdim ağzına çamaşırları asmayı unutmuşum onları asmaya gittim. Bir geldim uyumuş şok oldum. Sonraki gece de denedim aynı şeyi emziği verip yanına oturdum bekledim. Yine uyudu. Sonra da öyle devam etti. İnşallah devam eder ve inşallah seninki de ataktan sonra huy değiştirir benimki gibi iyi yönde.

Arkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim

Eklentiler

• IMG-20210417-WA0000.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
Arveninkide böyle ilk başta aşısı tutumamış sandım hiç iz yoktu hemşireyi aradım sordum Hemşire bana tam 4. Ayda ortaya çıkar demişti bazılarınınki 4 aydan sonra kabuklaşıyo kızarıyo dedi normal bence ama yinede danışırsın

Insallah yerler kesinlikle o da ayrı bir süreç olacak. Bir arkadaşım resmen depresyona girmişti çocuğu ek gıdayı yemiyo diye.
Çok şükür canım stres gerçekten çok etkiliyo direk kesilen bile duydum nazardan filan çok değişik bişey işin açıkçası ama hurmaninda çok süt arttirdigini duydum

Oyle canim benim kaç ay gelmedi doğru düzgün şimdi kimseyi pek takmıyorum da düzeldi. Çok gazi vardi oğlumun hiç hurma vs yemedim ama artık yicem.

Anladım canım.
Yok yok bende başlamadım.
Daha kendini tutamıyor zaten bebişim.
Ben yürüteç kullanmayı hiç düşünmüyordum.
Babası almış.
Fikir almak için sorayım dedim canım

B
Biz 4.ay aşımıza gittiğimizde kabuk bağlamıştı.
Sekiz on gün sonra da kabuk düşmüş kendiliginde.

Evet canım normal ben de bugün yıkarken fark ettim hatta içinden intihap gibi bir şey de cıktı ama çok normalmiş. Ve asinin iyi tuttuğunu gösterirmiş

Evet canım normal ben de bugün yıkarken fark ettim hatta içinden intihap gibi bir şey de cıktı ama çok normalmiş. Ve asinin iyi tuttuğunu gösterirmiş
Çok teşekkür ederim hemşiremiz e danıştım Aynen sizin söylediğiniz gibi olduğunu aşının tuttuğunu ve çok güzel olduğunu söyledi tüm yanıtlar için teşekkür ederim

Evet arkadaşlar 4 aylık kontrole gittiniz mi ? Dr neler söyledi biz partsi gideceğiz? Bakalim bu ay ne gibi değişiklikler olacak?
Tam 4 ay 1 günlükken dönmeye başladı ben şok bakalım nasıl tutacağım masada altını alırken?
Kan ilacina nezaman başlanıyor?
Oturabilir mı artik? Destekli..
Ek gıda denemeleri yapabilirmiyiz? Anne sutu ile yogurt yapan var mi?
Yaz geliyor güneş kremi aldınız mı? Ben incia almayı planlıyorum. 6.aydan sonra kullanılıyormuş.

Anne sutuyle yogurtmu ilk defa duyuyorm

Aynen öyle canım eskiden ağladıkça sallarmışlar bebekleri ağlaya ağlaya uyurlarmış bir de kundak var sarılı bebek gazını nasıl çıkarıyormuş onu da hiç anlamadım. Babannemler 3 aylık bebeğe kurufasülyenin suyundan verirlermiş ben 3 ay bakliyat yemedim gaz oluyor diye

Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Yürüteç büyük kızımda kullanmadım şimdi de kullanmayı düşünmüyorum birçok zararı var detaylıca araştır istersen. Mama sandalyesi kullanıyorum tam yatabilen kademeli olanlardan bizdeki, tam yatan değil de bir sonraki kademede kullanıyorum mutfakta biz yemek yerken veya hazırlarken yatırıyorum

Maşallah bebişine erkenden dönmüş
Kan ilacıma başladık çünkü kanı düşük çıktı ocean kullanıyorum. Oturtma konusunu doktoruna danışırsın ama bebek istekliyse çok kısa süreli oturtulabilir. Bebeğim elinde tutunca oturuyor çok mutlu bakınıyor etrafa birkaç saniye sonra geri atıyor kendini tabii ben ellerinden tuttuğum için yavaşça bırakıyorum. Anne sütü ile yoğurdu büyük kızımda denedim ama tutturamamıştım biraz zor bence çünkü anne sütü benmari usülü ısıtılıyor. Güneş kremi almadım tatile gidersek alırım onun dışında çok uzun süreli güneşe maruz bırakmam. Kızıma trukid kullanıyorum miniğime de ondan kullanırım sanırım ama 30 faktörü geçmesin daha yükseklerde çok kimyasal varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…