Ben giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecekDolunay89 İğnede bayag agliyo canım ellerinden ben tuttum bacaklarından da esim. Bi 15 dakika uyusmasini bekledik ameliyatta 15 dk sürdü.
Sunnet kulodu tavsiye ederim çok işimize yaradı bizim üstüne de bezini bağladım. E bebekte de emici bezli olanı var. 3-4 tane aldım ben yıkayıp kullandım. Bi bez 10 sefere kadar yıkanabiliyor.
Cay mi Zavalli cocukBir dikisi kaldı, sık banyo yaptirinca düşüyor dikişler canım. Sargı bezini keşke hastane çıkarmayı biz bayag zorlandık.
24 saat kalması gerekiyor sargı bezinin ister istemez yapışıyorılık suya oturttuk 3 defa zeytinyağı, krem derken yumuşadı. Katman katman da çıkarınca hallettik şükür. Internette cay gevşetti demişler soğumuş cay bile döktük
Sargi bezini cikardiktan sonra kremleyip kendiniz mi sardiniz pekiİğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.
Başka da fitil de vermedim şurupta.
İlk gün biraz zor sonraki günler rahat.
Bizde de var canım. Zeytin yağını bebeği yikamadan yarim saat önce konak olan yerlere sur beklet düş aldırırken yumuşuyor ya tarağı varsa taragiyla tara. Eşim saçını kuruturken de tarıyor öyle de dökülüyo bayaKızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
goon kulot bez ben denedim hic memnun kalmadimSarışının bende kullandım mavi paketin külot bez olanı var nette bayagi uygun fiyati onu merak ediyorum nasıl acaba kullanan varmi
30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafaToplamda girmesi çikmasi kac dk sürüyor? Bir de o an bacaklarini falan tutmasi icin başka kişilerde oluyor degil mi benimki imkani yok durmaz çünkü
Karbonatı krem kıvamında olacak şekilde suyla yumuşat sonra yumuşak başlı bi dış fırçasıyla banyodan 15 dakika önce sür.Kızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
Bizde ellerinden ben tuttum ayaklarını hemşire eşim pış pış sesini açtı telefondan dr ve yardımcısı yaptiBen giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecekaşilarinda bile eşim tutar ben binanin disina cikar ustune bi de kulaklarimi kapatirim 2. Cocugum ama hala alisamadim sunnet kulodu da aliyim canim tamam peki dikisleri kendi mi dusuyor yoksa aldirdinz mi. Bi de arkadas 10 15 gun bi hareket yapmis yapismamis icin siz de yaptinz mi o kadar
Bizde pazartesi olucaz Ramazan’dan önce daha dönme ve ek gıda başlamamışsan yaptıralım dedik tavsiyeleri bekliyorumKizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler
Canım bardağı pipiye takıp mı beZi bağladınİğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.
Başka da fitil de vermedim şurupta.
İlk gün biraz zor sonraki günler rahat.
Aynen bardağı kestim yatak olarak bez pipiye değmesin diye zaten. Sonra bezi bağladım hiç sıkıntı yaşamadık kucağımıza da alıp gezdirdik şükür değmediği icin sorun olmadıCanım bardağı pipiye takıp mı beZi bağladın
Ben giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecekaşilarinda bile eşim tutar ben binanin disina cikar ustune bi de kulaklarimi kapatirim 2. Cocugum ama hala alisamadim sunnet kulodu da aliyim canim tamam peki dikisleri kendi mi dusuyor yoksa aldirdinz mi. Bi de arkadas 10 15 gun bi hareket yapmis yapismamis icin siz de yaptinz mi o kadar
Zeytinyağı surup denedim.ama taraması canim. Oyle yapayım. 2 gün önce saçlarını kazidik gür çıksın diye. Hem konağına da bakacaz.Bizde de var canım. Zeytin yağını bebeği yikamadan yarim saat önce konak olan yerlere sur beklet düş aldırırken yumuşuyor ya tarağı varsa taragiyla tara. Eşim saçını kuruturken de tarıyor öyle de dökülüyo baya
Karbonatlı sürdüm ama hemen yıkadım canim bide bekleyerek deneyeyim.Karbonatı krem kıvamında olacak şekilde suyla yumuşat sonra yumuşak başlı bi dış fırçasıyla banyodan 15 dakika önce sür.
Okadar güzel kurutuyor ki kabuklaşip kalkıyor sonradan konak tarağıyla hafif tara
Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum daBize öyle bi hareket vermedi canim yapisiklik yoktu sanırım o yüzden.
Zeytinyağı surup denedim.ama taraması canim. Oyle yapayım. 2 gün önce saçlarını kazidik gür çıksın diye. Hem konağına da bakacaz.
Karbonatlı sürdüm ama hemen yıkadım canim bide bekleyerek deneyeyim.
O zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafaBende girdim ayrıca oynatip oyalamak için
Sargı bezini çıkardıktan sonra tekrar sargı bezi koymadık çişi daha çabuk iyileştirir diye sadece bardak koyduk iyle bezledim
İlk gün o ağladı ben ağladım gerçekten zor ama sonradan iyi ki yaptırmışız dedim çok kolay atlattık şükürO zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.
Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum da
Benimkini oyuncak kesmez valla beyaz gürültüyü duymuyor bileSaç kesme makinesiyle kestik, beyaz gürültü açtık keserken eşimde oyuncaklarıyla oyaladi ağlamadı o yüzden. Bölge bölge döküldü çünkü saçları. Derisine degdirmemeye çalıştım
Sarı premium olanGoon un hangisini aldın sarı paketi yoksa mavi mutlu bebek paketimo
O zaman sevdi annesi ben henüz dışa dönük yapmadım bana doğru çeviriryorum 3 bucuk aylık oğlumBugün çıktık dışarıya.. arabaları izledi ve hiç ağlamadı..
Bebe yağı sıkıp bekle canım sonra imce yarakla tara baya kalkıyor her banyoda tekrarlayabşlirsin bizim baya azaldıKızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?