2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben giremem ki yanina nasil olcak mecbur baskalarinin yardimi gerekecek aşilarinda bile eşim tutar ben binanin disina cikar ustune bi de kulaklarimi kapatirim 2. Cocugum ama hala alisamadimsunnet kulodu da aliyim canim tamam peki dikisleri kendi mi dusuyor yoksa aldirdinz mi. Bi de arkadas 10 15 gun bi hareket yapmis yapismamis icin siz de yaptinz mi o kadar

Cay mi Zavalli cocuk aman neyse atlattiniz ne guzel darisi bizim başimiza

Sargi bezini cikardiktan sonra kremleyip kendiniz mi sardiniz peki

Toplamda girmesi çikmasi kac dk sürüyor? Bir de o an bacaklarini falan tutmasi icin başka kişilerde oluyor degil mi benimki imkani yok durmaz çünkü
30 dakika fln sürdü benimkinde yapışıklık vardı Ondan biraz uzun sürdü. Eşim ayaklarını tuttu basta ayakları tutulduğu için mızmızlandı ama sonra öyle baktı etrafa Bende girdim ayrıca oynatip oyalamak için
Sargı bezini çıkardıktan sonra tekrar sargı bezi koymadık çişi daha çabuk iyileştirir diye sadece bardak koyduk iyle bezledim

Bizde ellerinden ben tuttum ayaklarını hemşire eşim pış pış sesini açtı telefondan dr ve yardımcısı yapti

Kizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler
Bizde pazartesi olucaz Ramazan’dan önce daha dönme ve ek gıda başlamamışsan yaptıralım dedik tavsiyeleri bekliyorum

Canım bardağı pipiye takıp mı beZi bağladın

Bize öyle bi hareket vermedi canim yapisiklik yoktu sanırım o yüzden.
Zeytinyağı surup denedim.ama taraması canim. Oyle yapayım. 2 gün önce saçlarını kazidik gür çıksın diye. Hem konağına da bakacaz.
Karbonatlı sürdüm ama hemen yıkadım canim bide bekleyerek deneyeyim.

Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum da

O zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.

O zaman ben de sarmam yapişma riskinden korktum çünkü. Ay inşallah biz de sorunsuz atlatiriz stres yapiyorum çok fazla.
İlk gün o ağladı ben ağladım gerçekten zor ama sonradan iyi ki yaptırmışız dedim çok kolay atlattık şükür
Darısı size

Neyle kestiniz bebeğinizin saçını bende istiyorum ama acır mı diye cekiniyorum da

Saç kesme makinesiyle kestik, beyaz gürültü açtık keserken eşimde oyuncaklarıyla oyaladi ağlamadı o yüzden. Bölge bölge döküldü çünkü saçları. Derisine degdirmemeye çalıştım

Saç kesme makinesiyle kestik, beyaz gürültü açtık keserken eşimde oyuncaklarıyla oyaladi ağlamadı o yüzden. Bölge bölge döküldü çünkü saçları. Derisine degdirmemeye çalıştım
Benimkini oyuncak kesmez valla beyaz gürültüyü duymuyor bile uyurken deneyecem
Aynı şekilde arka kısmı döküldü bi garip duruyo keselim de düzgün çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…