Goon un hangisini aldın sarı paketi yoksa mavi mutlu bebek paketimoCanım @perlasmom dün goon aldım bugün gündüz kullanmaya başladım. Oğlum hep emerken kaka yapıyor o sırada da elim poposunun altında oluyor tabi kaka yaptığı an beline çıkardı bugün yine aynı şekilde kaka yaptı ve beline çıkmamışhemde baya yaptı dedim kesin sırtından alıcam yine ama tam o lastikli kısmın altında kalmış kakası bundan sonra goon’cuyuz umarım pişik falanda yapmaz da kullanmaya devam ederiz çok teşekkür ederim
Ne olduğunu anlayamamak en kötüsü canım, biz bugün bir tık daha iyiyiz sanki, umarım akşam da aynı şekilde düşünürümBenimki de inanılmaz huysuz 3-4 gündür. Uykuya çok zor geçiyor gündüz uykuları zaten 1 saate düşmüştü şimdi 40 dk.gece uykusuna çok zor geçiyor. Dün zirve yaptı sürekli ağladı bende gerildim bir de benden etkilendi sanırım. 12 gibi zorla uyudu. Gece de sürekli ıkınıyor gazı geçti diye seviniyordum ama eski günlerine döndü resmen. Umarım ataktandır ve bir an önce biter
Ben ettirdim canım baya oldu. Ilk gün çok ağladı 2. Gun biraz mızmızlandı. Karton bardağı ikiye kesip koymustum ben bi süre. Bir tek teramisin diye bi krem var onu sürdüm bide günde 2 e kere mı ne calpol verdimKizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler
Bende önümüzdeki hafta yaptıracağım, önerileri takipteyimKizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler
Goon premium soft altın sarısı olan paketten aldım canımGoon un hangisini aldın sarı paketi yoksa mavi mutlu bebek paketimo
Sarışının bende kullandım mavi paketin külot bez olanı var nette bayagi uygun fiyati onu merak ediyorum nasıl acaba kullanan varmiGoon premium soft altın sarısı olan paketten aldım canım
İğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.Kizlarrr oğlunu sünnet ettirenler vardi aramizda bana yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri faydali olan ilaclari kremleri ne varsa hepsini birbirr söylesinler
Sargi bezini bizim hastanede sunnet sonraki gun hastade cikardilar oyuzden bi sikinti olmadi Sizin dikişler tamamen düştümu bizimkiler halen var üzerinde acaba normal mi bilemiyorumSunnet ettirince ilk gun cok ağladı ilk gün gündüz yarım kaşık calpol ve 3 gece yatarken de ağrı kesici fitil verdim rahat uyudu. Fucudin kremi günde 2 kere sürdüm. Bence en zor kısmı sargı bezini çıkarmak çünkü pipiye yapışıyor. Annem, esim ve ben çok uğraştık. Zeytinyağı ise yarıyor bide fucudini cok sürünce yumuşadı. Katman katman çıkardık bezi. Bi haftada toparlıyor. 2. Hafta dikişler düştü. Iyiki erken yaptırmışım diyorum şimdi.
Baya olmuş sünnet olali dedign hareketi o kadar uzun süre yapmamiz mi gerekecek canim hala yapisma riski mi varmiş?Dolunay89 ben Mart 23te yaptırdık ilk gün mizmizlandi iki kere calpol verdim sonra ara ara oldu bezi değdi herhal bi kagit cupkek kalibi koydum 3 4 gün kadar, bi hafta kremi var onu sürdüm bir beden büyük bez kullandım cit çıtli badi sinin citlarini bi hafta takmadim bide pipisini geriye doğru bastırarak bi hareketi var halen her alt açmada onu yapiyorum ki yapisma olmasın diye
Sargi bezinden korktum ne yapmak gerek yapismamasi icin acabaSunnet ettirince ilk gun cok ağladı ilk gün gündüz yarım kaşık calpol ve 3 gece yatarken de ağrı kesici fitil verdim rahat uyudu. Fucudin kremi günde 2 kere sürdüm. Bence en zor kısmı sargı bezini çıkarmak çünkü pipiye yapışıyor. Annem, esim ve ben çok uğraştık. Zeytinyağı ise yarıyor bide fucudini cok sürünce yumuşadı. Katman katman çıkardık bezi. Bi haftada toparlıyor. 2. Hafta dikişler düştü. Iyiki erken yaptırmışım diyorum şimdi.
Ben de önümüzdeki hft yaptrcam canim:) biz de yaptiralim da çiksin aradan valla er ya da geç olcaklar sonuçta kurtuluş yokBende önümüzdeki hafta yaptıracağım, önerileri takipteyim
Toplamda girmesi çikmasi kac dk sürüyor? Bir de o an bacaklarini falan tutmasi icin başka kişilerde oluyor degil mi benimki imkani yok durmaz çünküİğne vurulurken ağladı bir de anestezinin etkisi geçince. İlk gün yani. Sonraki günler ağlamadı. Sünnetten 3 saat sonra sargı bezini atıp teramisin sürdük bardağı ortadan kesip koyduk(1hafta) birde fitil verdim.
Başka da fitil de vermedim şurupta.
İlk gün biraz zor sonraki günler rahat.
Karton bardak nasil duruyo orda sabit:) kucaktayken falan oynamiyo mu ben de oyle yaparimBen ettirdim canım baya oldu. Ilk gün çok ağladı 2. Gun biraz mızmızlandı. Karton bardağı ikiye kesip koymustum ben bi süre. Bir tek teramisin diye bi krem var onu sürdüm bide günde 2 e kere mı ne calpol verdim
Bir dikisi kaldı, sık banyo yaptirinca düşüyor dikişler canım. Sargı bezini keşke hastane çıkarmayı biz bayag zorlandık.Sargi bezini bizim hastanede sunnet sonraki gun hastade cikardilar oyuzden bi sikinti olmadi Sizin dikişler tamamen düştümu bizimkiler halen var üzerinde acaba normal mi bilemiyorum
24 saat kalması gerekiyor sargı bezinin ister istemez yapışıyorSargi bezinden korktum ne yapmak gerek yapismamasi icin acaba
Bilemiyorum ki sunnet ten bi hafta sonra ki kontrolde bi 10 15 gün daha devam et dedi yapışmasini olmasın diye bu salı 15 gün olacakBaya olmuş sünnet olali dedign hareketi o kadar uzun süre yapmamiz mi gerekecek canim hala yapisma riski mi varmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?