2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Başından beri goon kullanıyorum bende çok memnumum hele geceleri hiç ıslak tutmuyor poposunu heryerde bulmak sknti hep e bebekten alıyorum 2 numara kullanıyorum ama 3 Alicam sanırım kaç numaradasin
Ben hep trendyoldsn sipariş ediyorum canım. Çok memnunum gerçekten bu kalite bu fiyata bulunmaz

Aynıyız senle bu ay bizde 400 Gr almışız ebe uyi dedi zaten her ay 2cm uzama yeterli oluyomus ne zaman kaç kg doğdu senin bebiş bence doktorun çok evhamlı gibime geldi sen daha iyi bilirisin ama
Bu aylar 600 gr minimum kabul ediyorux dedi doktor, geçen ay beslenmesini artıralım demişti, sayıca artırsak da yine kilo alımı aynı olup mukus ve meme reddi devam edince müdahale etmek gerekir dedi. Genel olarak pek evhamlı degil sanki ama bu ay benim de moraliö bozuldu. Bakalım umarım faydası olur. 3200 gramdı doğum kilomuz, 4 aylık olduk bugün. Baş çevresi de yarım santim artmış. Senin bebek nasıl canım

Geçen hafta aynı sorunlar bizde vardı atak haftası olduğundan dolayı sürekli mı yoksa ara ara mi oluyor bu şikayetler canım
Meme reddi uzun süredir var, biberon da almıyor, uyku moduna geçirip emziriyoruö hep ağlasa da başta. Gaz da bir buçuk aydır var ama kendi çıkarıp rahatlıyordu gece, bir haftadır ağlayarak uyandırıyor gazı. Gece uykularından uyanma, ağlamq durumu da bir haftadır arttı. Bir kısmı ataktan olabilir haklısın canım, umarım oyledir.

Diyet sonrası deri testi yapılacak mı peki
İnşallah faydasını görürsün canım
Deri testi ile ilgili birşey söylemedi ama 15 gün sonra kontrole gidicem, boy kilo bakacak tekrar. Mukus durumunu da takip edicem. Geçen ay kandan alerji testinde birşey çıkmadı ama doğruluk payı kesin değil tabii o testin.

Aynı canım 3200 doğdu benimkide senin olduğun ayda 400 Gr almıştık bu ayda aynı o yüzden sorun görmedi min 600 falan demedi doktorumuz 5 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katına çıkması yeterli hiç almassa yada kilo verirse problme var dedi doktorlar herzaman bizden daha bilgililer o. Yüzden üzerine fazla bişi eklemek istemiyorum ama üzülme derim kilo almış mi almış mutlka cisli bezleride vardır bebek bu tabiki ağrıları oluyor huysuzluklari atakları oluyor umarım alerjik değildir

Hatta geçen ay ebe az almış gece beslenmesi yap demişti ama düzeni bozulunca doktora gidip danıştım . Düzenini bozma 6 saati geçirme gece gündüz zaten 2 saate bir ense yeter dedi sen naparsan yap o alacağı kiloyu alır dedi yine bu ay ayni gramı aldı testlerden de bişi cikmadiysa senin tek sorunun meme reddi onun uzerine dur bnce

Doktorun takıldığı nokta ilk iki ay iyi kilo alıp sonradan alımın birden düşmesi ve meme reddi olması. Çok da takılmamak lazım canım haklısın, yoksa bebeklerimize yansır durum. Bakalım diyet sonrası nasıl olacak durum. Sağol paylaşım için

Markasi nedir bende surekli uzerini dwgistirmek zorunda kaliyorum batiyo her yer:)

Ben zaten o battaniye olayını yapamıyordum sıcaklığı sabit tutamıyorum ben
Ozaman al canim. Ben kk da biri yapmis ona sormustm. Ben sutu buzdolabndan cikar cikmaz koydugum icin gec olmus braz benmki. Hafif isit ole koy 3 saattte olyr yazms. Bugun tekrar yapmam gerekiyor ole yapicam. Yalnz kafama su takiliyor biz bu bebelere taze yapcaz ama gunluk sutte hemen tuketilmesi gerekiyir diye ben 2 gunde bir 1 kg sutten yogurtmu yapcam yakim yicek onca yogurdu

Canım ben 3 aydır meme reddi ile savaşıyorum resmen eğer oğlum mama ve biberon alsaydı birakcaktim bir tek gece emzirecektim ama malesef ne yaptiysam almadi. Beni. Oğlum da geçen ay 500 gram alıp 2 3 cm uzamış. Bu ay muhtemelen daha çok azalacak. Ama ben relactaz kullandimdan beri ki bide ben gün de 2 3 defa 5 6 damla veriyorum azaldı gaz mukus belki toleranstir . Ama bu emmeme kilo almama beni artık çok yordu psikilojik olarak hiç iyi değilim. Bide görümcelerim de diyolar onlarınki 1 ayda 300 400 zor alırmış şimdi hepsi koca çocuk oldu. Bilmiyorum ne düşüneceğimi

Makinada ki şişelerin ağzını açmazsan taze kalır kızımda ufak kavanozda yapıyordum
1 kilo süt kaç şişeye sığarsa artık buzdolabına kaldırıyordum hergün bir tane açıyordum

Küçük kavanozlara yaparsın canım. Yarım litrelik olandan alırsın eğer kendiniz yemiyorsanız. 3 günlük yoğurt verilebilir çünkü her gün yeni kavanoz açacaksın ellenmediği için taze olacak

Küçük kavanozlara yaparsın canım. Yarım litrelik olandan alırsın eğer kendiniz yemiyorsanız. 3 günlük yoğurt verilebilir çünkü her gün yeni kavanoz açacaksın ellenmediği için taze olacak
Valla ne bileim ya benm doktor maksimum ertesi gun vereblrsn her gun taze mayala dedi

Valla ne bileim ya benm doktor maksimum ertesi gun vereblrsn her gun taze mayala dedi

Hergun taze nasil mayalanacak cok zor bence biraz geleneksel olacak ama eskiden hergun mu mayalayip veriyorlardı sanki yoğurdu, hiçbirimizede bisey olmadı. Kapitalizm bize yogurt makinesi satmak istiyor

Evet canım yumuşacık bir dokusu var ve primadan baya uygun bugün de yine lastikte kalmış kakası ay bi sevinçle açıyorum artık bezini gece kaka yapmadığı ve bezi daha uzun süre tuttuğum için prima bağlıyorum gündüz uyanır uyanmaz goon’a geçiriyorum. Çok iyi oldu ya bu boşuna eziyet çekmişim bunca zaman o kakaları atletlerinden çıkarıcam diye

Başından beri goon kullanıyorum bende çok memnumum hele geceleri hiç ıslak tutmuyor poposunu heryerde bulmak sknti hep e bebekten alıyorum 2 numara kullanıyorum ama 3 Alicam sanırım kaç numaradasin
Bende e-bebekten aldım canım ama internetten de bulabiliriz sanırım. Evet açıp baktığımda ıslaklık olmuyor güzel bezmiş 2. günüm ama baya memnun kaldım ben 4 numara kullanıyorum canım primada da 4 kullanıyordum bunda da 4 aldım iyi oldu bedeni

Benimki de inanılmaz huysuz 3-4 gündür. Uykuya çok zor geçiyor gündüz uykuları zaten 1 saate düşmüştü şimdi 40 dk. gece uykusuna çok zor geçiyor. Dün zirve yaptı sürekli ağladı bende gerildim bir de benden etkilendi sanırım. 12 gibi zorla uyudu. Gece de sürekli ıkınıyor gazı geçti diye seviniyordum ama eski günlerine döndü resmen. Umarım ataktandır ve bir an önce biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…