2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.
Maşallah süphanallah
Maşallah ne tatlılar hele minik gözleride mavi mi ne

Merhaba canım 3 aylıklen maalesef böyle bi süreç başlıyor. Bizdede aynı problemler vardı meme emiyo birden ağlamaya başlıyodu emmek istemiyodu karnı hep gurul gurul hafif salyalı kaka vs saydığın her problem vardı ama geçiyo yavaş yavaş. Ben doktora götürdüm antibiyotik vermişti onu kullandık biraz rahatladı sonra yine başladı ama zamanla azaldı sancıları. Arada çok az ağrı kesici verebilirsin rahatlıyorlar. Ben socak su torbasına ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyordum çok ağlayınca.

Bu şiddetli gaz ve meme reddi yoruyo benimde. Devamlı masajlar emzirme çabaları. Süt alerjisi belirtileri böyleymiş sizde var mıydı bu durum?

Canım ben kaleidon u da denedim ama bı faydasını görmedim o yüzden biogaiya geri döndüm
Canim kaleidon drop muydu denedigin yoksa gaz icin olanini mi denedin? Ben de nbl aldim ama kaleidon drop icinde iyi diye duymustum

Süt ürünleri dokunuyor olabilir randevunuza daha vakit varsa kendiniz diyet yaparak çocuktaki sikayetlerde duzelme var mi yok mu anlayabilirsiniz. Alerji doktoru da muhtemelen diyet onerecek size cunku bu yastaki bebeklerde test dogru sonuc vermeyebiliyor.

Bunkarda benimkiler
Allah Halime acıdı çok şükür oğlum usluca kızım cadı

Eklentiler

• 2C30A12C-5F6B-434E-9FCB-815FA796A728.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 70
Ayni biz...ama doktor kilo alımı az da olsa varsa umursamıyor. Sadece geçecek diyor. Ben de geçeceği zamanı umutla bekliyorum.

Valla maşallah canim ne diyim bizim ki uyku nedir bilmiyorum gerçekten Allah nazarlardan saklasın birazda bizim bebeklere o uykudan verse

Oyy maşallah allah bağışlasın çok tatlılar

Valla maşallah canim ne diyim bizim ki uyku nedir bilmiyorum gerçekten Allah nazarlardan saklasın birazda bizim bebeklere o uykudan verse
Bende her gün azıcık abisi örnek alsa diyorum.
inşallah hepsi uyusunlar mışıl mışılda anneler az rahat etsin

Valla ben de alerjiden şüphelendim bizde de mukus var. Ama deri de egzema vs. Pişik aşırı kusma yok bu ara gazliydik sonra düzelmeye başladı bazen ciltte kuruluk kırmızılık oluyo ama kendi kendine geciyo muhtemelen salya ve tükürük ten. O yüzden artık kafamı yoruluyorum bu psikoloji çok zor ve yorucu

Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…