Maşallah süphanallahGece uyuyor canım baya. Akşam 8-8.30 gibi yatıyor tek beslenme ile sabah 8e kadar uyuyor.
Maşallah ne tatlılar hele minikayın 11inde 4 aylık olacağız.yemin ediyorum her sabah şükrediyorum annem bari sen düzenli oldun diye. Dün 21.10da uyumuş eşin kameradan izlemiş. 5.30da kalktı 5.40 gibi uyudu şuan uyuyor hala. Ama büyüğü 6.30dam beri anneeeee diye bağırıyor. Allah halime acıdı demek ki.
Benim bücürler bunlar
Eki Görüntüle 2818353
Merhaba canım 3 aylıklen maalesef böyle bi süreç başlıyor. Bizdede aynı problemler vardı meme emiyo birden ağlamaya başlıyodu emmek istemiyodu karnı hep gurul gurul hafif salyalı kaka vs saydığın her problem vardı ama geçiyo yavaş yavaş. Ben doktora götürdüm antibiyotik vermişti onu kullandık biraz rahatladı sonra yine başladı ama zamanla azaldı sancıları. Arada çok az ağrı kesici verebilirsin rahatlıyorlar. Ben socak su torbasına ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyordum çok ağlayınca.Merhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Bu şiddetli gaz ve meme reddi yoruyo benimde. Devamlı masajlar emzirme çabaları. Süt alerjisi belirtileri böyleymiş sizde var mıydı bu durum?Merhaba canım 3 aylıklen maalesef böyle bi süreç başlıyor. Bizdede aynı problemler vardı meme emiyo birden ağlamaya başlıyodu emmek istemiyodu karnı hep gurul gurul hafif salyalı kaka vs saydığın her problem vardı ama geçiyo yavaş yavaş. Ben doktora götürdüm antibiyotik vermişti onu kullandık biraz rahatladı sonra yine başladı ama zamanla azaldı sancıları. Arada çok az ağrı kesici verebilirsin rahatlıyorlar. Ben socak su torbasına ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyordum çok ağlayınca.
İkisinin de mavi teyzesiMaşallah süphanallah
Maşallah ne tatlılar hele minikgözleride mavi mi ne
Canim kaleidon drop muydu denedigin yoksa gaz icin olanini mi denedin? Ben de nbl aldim ama kaleidon drop icinde iyi diye duymustumCanım ben kaleidon u da denedim ama bı faydasını görmedim o yüzden biogaiya geri döndüm
Süt ürünleri dokunuyor olabilir randevunuza daha vakit varsa kendiniz diyet yaparak çocuktaki sikayetlerde duzelme var mi yok mu anlayabilirsiniz. Alerji doktoru da muhtemelen diyet onerecek size cunku bu yastaki bebeklerde test dogru sonuc vermeyebiliyor.Merhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Olabilir ama aldırış etmedim süt alerjisine bi diyet falan yapmadım yani varsada vücut alıştı bilmiyorumBu şiddetli gaz ve meme reddi yoruyo benimde. Devamlı masajlar emzirme çabaları. Süt alerjisi belirtileri böyleymiş sizde var mıydı bu durum?
Bunkarda benimkilerayın 11inde 4 aylık olacağız.yemin ediyorum her sabah şükrediyorum annem bari sen düzenli oldun diye. Dün 21.10da uyumuş eşin kameradan izlemiş. 5.30da kalktı 5.40 gibi uyudu şuan uyuyor hala. Ama büyüğü 6.30dam beri anneeeee diye bağırıyor. Allah halime acıdı demek ki.
Benim bücürler bunlar
Eki Görüntüle 2818353
Çok çok çok güzellerBunkarda benimkiler
Allah Halime acıdı çok şükür oğlum usluca kızımcadı
Ayni biz...ama doktor kilo alımı az da olsa varsa umursamıyor. Sadece geçecek diyor. Ben de geçeceği zamanı umutla bekliyorum.Merhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Sağ ol canım Allah razı olsun. Şimdi ıyı canım. Ama dünde bu saatte kadar iyi idi sonra ateşi çıktı akşama doğru.Çok gelmiş olsun, minik kuzu nasıl annesi?
Benim kızımda öyle.Ben bir türlü erken uyutmayı başaramadım gece 12 veya 1 de uyuyoruz..
Valla maşallah canim ne diyim bizim ki uyku nedir bilmiyorum gerçekten Allah nazarlardan saklasın birazda bizim bebeklere o uykudan verseayın 11inde 4 aylık olacağız.yemin ediyorum her sabah şükrediyorum annem bari sen düzenli oldun diye. Dün 21.10da uyumuş eşin kameradan izlemiş. 5.30da kalktı 5.40 gibi uyudu şuan uyuyor hala. Ama büyüğü 6.30dam beri anneeeee diye bağırıyor. Allah halime acıdı demek ki.
Benim bücürler bunlar
Eki Görüntüle 2818353
Oyy maşallahayın 11inde 4 aylık olacağız.yemin ediyorum her sabah şükrediyorum annem bari sen düzenli oldun diye. Dün 21.10da uyumuş eşin kameradan izlemiş. 5.30da kalktı 5.40 gibi uyudu şuan uyuyor hala. Ama büyüğü 6.30dam beri anneeeee diye bağırıyor. Allah halime acıdı demek ki.
Benim bücürler bunlar
Eki Görüntüle 2818353
Ne kadar benziyorlarBunkarda benimkiler
Allah Halime acıdı çok şükür oğlum usluca kızımcadı
Çok çok geçmiş olsun annesi Allah bir daha göstermesin inşallahSağ ol canım Allah razı olsun. Şimdi ıyı canım. Ama dünde bu saatte kadar iyi idi sonra ateşi çıktı akşama doğru.
İnşallah bugun çıkmaz. İnsan üzülüyor böyle görünce
Bende her gün azıcık abisi örnek alsa diyorum.Valla maşallah canim ne diyim bizim ki uyku nedir bilmiyorum gerçekten Allah nazarlardan saklasın birazda bizim bebeklere o uykudan verse
Valla ben de alerjiden şüphelendim bizde de mukus var. Ama deri de egzema vs. Pişik aşırı kusma yok bu ara gazliydik sonra düzelmeye başladı bazen ciltte kuruluk kırmızılık oluyo ama kendi kendine geciyo muhtemelen salya ve tükürük ten. O yüzden artık kafamı yoruluyorum bu psikoloji çok zor ve yorucuMerhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?
Kaleidon sadece canım hatta şişeyi bitirmeden biogaia aldım tekrarCanim kaleidon drop muydu denedigin yoksa gaz icin olanini mi denedin? Ben de nbl aldim ama kaleidon drop icinde iyi diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?