2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağmakla sütüm com çıkmıyoki ciksa yoruldum artık ya valla
Bu yeni nesil bebelerin hepsi bi acayip canim benimki de keyfi istemezse emmiyo gazi olunca emmiyo emdigi an birden birakiyo nebiliyim onlara ayak uyduruyoruz mecbur ben surekli olmamasina ragmen bunaliyorum oyle yapinca, seni dusunemiyorum. Allah yardimcin olsun ama pes etme cunku o neyi kaybedecegini bilmiyor. Birazcik daha dayan 5 aya yaklassin bakalim belki su ataklar faln da biterse toparlarlar hepsi insallh

Hanımlar 37 ile 38 arası ateş iyimi kötümü.
Ne kadar olsa fitil verebilirim. Lütfen bilgi verebilir misiniz bana

Ben emziği veriyorum emziği tutunca çekip göğsümü veriyorum. Bazen anlıyor çoğunluk ile fark etmeden emiyor. Bir böyle dene canım. Bebeğin emzik tutuyor ise.

Maşallah canım gelişimi gayet iyi, gece beslemesen de oluyormuş gerçekten. Kilo alimi iyiyse sorun yok diyor doktorlar.

Maşallah ya evde bebek yok gibi sanki Ben de gece uykusuna 8 gibi yatiriyorum ama 2-3 saatte bir emmek istiyor benimki sabaha kadar en az 3 defa emziriyorum. Gündüzler bu ara çok karışık zaten bugün toplam 2 saat gündüz uykusu ya var ya yok. Uykusunu alamadiği için 5ten sonrası çok keyifsiz.8 olsa da uyusa diye bekliyorum. Melisa çayinin uyku etkisi varsa ben de deneyeyim

Benim ki gece iyi uyuyor ama gündüz sureli muzmızlanıyor

Olabilir. Ben de geçen akşam yatmadan içmiştim gündüz uyumayan kızım uyumuştu ama seninki baya uzun uyuyor sadece çay o kadar etki eder mi bilemedim. Maşallah canım ne güzel uyuyor bir ara dalamıyor diyordun nasıl çözüm buldun peki

Ben emziği veriyorum emziği tutunca çekip göğsümü veriyorum. Bazen anlıyor çoğunluk ile fark etmeden emiyor. Bir böyle dene canım. Bebeğin emzik tutuyor ise.
Yok benim bebeğim memeyi tutuyor canım emzikde alıyor çok fazla kusuyor o ayrı ama bir tek emzirme sırasında mızlanmıyor kafa dinliyorum onun dışında sürekli ağlama mızlanma halinde hiç rahat vermiyor uykusu çok az çok hafif gündüz çok az dalıyor gözünü kapatıp açması bir oluyor gece 12 - 1 ancak uyuyor çok yoruluyorum artık kucağımda pışpışlamaktan gezdirmekten.

Benim kızımın uyku sorunu vardı hele ki sabaha karşı fenaydı. Dalamıyordu. Dalsa hemen uyanıyordu. Melisa çayı yazmış bir anne kasım annelerinden. Deneyen birkaç kişiyede iyi gelmişti. Bende her gün bir fincan içiyorum. DoktorumuZda iç hiç problem değil dedi.
Aynen sağolsun kızım sorunsuz hiç. Ama bir abisi var ki 26 aylık nerdeyse allahım her gece saatlerce ağlama gecede 3/4 kere uyanma. Sabahın köründe kalkma. Kardeş kıslançlıpı ve 2 Yaş sendromu üstüste geldi canımı okuyor

Sadece saatlerine dikkat ettim tam uyku sinyali verince yatırdım. Ya o etki etti yada düzeleceği vardı düzeldi gaz bitince. Şimdi iyi geceler diyorum öpüp kokluyorum odasında koyuyorum beşiğinde kendi kendine uyuyor. Hatta şu an odamızda beşiğinde bıraktım aldım abisini ayakta sallıyorum uyutmak için. Ben çıkana kadar odadan uyur. Birşey olursa da babası bebek kamerasından izliyor.

Çocuklar nazarıda çok çekiyor onada dıkkat etmek lazım.

Kızımın iki gün dür ateşi var. Nesi var anlamıyorum.
İnliyor adete. Ağlıyor. 38.7 idi ateşi fitil verdim
Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı acil şifalar versin ama 39a yaklaşmış çok yüksek, doktora götürme imkanınız varsa acile gidip bir görünün derim ateş riskli çünkü. Dişten dolayı ya da yakın zamanda aşı yaptırdıysanız olabilir ama her durumda riskli acile götürün bi bebeği.

Kimyon rezene içiyorum ben de ama çok düzenli içmiyorum açıkçası. Bir de melisayı deneyelim bakalım. Bu haftaya kadar gunduz daha iyiydi ama bizim de 5 yaşında ablamiz var hafta sonu gündüz uyutmadı çocuğu, huzursuz etti kapilari carpti bağırarak konuştu oyuncaklarla ses yapti bebeğimin uykulari hep bölündü. Bugün ablasi okuldaydi ama yine uyumadi hafta sonunun etkisi mi atak mi ben de anlamadım

Mama aldırdım bu akşam eşime emmedigi zamanlar mama takviyesi yapacam . Kilo alımı azaliyo. Sorma ne olacak böyle ben bilmem çocukların dilinden de anlayamıyoruz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…