2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Göğüs ucum biraz büyük alamadi önce sonra emmedikçe hepten gerildi göğsüm hiç almak istemedi. Ilk doğumda sağma makinesi de almamiştim çok bunaldim ilk 3-4 gün agliyordum resmen göğsümün ağrısından. Herkes de akil veriyor emzir emzir diye ama alamiyor çocuk. O da bunaldi herhalde bir daha makine alip göğsüm yumuşayınca verdiysem de almadi cıyak cıyak ağladi itti beni. Uğraştim ara ara ama kabul etmedi hiç. Bu sefer hazirlikliydim çok sertleşmeden biraz sağip verdim başlarda rahat aldi. 2.çocukta emzirme duygusunu tattim yani anca

Anladım canım herkes biseyle uğraşmış bu dönem yapacak bişey yok anne olunca anlarsın diyolar ya o hesap sadece o çift çizgiyi görmekle bitiyo ki onu görmeye çalışan bile onlarca kişi var rabbim hayırlısını versin inşallah

Ne kadar yediklerime dikkat etsemde oğlumun cok gazi var. Bugun 10 saat uyanık kaldı gündüz. Surekli bi huzursuzluk ve aglama hali. Benimde hemoroidim deli gibi ağrıyor oturamiyorum bile ne yapacağımı şaşırdım Annelik çile demekmiş resmen.

Dunden beri kizim bas parmagini emmeye basladi, daha once elinin tumunu agzina sokuyordu, simdi bas parmak. Tokken de yapiyor. Kalici olmasindan korkuyorum, ayni durumu yasayan var mi kizlar?

Dunden beri kizim bas parmagini emmeye basladi, daha once elinin tumunu agzina sokuyordu, simdi bas parmak. Tokken de yapiyor. Kalici olmasindan korkuyorum, ayni durumu yasayan var mi kizlar?
Geçen haftalarda komple elini ağzına sokmaya çalışıyordu, 1-2 defa işaret parmağını emdi şimdi yapmıyor. Emzik verdiğim için gerek duymuyor olabilir.

Büyüdükçe ellerini farklı şekilde kullanmayı öğreniyorlar. Benim kızım da sadece sağ elini yumruk yapıp ağzına götürebiliyordu bir kaç gündür iki elini de parmaklarıyla bazen bütün bazen ayrı ayrı ağzına götürüyor. Hatta gözüne sokuyor bazen kendi burnunu mıncıklıyor, günüm elini yüzünden çekmekle geçiyor o yüzden

Geçen haftalarda komple elini ağzına sokmaya çalışıyordu, 1-2 defa işaret parmağını emdi şimdi yapmıyor. Emzik verdiğim için gerek duymuyor olabilir.
Aynen emzikten dolayi ihtiyac duymuyor olabilir. Ben de emzik icin zorladim biraz hazir elini emiyorken ama kabul etmedi maalesef. Doymuyor mu diye de endise yaratiyor parmak el emmeleri ama sadece acliktan yapmiyorlar tabii.

Hergun yeni birsey kesfediyorlar, izlemesi cok keyifli bebisleri direkt bas parmak emme olunca aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum

Hergun yeni birsey kesfediyorlar, izlemesi cok keyifli bebisleri direkt bas parmak emme olunca aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum
Evet elini emerken çok tatlı görünüyor ama yüzünü de çok çizmeye başladı, bende alışmasın diye elini çekip emziğini veriyorum ağzına ama onu da eliyle tutup çıkarmayı öğrendi. Ne yapsak kar etmiyor o yüzden uykusu geldiğinde eliyle oynamaktan uyuyamıyor diye pijamasının içine sıkıştırıyorum artık son çare, o zaman çıkaramıyor elini anca öyle uyuyor

Daha neler gorucez evet yaa uykusuna engel oluyor parmak emmek, iyi fikirmis pijamaya kistirmak

Daha neler gorucez evet yaa uykusuna engel oluyor parmak emmek, iyi fikirmis pijamaya kistirmak
Neler yapmaya mecbur ediyor bizi bu bebeler, elini sıkıştırınca sevmiyor yalvarıyor çıkarayım diye minnoş minnoş bakıyor bana ama dayanıyorum çıkarmıyorum şaka maka ne çabuk büyüyorlar her gün yeni bir şeye şahit oluyoruz

Canım sütten çok az geciyomus daha çok usutmemeye çalış kendini de bebeğini de ben aktardan rezene kimyon tohumu ve çörekotu karışımı aldım çok iyi geliyo ayrıca sütü de arttiriyo gaz damlası da zinco kullaniyorum 3 damla oda çok iyi geldi inanirmisin benim gastritim var gazlı yiyecek içecek hicctuketmiyorum ama yinede oluyo zaten normal yaşantımda da kullanmazdim değişik bişey yemiyorum ona rağmen oluyo yenilenle o kadar alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hemoroite bende de oluştu Bepanthol pişik kremi çok iyi geldi yoksa ne yaparsam yapayım berbattim ayrıca baharatlı şeyler tuketmedim çok katı türü inşallah geçer gerçekten çok zorlu direk hepimiz ayrı şeyler yaşıyoruz

İcine koyunca agladigi icin aldigim kundagi hic kullanamadim, dayanamadim evet yaa zaman nasil hizli geciyor nasil hizli buyuyorlar, hamilelik konusuyorduk daha yeni sanki. Simdi sanki kirk yildir bizimle birlikteylermis gibi bebisler allah isteyen herkese nasip etsin bu sevgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…