Canım Allah sağlık sıhhat versin uykusuzluğa da yorgunluğa da razıyım ama destek almadan doğru düzgün iş yapamıyorum belimden çekiyorum zaten ağrıyı, üstüne sebepsiz bağıran ağlayan bir bebek, ara ara da duruma söylenen bir eş olunca bazen canımdan geçiyorum artık Allah yardımcımız olsunCozum yok bu uykusuzluk mahvetti beni bazen besige tekme atasım geliyor artık zaten gündüzde uyku yok dişlerimi sıkıyorum surekli
Doktora gitsem benimde bebeğe bakacak kimsem yokYa bende yaki aldırdım eşime eczaneden ama yok geçmedi dr a gitmeyi bende düşünüyorum ama fırsat yok ki
Gayet iyi canim bize 2300 dediler bir minnos pipiye :)1000 TL canım
Genel cerrahiye gitmelisin canim o parcayi alirlar rahat edersin gecmis olsunBenimde aynen. Benimkinde fazladan bir et parçası çıktı. Kabız olmasam bile yaparken sanki canım çekiliyor. Üstüne oturamıyorum. Ve afedeesin yapmakta zorlanınca buyuk tuvaletimi kanıyor.
Ben doktora gitmiştim çatlak için herkese verilen iki merhemi verdi ama tamamen iyilesmedi bendeki. Nadiren kabızlık yaşarım ama her seferinde eski çatlaklar acır. Yalnız hiç kanama olmuyor bende. Pamuğu kantaron yağına bulayıp makatta bekletmeyi öneriyordu Aidin salih ama acı kanama olmayınca uğraşmadım ben. Belki sizde işe yarar.Bende de ilkinde oldu ama doktora gitmedim hangisi olduğunu tam bilemiyorum . Bende kabız olmamak için dikkat ettim ama nasıl olduysam doğumdan 2 hafta sonra kabızlık başladı ilk zamanlar çok daha fazla acı çekiyordım hem tuvalette hem sonrası otururken yatarken bile ama şimdi tuvalet sonrası acı olmuyor ama kanama tuvalete damlayacak kadar. Zamanla kabız olmamaya çalışarak kendi geçer mi acaba ? Bir öneriniz var mı ?
Deneyeceğim teşekkür ederimBen doktora gitmiştim çatlak için herkese verilen iki merhemi verdi ama tamamen iyilesmedi bendeki. Nadiren kabızlık yaşarım ama her seferinde eski çatlaklar acır. Yalnız hiç kanama olmuyor bende. Pamuğu kantaron yağına bulayıp makatta bekletmeyi öneriyordu Aidin salih ama acı kanama olmayınca uğraşmadım ben. Belki sizde işe yarar.
Rahiki mahtum markasına çok güveniyorum. Hem instagram hesabi var hem web sitesi. Ankara balgatta da bir tane satış mağazası açtılar.Deneyeceğim teşekkür ederim
Peki yağlar için önerebileceğiniz güvenilir bir marka var mı ? Ben daha önce kantaron yağı aldım ama pek etkili gelmedi bana
Amin canim cok zor cokCanım Allah sağlık sıhhat versin uykusuzluğa da yorgunluğa da razıyım ama destek almadan doğru düzgün iş yapamıyorum belimden çekiyorum zaten ağrıyı, üstüne sebepsiz bağıran ağlayan bir bebek, ara ara da duruma söylenen bir eş olunca bazen canımdan geçiyorum artık Allah yardımcımız olsun
Fizik tedavi suan icin daha mantıklı.gibi eger o fayda bulamazsa diğer seçenekler artık sirt omuz boyun bel ağrıları bebek kilo aldıkça daha da siddetleniyor birde surekli kucakta yada anakucaginda gezdiriyorumDoktora gitsem benimde bebeğe bakacak kimsem yokgitmesem bu şekilde düzeleceği yok, yakı emzirirken alınmaz dediler ondan da vazgeçtim 2 ay oldu artık, bazen Hafifliyor bazen ayağa kalkamıyorum kilitleniyorum yatsam yatakta dönemiyorum oturarak uyumak istiyorum artık uykudanda nefret ettim, sanırım fizik tedavi gerekiyor kimi beyin cerrahına git diyor kim fizyoterapiye araştırıyorum çözüm yok yada kimsede bu kadar uzun süren şikayet yok sorun bizde Allah acil hayırlı şifalarımızı versin resmen bel insanı bakıma muhtaç hale getiriyor böyle ne olacak bilmiyorum spora falan başlasak mı acaba egzersizler iyi gelir mi daha çok mu zorlarız?
Teşekkür ederim canımNormal canım bir problem görünmüyor
Yok canım ben Ordu’da yaşıyorum. Büyük şehirler çok pahalı gerçekten. Kardeşim İzmir görümcem Ankara’da doğuma biri 8 bin biri 15 bin verdi. Ben burada 2700e yaptım. Sünneti de özel muayenehanede çocuk cerrahı yaptı.Gayet iyi canim bize 2300 dediler bir minnos pipiye :)
Hangi hastane esin, sen istda mi yasiyordun
Bence bi doktora götürün derim.Kızlar bebeğimin çok garip huyları var lütfen ne yapabilirim yardım edin. 2-3 gün uykusu azıyor sürekli uyuyup beş dakika sonra uyanıyor hiç uyumuyor uykusuzluktan da durmuyor. Sonra bir gece bi gündüz güzel uyuyor sonra yine aynı. Uyumadığı zamanlarda da Çok acayip ağlıyor geceleri bi yerine bişey olmuş gibi bağırıyor resmen 2 saat ağlamaktan bi hal oluyor artık. Bu ağlama içinde memeyi de kesinlikle kabul etmiyor. Neden böyle olabilir napmam gerek.
Akupunktur yaptırmayı düşünmez misiniz?Doktora gitsem benimde bebeğe bakacak kimsem yokgitmesem bu şekilde düzeleceği yok, yakı emzirirken alınmaz dediler ondan da vazgeçtim 2 ay oldu artık, bazen Hafifliyor bazen ayağa kalkamıyorum kilitleniyorum yatsam yatakta dönemiyorum oturarak uyumak istiyorum artık uykudanda nefret ettim, sanırım fizik tedavi gerekiyor kimi beyin cerrahına git diyor kim fizyoterapiye araştırıyorum çözüm yok yada kimsede bu kadar uzun süren şikayet yok sorun bizde Allah acil hayırlı şifalarımızı versin resmen bel insanı bakıma muhtaç hale getiriyor böyle ne olacak bilmiyorum spora falan başlasak mı acaba egzersizler iyi gelir mi daha çok mu zorlarız?
Bende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozduKızlar 2. ay aşımızı olduk bugün, zatüre aşısı yakıyormuş gözünden yaş geldi yavrumunAllahım sağlık versin hepsine
Rota aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız geçer bugünümüzBende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Bende sadece anne sütü veriyorum şimdi sütüm mü yetmedi acaba diye düşündümGeçmiş olsun canım umarım sıkıntısız geçer bugünümüzkilosu gayet güzel ya ben bu doktorları anlamıyorum 2 aylık bebek ve 1 ayda 1 kilonun üzerinde kilo almış maşallah hiç moralini bozma, tablolarda bile senin bebeğinin kilosu ideal kilo görünüyor, ekliyeyim bak sende
Benim oğlum 3925 doğmuştu 40 günlükken 6 kiloydu. Bugün 7500 kilo çıktı sınırın üstündeyiz yaniSadece anne sütü aldığı için sorun yok dediler ama bende bunu takıyorum işte.
O uygulama ucretli diye biliyorum bende istiyorum aslinda birebir cikiyomus kitabi da varmisEvet harika haftalar programını kullanıyorum.
Rota asisini biz kendimiz mi aliyoruzBende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Evet canım ağızdan veriyorlarRota asisini biz kendimiz mi aliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?