- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazılarımızda var sanırım bu sorun bildirim bazılarınızda yok.Kızlar bende rahatsız8m bugünlerde tansiyonum neden bilinmez ç8ktı tüz tüketmedigim bi zamandı üstelik 14 e kadar çıktı halsiz ve yorgunum biraz konuları bende bulamıyorum girmeden bildirimler görünmiyor eskiden alıntıda bildirim mail olarakta gelirdi ama şimdi oda yok
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Dr ne diyor pekiKızlar bende rahatsız8m bugünlerde tansiyonum neden bilinmez ç8ktı tüz tüketmedigim bi zamandı üstelik 14 e kadar çıktı halsiz ve yorgunum biraz konuları bende bulamıyorum girmeden bildirimler görünmiyor eskiden alıntıda bildirim mail olarakta gelirdi ama şimdi oda yok
Bir iki gün daha bekle cnm kan testi yaptırırsın.Ben de ye ı katıldım aranıza. 1 yıldır 2. Cocuk dusunuyoruz ama olmuyor Dr a gittim rahimde yara ve enfeksiyon cıktı gecen ay fıtıl kullandım. Sımdıye kadar adetim hep 28. Gun sabah olurdu şaşmazdı bu ay acaba fıtıl den mı etkilendi 2 gun gectı hala olmadım test yaptım 3 kere negatif cıktı
Tesekkur ederım hakkımızda hayırlısı olsun insallahBir iki gün daha bekle cnm kan testi yaptırırsın.
Ve İnan bunu tüm samimiyetimle söylüyorum üzülme. Burada benim gibi daha bir çocuğa bile sahip olmayan kadınlar var. Şükür çocuğun var ikincisi de olur inşallah
Hoşgeldin
Canım ben 2 gün gecikince yapmıştım testiİlişkiden 11 12 gün geçti daha kızlar ve sabah ilk idrarla yapmadım 3 4 saatlik bi idrarla yaptım sizce varmı bi umut hemen çıkmadı tabiki ilk 4 5 dk bişey göremedim bıraktım kapı çaldı babam geldi o gidesiye yarım saat falan geçmiştir bi daha bakayım desim bi baktım çizgi görünüyo
Bat 3nisan daha benim gecikme olmadı yumurtlama ve ilişkinin üzerinden 11 12 gün falan geçti işte anca dahaCanım ben 2 gün gecikince yapmıştım testi
Bir de geç döllenme ise geç çıkabilir
Bat Ne zaman
Cnö bekle önce bir geciksin erken yapmışsınBat 3nisan daha benim gecikme olmadı yumurtlama ve ilişkinin üzerinden 11 12 gün falan geçti işte anca daha
Birley kalmamış bat a canım. İnşallah hayırlısıyla gecikir de hep beraber sevinirizKızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun rabbim hayırlı dualarımızı labul eylesin bizleri beklediğimiz o güzel meleklere hayırlısıyla kavuştursun inşallah dün gece şeffaf akıntı içinde tırnak ucu kadar kahverengilik görmüştüm peçetede sabah kalktığımda normal akıntım vardı kahverengilik yoktu sevinsem mi ki artık yerleşme böyle bişey deme bat 3 nisan yani yarın
ikigün geçsin anca çıkar idararda sen erken yapmışsın lekelenmeden bile hemen çıkmaz beklesen iyi olurKızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun rabbim hayırlı dualarımızı labul eylesin bizleri beklediğimiz o güzel meleklere hayırlısıyla kavuştursun inşallah dün gece şeffaf akıntı içinde tırnak ucu kadar kahverengilik görmüştüm peçetede sabah kalktığımda normal akıntım vardı kahverengilik yoktu sevinsem mi ki artık yerleşme böyle bişey deme bat 3 nisan yani yarın
Belli belirsiz silik bi çizgi çıktı canım ama lekelenme yeni oldu daha bugunde bi kere oldu aynı dün geceki gibi başkada olmadıikigün geçsin anca çıkar idararda sen erken yapmışsın lekelenmeden bile hemen çıkmaz beklesen iyi olur
Yarın yapsan çıkar ozaman :) inşaAllah ya çok sevinicen sana olmaz olmaz dedikçe rabbim ben oldururum der gibi olacak inşaAllahBelli belirsiz silik bi çizgi çıktı canım ama lekelenme yeni oldu daha bugunde bi kere oldu aynı dün geceki gibi başkada olmadı
Çok şükür canım ya yerleşme böyle bişey deme yani hala hayal gibi geliyo banaYarın yapsan çıkar ozaman :) inşaAllah ya çok sevinicen sana olmaz olmaz dedikçe rabbim ben oldururum der gibi olacak inşaAllah