Aynen öyle olmuştu ikidebir ha oldum diyordum tuvalete gidiyordum bi sıcaklık hissediyordum diyordum kesin oldum ama gelen giden yok sonra adet günüm gecikince belirti kalmadıCanım ya sana bişey sormak istiyorum bel ağrım benim de var bide sanki heran olcakmış da akmıyormuş gibi hissediyorum hani sanki böyle ucunda da zorlasam kanama başlıcak gibi hissediyorum sende öyle olmuş muydu
Akıntı oldu mu Peki? Hani şu bahsedilen yoğun akıntıAynen öyle olmuştu ikidebir ha oldum diyordum tuvalete gidiyordum bi sıcaklık hissediyordum diyordum kesin oldum ama gelen giden yok sonra adet günüm gecikince belirti kalmadı
Sarı akıntım oldu 2 3 gün o kadar şu an bile akıntım yokAkıntı oldu mu Peki? Hani şu bahsedilen yoğun akıntı
Anldım canım bende çünkü basen tuvalete gidince sarımsı bi akıntı oluyor ama her seferinde olmuyor. Mesela olurum diye ped taktım ona gelmiş sarı akıntı ya bu kadar stres yapcağıma test yapsam rahatlıcam da işte elim gitmiyorSarı akıntım oldu 2 3 gün o kadar şu an bile akıntım yok
Bence yap derim bugünde aynı sonuç yarında aynı eğer yoksa en azından bugün yaparsan stres yapmamış olursun çünkü streste geciktiriyor daha çok umut ediyorsun gecikince o daha kötüAnldım canım bende çünkü basen tuvalete gidince sarımsı bi akıntı oluyor ama her seferinde olmuyor. Mesela olurum diye ped taktım ona gelmiş sarı akıntı ya bu kadar stres yapcağıma test yapsam rahatlıcam da işte elim gitmiyor
Doğru diyorsun arkadaşım. Gelmedikçe de daha çok umutlannıyorsun ne zor şeymiş yahu. Eskiden derdim olcağım gün gelmezse direk yaparım diye hatta insanlar nasıl bekliyor anlamıyorum diyordum ama işte her seferinde negatifi görünce anlıyorsun insanların ne yaşadığını. Ben en iyisi eve giderken alayım bi testBence yap derim bugünde aynı sonuç yarında aynı eğer yoksa en azından bugün yaparsan stres yapmamış olursun çünkü streste geciktiriyor daha çok umut ediyorsun gecikince o daha kötü
İçin nasıl rahat edecekse kuzum ne kadarlık evlisin sen ne kadardır deniyorsunuzDoğru diyorsun arkadaşım. Gelmedikçe de daha çok umutlannıyorsun ne zor şeymiş yahu. Eskiden derdim olcağım gün gelmezse direk yaparım diye hatta insanlar nasıl bekliyor anlamıyorum diyordum ama işte her seferinde negatifi görünce anlıyorsun insanların ne yaşadığını. Ben en iyisi eve giderken alayım bi test
14aylık evliyim o zamandan bu zamana kadar deniyoruz canımİçin nasıl rahat edecekse kuzum ne kadarlık evlisin sen ne kadardır deniyorsunuz
Olur olur allahın izniyle belkide olmuştur bile :))14aylık evliyim o zamandan bu zamana kadar deniyoruz canım
Tabi en azından 4 gün beklemek daha garanti olurBikaç gün daha geçsin istiyorum açıkcası. Normalde de gecikmem olmaz ama yine negatif görüp hüsrana uğramak istemiyorum
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir bizde o sevinci yaşarız. Ben yarınki durumuma göre karar vericem artıkTabi en azından 4 gün beklemek daha garanti olur
Bakalım benim regli günüm yarın Ne olacakya
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelir bizde o sevinci yaşarız. Ben yarınki durumuma göre karar vericem artık
Tamam canım merak etme eşimden önce burdaki arkadaşlarıma haber vercem zaten :)Amin cnm
Mutlaka haber ver
Selamaleykum ben hamileymisim bugün öğrendim neler yaptığımi hamile kalmak için hepsini bir topikte anlatıcam darısı sizlere
Bugündü dimi senin bat. Yok mu gelen giden belirti filanBu ayda BAT patladı dostlar
İyice moralim bozuldu olmuyor
Bugündü dimi senin bat. Yok mu gelen giden belirti filan
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Gerçi sen kendini daha iyi tahlil edersin ama. İnşallah gelmez devamı canımSabah çok hafif çok açık lekelenme gördüm minicik. Kan sulandırıcı kullandığımdan çok açık görünmüş olabilir. Muhtemel gün içinde tam gelir
Devamı geldi mi? Gelmediyse bi test yapSabah çok hafif çok açık lekelenme gördüm minicik. Kan sulandırıcı kullandığımdan çok açık görünmüş olabilir. Muhtemel gün içinde tam gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?