• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Ay ne kadar güzel üçüz annesi olmak..
Allah kolaylıklar versin size hanımlar sağlıkla 3nü de kucaklarınıza alırsınız.
Ben tekiz annesiyim 🤓 ikiz isterdim ama kısmet genlerde olmayınca ihtimal bile yok 😁

Merhaba bayagıdır gruba girmiyordum yeni katılam arkadaslarımız da olmus hem hosgeldiniz diyorum hem de hayırlı olsun diyorum.inş hepimiz saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip eder. Bu arada benm bulantılarım 4. Ay içinde gecti sadece sabahları kahvaltıda geciktiğim zaman bulantım oluyor..
selam. Ay aynı ben de aynı şeyleri yaşıyorum :emir_bebek: acıktığım zaman kesinlikle öğürmeye başlıyorum kusmaya çalışıyorum ister istemez. o yüzden sık ve az yemek önemli bence. amiinn canım herkes sağ salim alsın inşallah kucağına. cinsiyetleri belli oldu mu ? benim üçü de kız :KK51::KK51::KK51:

Üçüzlerin kıyısından dönmüş bir ikiz annesiyim. Aşırı sevindiğimi ve sizleri tebrik ettiğimi söylemeye geldim :KK200:

Benim ikizlerdi ilk muayenede sonra bir anda keselerden biri bölünüp üçüz oldular ancak üçüncü kesemiz boştu. Şu an ikizlere hamileyim. Çoğul annesi olmak çok çok özel bir duyguymuş yeni hamile olan arkadaşlara sabır doğumu yaklaşanlara kolaylıklar diliyorum.

Kötü şeyleri hiç düşünmeyin keyfini çıkarın. Karnınızda birden fazla bebekle dolaşmak MUHTEŞEEMMMM bir duygu :KK71:
amiinn canım teşekkür ederiz :KK15: maşallah sen yarılamışsın. sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Ay ne kadar güzel üçüz annesi olmak..
Allah kolaylıklar versin size hanımlar sağlıkla 3nü de kucaklarınıza alırsınız.
Ben tekiz annesiyim 🤓 ikiz isterdim ama kısmet genlerde olmayınca ihtimal bile yok 😁
teşekkür ederiz kuzum. valla bizim ailede ikiz bile yok ama benim tüp bebek ilkim bu konuda :KK45: bakalım yaşayıp görücezneler yaşıyacağımızı :KK48: zor bir hayat bizi bekliyor.

teşekkür ederiz kuzum. valla bizim ailede ikiz bile yok ama benim tüp bebek ilkim bu konuda :KK45: bakalım yaşayıp görücezneler yaşıyacağımızı :KK48: zor bir hayat bizi bekliyor.
Allah kolaylık verir canım benim ❤️
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına bbeişlerini..
Ekim annesinde görmüştüm seni 🥰 oy vermişsin üçüzlere 🌹🌹🌹
Belli mi cinayetleri kaç haftalıksınız

Selam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...:nazar::nazar::nazar:
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim :KK200:
Üçüz muu hahhaha maşallah ya ne hoş Allah kolaylık da versin tabki ve sağlıkla kucağınıza alın ayy ne güzel ne ilginç üçüz bebek arabasi var mı yaaa

Kizlar bende yeni ogrendim 2 kese vardi son muanemde suan 5+1 im ama hic mide bulantisi falan yasamiyorum bi sorun mu var acaba diye korkuyorum acikcasi kalp atisi icin gitcez ama ona da 1 bucuk hafta falan var zaman nasil geccek bilmiyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 5+4 günlüğüz henüz
Allah yardımcın olsun önünde uzun meşakatli ama bi okadarda güzel bi yol var
Kizlar bende yeni ogrendim 2 kese vardi son muanemde suan 5+1 im ama hic mide bulantisi falan yasamiyorum bi sorun mu var acaba diye korkuyorum acikcasi kalp atisi icin gitcez ama ona da 1 bucuk hafta falan var zaman nasil geccek bilmiyorum
6 veya 7.haftadan sonra yavaştan başlar sonra şiddetlenir 15 veya 20. Haftaya kadar devam eder kusma bulantı halsizlik ama bunları yaşamayan arkadaşlarda var herkes yaşayacak diye bisey yok senin daha çok küçük ondan bisey hissetmiyosun zamanla hissedersin merak etme 😊 hayırlı olsun bu arada

Allah yardımcın olsun önünde uzun meşakatli ama bi okadarda güzel bi yol var

6 veya 7.haftadan sonra yavaştan başlar sonra şiddetlenir 15 veya 20. Haftaya kadar devam eder kusma bulantı halsizlik ama bunları yaşamayan arkadaşlarda var herkes yaşayacak diye bisey yok senin daha çok küçük ondan bisey hissetmiyosun zamanla hissedersin merak etme 😊 hayırlı olsun bu arada
Deli gibiyim midem bulansın kusuyum falan istiyorum :) sanki midem bulanmayinca bi seyler ters gidiyo gibime geliyo ama cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim haftam ilerleyince neler olcak sizinki de mi o haftalarda basladi

Deli gibiyim midem bulansın kusuyum falan istiyorum :) sanki midem bulanmayinca bi seyler ters gidiyo gibime geliyo ama cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim haftam ilerleyince neler olcak sizinki de mi o haftalarda basladi
Evet benimde o haftada başladı inan böyle istediğin için pişman olursun 😁kusmak o kadarda güzel bisey değil

Back