Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2019 tüp bebek için ankarada merkez ve doktor tavsiyesiiii
- Konu Sahibi DantelKiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2019 tüp bebek ankara bebek doktor tavsiyesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
Inşallah yardım bekliyorum bakalimTopik açmışsın zaten canım :) inşallah faydalı olur. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa senin içinde bir fikir olur
- 7 Kasım 2018
- 12
- 18
- 3
- 45
- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
Ayyy çok sevindim maşallah darısı bizlere:))sana bir kaç soru sormak istiyorum inş cevap verirsinmerhaba ben size kendi doktorumu önerebilirim. adı muazzez Öztürk çok deneyimli ve başarılı bir doktor. daha önce iki defa denemem oldu. düşük yaptım ama çok şükür şimdi altı haftalık gebeliğim var. şiddetle tavsiye ederim.
Peki hangi hastane ya da özel mi
Hastaya karşı nasıl davranıyor
Ve bir de maddi acıdan nasıl ücreti ne kadar
- 7 Kasım 2018
- 12
- 18
- 3
- 45
teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. özel kendi muayenehanesinde takipleri yapıyor. çok iyi bir doktor. hem doktor olarak hemde bütün hastalarına anne gibi davranıyor. çok umutsuz bir zamanımda tanıştık. valla çok ilgili. maddi açıdan yardımcı oldu bana. durumunuzu anlatırsınız. eminim size yardımcı olur. çünkü önce sağlık diyenlerden.Ayyy çok sevindim maşallah darısı bizlere:))sana bir kaç soru sormak istiyorum inş cevap verirsin
Peki hangi hastane ya da özel mi
Hastaya karşı nasıl davranıyor
Ve bir de maddi acıdan nasıl ücreti ne kadar
Merhaba, Anatolia Tüp Bebek Merkezi-Prof. Dr. Hakan Yaralı' yı şiddetle tavsiye ederim. Aynı Merkezde yine Mehtap Hoca var, ikisi de çok ilgili ve zarif doktorlar. Hakan hocadan önce iki ayrı merkezle görüşmüştüm, ama Hakan hocanın odasından çıktığımda tüm benliğimi bir huzur kaplamıştı.. Yumurta rezervi problemim olmasına rağmen, şükürler olsun ki ilk denemede döllenen tek orta kalitede yumurta ile (3.gün embriyosu) gebe kaldım.. İnternetten de araştırın lütfen başarı oranlarının ne kadar yüksek olduğunu göreceksiniz. sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, Allah inşallah sizin de gönlünüzün muradını versin dualarım herkes için...Merhaba arkadaslar 2019 da tüp bebek için kolları sıvayacağım ins.Lutfen merkez ve doktor tavsiyesinde bulunur musunuz kafam çok karışık
- 30 Nisan 2019
- 158
- 31
- 13
- 38
Merhaba arkadaslar 2019 da tüp bebek için kolları sıvayacağım ins.Lutfen merkez ve doktor tavsiyesinde bulunur musunuz kafam çok karışık
TÜP BEBEK BAŞARISINDA EN İYİ DOKTOR
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...
www.kadinlarkulubu.com
merhaba hayırlı olsun . acaba bahceci ile de görüştünüz mü . bahçeci ve hakan yaralı arasında gidip geliyorum kararsızım. bi de ortalama ne kadar tuutu. yaşınız kaçtıMerhaba, Anatolia Tüp Bebek Merkezi-Prof. Dr. Hakan Yaralı' yı şiddetle tavsiye ederim. Aynı Merkezde yine Mehtap Hoca var, ikisi de çok ilgili ve zarif doktorlar. Hakan hocadan önce iki ayrı merkezle görüşmüştüm, ama Hakan hocanın odasından çıktığımda tüm benliğimi bir huzur kaplamıştı.. Yumurta rezervi problemim olmasına rağmen, şükürler olsun ki ilk denemede döllenen tek orta kalitede yumurta ile (3.gün embriyosu) gebe kaldım.. İnternetten de araştırın lütfen başarı oranlarının ne kadar yüksek olduğunu göreceksiniz. sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz, Allah inşallah sizin de gönlünüzün muradını versin dualarım herkes için...