Çok güzeller cnim güle güle kullanın aldıklarını kizcenleİlk resim benim prensesimin cicilerinden gelsin insatgramda kozabebek sayfasindan aldiğim yumuşacik pamuk gibi ve askilariyla beraber geldi 1 tanesi de kutuda gelmisti
Amin canim insallahÇok güzeller cnim güle güle kullanın aldıklarını kizcenle
tesekkur ederim amin insallah mesaj yazma bolumunde dosya yukle yaziyor ordan atiyorsun canim fotografiHarikalar canım güle güle hayırlı günlerde inşaAllah bizde mavişleri aldık çokçafakat biz siteyi kullanmayı pek beceremiyoruz malesef. Resim nasıl yükleniyordu? Bende atayım size inşaAllah
masallah gule gule giysin bebisin sikinti etme birsey olmaz bebegin iyi olsun yeter nasil olsa dogumdan sonra verirsin odem ve sisiliklerde giriyor isin icineMerhabalar buda kızımın hastane çıkışı, sevgili annelerim ben 21 haftalığım yememe içmeme çok dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum akşam 8 sen sonra meyve bile yemiyorum onun dışında gün içinde ceviz süt meyve yoğurt düzenli yiyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ama 8 kilo aldım, neden bu kada hızlı alıyorum anlam veremedimçok strese giriyorum
Sizin de prensesiniz olacak maşallah, onun da cicileri çok güzel, hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız, bir de prenseslerin Doğum tarihleri çok yakın, benim ki de 23 oda k görünüyor siz kaç kilo aldımızmasallah gule gule giysin bebisin sikinti etme birsey olmaz bebegin iyi olsun yeter nasil olsa dogumdan sonra verirsin odem ve sisiliklerde giriyor isin icine
evet canim allahin izniyle sagol hastane cantasini oglumdaki gibi doguma yakin hazirlamayi dusunuyorum allahin izniyle ben baslangictan bu yana sadece 2 kilo aldim:) bebegim saglikli dogsunda veririm yine oglumda 8 kilo almistim toplamda bundada daha az alirim insallah oglumda emzirme doneminde cok aldim dikkat etmedim hic dikkat edecegim bunda insallahSizin de prensesiniz olacak maşallah, onun da cicileri çok güzel, hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız, bir de prenseslerin Doğum tarihleri çok yakın, benim ki de 23 oda k görünüyor siz kaç kilo aldımız
Maşallah çok az almışsınız, benim ilk deneyim tecrübesizliğinin verdiği birseydi yada bünyem yatkındı kiloya galiba, bilmiyorumevet canim allahin izniyle sagol hastane cantasini oglumdaki gibi doguma yakin hazirlamayi dusunuyorum allahin izniyle ben baslangictan bu yana sadece 2 kilo aldim:) bebegim saglikli dogsunda veririm yine oglumda 8 kilo almistim toplamda bundada daha az alirim insallah oglumda emzirme doneminde cok aldim dikkat etmedim hic dikkat edecegim bunda insallah
Çok güzeller. Güle güle kullanın. Ben henüz birşey almadım canım. Yavaş yavaş almaya başlayayım ben de.İlk resim benim prensesimin cicilerinden gelsin insatgramda kozabebek sayfasindan aldiğim yumuşacik pamuk gibi ve askilariyla beraber geldi 1 tanesi de kutuda gelmisti
tesekkur ederim canim bir kere al yeter ki aldikca alasin geliyorÇok güzeller. Güle güle kullanın. Ben henüz birşey almadım canım. Yavaş yavaş almaya başlayayım ben de.
merhaba,İlk resim benim prensesimin cicilerinden gelsin insatgramda kozabebek sayfasindan aldiğim yumuşacik pamuk gibi ve askilariyla beraber geldi 1 tanesi de kutuda gelmisti
merhaba evet kesinlikle kaliteli yumusaciklar ve resimdeki gbi renginde hc solma falan yok resimdeki gbi geliyormerhaba,
Koza bebekten aldığınız ürünlerin kalitesinden memnun musunuz
mesajınızdan sonra web sayfalarını inceledim ürünler cok güzel ve fiyat olarak da uygun görünüyor o yüzden size danışmak istedimmerhaba evet kesinlikle kaliteli yumusaciklar ve resimdeki gbi renginde hc solma falan yok resimdeki gbi geliyor
evet canim evet urunler cok guzel fiyatlar uygunmesajınızdan sonra web sayfalarını inceledim ürünler cok güzel ve fiyat olarak da uygun görünüyor o yüzden size danışmak istedim
2019 ocak anneleri topigine bekleriz canimMerhaba nasipse bende 2019 ocak annesi olucamneler almam gerektiği konusunda tecrübesizim sizleri takipteyim
Teşekkürler :)2019 ocak anneleri topigine bekleriz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?