Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri
- Konu Sahibi Elifellam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşım. Ben de bugün 11+2 yim.Merhaba ben varım :) Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Buraya birileri gelir mi nasıl gelir bilmiyorum ama Mart ve mayıs vardı ikisi de bana uymuyor. Nisan sonu gibi görünüyordu benim Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağımıza almak.
Sen nerede tedavi gördün? Kaçıncı denemendi?
Cankiriklarim H Holly06 canlar hayatımda ilk defa konu açtım :)
Mart ve mayıs vardı onlar bize uymuyor. Sizi de etiketleyeyim dedim. Varsa nisan annesi adayı bizim ordan çağıralım. Öbür tarafta hamilelikten bahsederken utanıyorum biraz üzülüyorum. Orada daha çok tedavide arkadaşlara destek olup buralarda hamilelik konuşmak daha iyi geldi bana.
Mart ve mayıs vardı onlar bize uymuyor. Sizi de etiketleyeyim dedim. Varsa nisan annesi adayı bizim ordan çağıralım. Öbür tarafta hamilelikten bahsederken utanıyorum biraz üzülüyorum. Orada daha çok tedavide arkadaşlara destek olup buralarda hamilelik konuşmak daha iyi geldi bana.
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Ben medikalpark ta tedavi oldum , ilk denememdi . Eşim kaynaklı problem vardı bu sebeple ilk denemede yuksek ihtimal tutar demişti doktor . Tek embriyo transferi oldu 5.gun embriyosu idi..Merhaba arkadaşım. Ben de bugün 11+2 yim.
Buraya birileri gelir mi nasıl gelir bilmiyorum ama Mart ve mayıs vardı ikisi de bana uymuyor. Nisan sonu gibi görünüyordu benim Allah nasip ederse inşallah sağlıkla kucağımıza almak.
Sen nerede tedavi gördün? Kaçıncı denemendi?
Hamileliğin nasıl geçiyor ? Bulantin var mı?
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Canım! Hayırlı olsun inşallah iyi yapmışsın:) nasılsın? Bulantıların sakinleşti mi? Buarada ben hala bir doktor takibine girmedim medicalpark düsünüyorum ama rutin bir kontrol henüz baslatmadım napıyim sence ikili testten sonra mı başlıyayım?Cankiriklarim H Holly06 canlar hayatımda ilk defa konu açtım :)
Bulantı kusma var canım bende. Bu hafta azaldı biraz sadece. Sende nasıl durumlar?Ben medikalpark ta tedavi oldum , ilk denememdi . Eşim kaynaklı problem vardı bu sebeple ilk denemede yuksek ihtimal tutar demişti doktor . Tek embriyo transferi oldu 5.gun embriyosu idi..
Hamileliğin nasıl geçiyor ? Bulantin var mı?
Canım hoşgeldin :)Canım! Hayırlı olsun inşallah iyi yapmışsın:) nasılsın? Bulantıların sakinleşti mi? Buarada ben hala bir doktor takibine girmedim medicalpark düsünüyorum ama rutin bir kontrol henüz baslatmadım napıyim sence ikili testten sonra mı başlıyayım?
Bulantılar bu hafta sanki biraz daha iyi gibi. Raporluyum. Evde dinlenmek iyi geldi galiba.
Sen nasıl oldun? O bayılmadan sonra haber alamadım senden. Bir daha olmadı değil mi öyle birşey?
Canım bu arada hiç doktora gitmedin mi peki? Yavaştan biyerlere git bence. 12 haftayı niye bekliyorsun?
İkili teste mi gideceksin?
- 15 Eylül 2012
- 8.344
- 6.820
- 398
Tatlım hayırlı olsun topiğinMerhabalar,
Tüp bebek ile tedavi görüp 2019 Nisan'da inşallah anne olacaklar tüm soru, düşüncelerimizi burada paylaşalım.
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Bulantı azaldı ama kokulara karşı hala çok hassassim. Dolapları açamıyorum , havasız yerlere giremiyorum midem ağzıma geliyorBulantı kusma var canım bende. Bu hafta azaldı biraz sadece. Sende nasıl durumlar?
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Cok sükür iyiyim. Bugün annem gıda zehirlenmesi yasadı apar topar acile geldik doktor röntgen istedi ben sadece kapıda bekledim odaya girmedim. Acaba bişey olmuş mudur?Canım hoşgeldin :)
Bulantılar bu hafta sanki biraz daha iyi gibi. Raporluyum. Evde dinlenmek iyi geldi galiba.
Sen nasıl oldun? O bayılmadan sonra haber alamadım senden. Bir daha olmadı değil mi öyle birşey?
Canım bu arada hiç doktora gitmedin mi peki? Yavaştan biyerlere git bence. 12 haftayı niye bekliyorsun?
İkili teste mi gideceksin?
Canım odaya girmediğin sürece birşey olmamıştır sanmıyorum. Geçmiş olsun bu arada anneneCok sükür iyiyim. Bugün annem gıda zehirlenmesi yasadı apar topar acile geldik doktor röntgen istedi ben sadece kapıda bekledim odaya girmedim. Acaba bişey olmuş mudur?
Kız yakaladın mı bizi? :)Tatlım hayırlı olsun topiğin
İlk defa konu açtım, böyle bir topik yokmuş. En kısa zamanda senin de burada paylaşımlar yapman için dua ediyorum Yaradan'dan.
Neyse senin az kalmış diyebiliriz. Koku hassasiyeti bende çok yok sanki. Aşırı kokulara karşı var sadece. Balık vs mahvediyor beni. Biraz insanların vücut, ter, ağız kokusu olursa hemen alıyorum o fenaBulantı azaldı ama kokulara karşı hala çok hassassim. Dolapları açamıyorum , havasız yerlere giremiyorum midem ağzıma geliyor
- 15 Eylül 2012
- 8.344
- 6.820
- 398
Aynen yakaladım :) amin canım inşâAllahKız yakaladın mı bizi? :)
İlk defa konu açtım, böyle bir topik yokmuş. En kısa zamanda senin de burada paylaşımlar yapman için dua ediyorum Yaradan'dan.
Sare asmin canım böyle bir başlık açtık, sana da haber vereyim.
- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
İnşallah cook sağolasın gıda zehirlenmesi yasadı cok sükür kolay atlattık ama işte o korku beni yedi bitirdi 2 3 dk durdum kapı önünde ama işte biara kapı acılıp kapandıCanım odaya girmediğin sürece birşey olmamıştır sanmıyorum. Geçmiş olsun bu arada annene
O kadardan birşey olmaz canım endişelenmeİnşallah cook sağolasın gıda zehirlenmesi yasadı cok sükür kolay atlattık ama işte o korku beni yedi bitirdi 2 3 dk durdum kapı önünde ama işte biara kapı acılıp kapandı
- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Canım teşekkür ederim bende takibe alayım konuyu işallah sayımız artarak devam eder burada :)Sare asmin canım böyle bir başlık açtık, sana da haber vereyim.