- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
wuhuwwww ıslıkk ıslıkkkSitenin en yaşlı üyelerinden birisiyim:)) Torun sahibiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuhuwwww ıslıkk ıslıkkkSitenin en yaşlı üyelerinden birisiyim:)) Torun sahibiyim![]()
Az kaldı suhanım 1 haftacık dayanıver gariiiidare eder be kuzu.azcık karışığım şu seneyi biran önce bitirmek istiyorum.yetti garii
ooo hanım sultanı nasıl tanımaşsın.sitenin eli keleşli dillere destan hanım ağası oHanimKelesimiGetir
eskiden dahada neşeliydi site.gerçi bu sene çok yazmazda oldu hanımablaYorumlarını falan görüyordum denk geliyordum ama daha önce hiç konuşmadık![]()
wuhuwwww ıslıkk ıslıkkk
Bende görüyorum yorumlarınızı falan daha önce hiç konuşmadık ama görüyordum tabi kiii :)55 yaşındayım:))
Ben sizi görüyorum nickten dolayı göz aşinalığı var.
Patili dostumuzda pug değilmi.
pamuk gibi kalbide varEn asabi hırçın var bide:))
eskiden dahada neşeliydi site.gerçi bu sene çok yazmazda oldu hanımabla
Bende görüyorum yorumlarınızı falan daha önce hiç konuşmadık ama görüyordum tabi kiii :)
Evet 1 tane 4 ayaklı oglum var cinsi pug
bir de 4 ayaklı kızım vardı 2-3 ay kadar önce kaybettik onu
30 yaşındayım bende abla :)
pamuk gibi kalbide var![]()
![]()
![]()
hiçte öyle değil sen çok tatlı çok şeker birisin ablacığımmBazen denk gelemiyoruz tabi.
Eltimde var 7 yaşında herhalde bütün gün yatıp uyuyor oda,rengi de kırçıllı onun.
Çok mennun oldum,kızımla yaşıtmışsınız
Sert tarfımın yumuşak hali oda:))![]()
Bende memnun oldumBazen denk gelemiyoruz tabi.
Eltimde var 7 yaşında herhalde bütün gün yatıp uyuyor oda,rengi de kırçıllı onun.
Çok mennun oldum,kızımla yaşıtmışsınız
Sert tarfımın yumuşak hali oda:))![]()
hiçte öyle değil sen çok tatlı çok şeker birisin ablacığımm
Bende memnun oldum
Bizim ki hiç uyumuyor enerji tavan 3,5 yaşına geldi![]()
Evet bakalımm 4-5 yasından sonra değişir diyorlar; bekliyoruz :)Şimdi en enerjik zamanları onunda.
Evet bakalımm 4-5 yasından sonra değişir diyorlar; bekliyoruz :)
Valla abla bizim ki herşeyi yiyor, daha doğrusu yemek istiyorDaha sakin oluyorlar,bizimkide acayip meyve ve kuruyemiş yiyor.
Birde saatleri var onun.
Valla abla bizim ki herşeyi yiyor, daha doğrusu yemek istiyor
ama vermiyorum tabi.. cinsleri gereği çok hassaslar 1 kere verdik direkt alerji oldu kaç hafta uğraştık yazın işte dondurma veriyorum biraz, ya da bizden yediği tek şey yoğurt o kadar. Çok istiyor ama maalesef :)
Saatleri derken ? tam anlayamadım![]()
Kesinlikle asla ama asla doymuyorlar.Meyve ve kuruyemiş saatleri var onun,onuda akşamları yiyor..
Bunarda tokluk hisleri yok,her an yemeye güdümlü hepside.
Kesinlikle asla ama asla doymuyorlar.
Biz Gece'yi 45-50 günlüktü sahiplendik o günden beri yiyor, asla doymuyor ve doymayacak biliyorum :) :)
Evet Gece :)O his yok onlarda çünkü,sürekli ver yerler.
İsmi gece demi,biraz daha büyüsün gene yiyecek:))