• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sapol ablacığım aynen vitaminlerle geziyorum zaten..
valla yok bir gelişme ne olsun ://
amcasının evinde devam halen..
babayı bekliyoruz.. cuma ya da cumartesi gelecek
bir gelsin bakalım büyü mevzuları varmış yaaa
hoş kararlıyım ablacığım karşı karşıya bile gelmek istemiyorum, dedim de ama

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun bence,nasılsa karşılıklı olacaksınız bu durumda kaçış yok yani..

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun bence,nasılsa karşılıklı olacaksınız bu durumda kaçış yok yani..
amin ablacığım amin..
ben de hep öyle dua ediyorum..
ama inanılmaz da rahatladım var yaa.. diyorum ki insan hiç mi eşinin yokluğunu yanında aramaz..
bilemedim.. bu kötü bir durum aslında ://

karşı karşıya bile asla gelmek istemiyorum vallahi bak.. bakalım babası ile konuşacağım.. dün bizim gelin iki sohbet etmiş kendisi ile.. karını arayıp sormuyorsun deyi.. "arayp sormam", ama karın değil mi demiş ? "değil" demiş.. yani halen daha ablacığım.. bazen içime Allah bileek gösteriyor sana her şeyi sakın yumuşama diye bir ses geliyor...

amin ablacığım amin..
ben de hep öyle dua ediyorum..
ama inanılmaz da rahatladım var yaa.. diyorum ki insan hiç mi eşinin yokluğunu yanında aramaz..
bilemedim.. bu kötü bir durum aslında ://

Sen kalbinde ve beyinde bitirmişsin bu işi,bişiler hissetmemen bundan ötürü.
Kimse istemez bunları yaşamayı,ama olmayıncada olmuyor zorlamanında manası yok bana göre.

karşı karşıya bile asla gelmek istemiyorum vallahi bak.. bakalım babası ile konuşacağım.. dün bizim gelin iki sohbet etmiş kendisi ile.. karını arayıp sormuyorsun deyi.. "arayp sormam", ama karın değil mi demiş ? "değil" demiş.. yani halen daha ablacığım.. bazen içime Allah bileek gösteriyor sana her şeyi sakın yumuşama diye bir ses geliyor...

Öyle söylesende nasılsa karşılaşacaksın kaçış yok bundan..
Kafasında bitirip bitirmediğide belli değil öfkeylede öyle söylemiş olabilir.
Bence oda istemiyor diye düşünme derim.

sağol ablacığım sohbetin ne iyi..çok sağol var ol..
evet bir şey bırakmamış içimde.. geçen tüm watsap yazışmlarımızı resimledim.. arkadaş amma çaba sarfetmişim yaa.. şu 1,5 yıl da .. mevzu hep aynı.. duygusuz bir insanı duygulandırmaya çalışmak, hakkaten zorla olmuyor.. beni sevdiğine Allah için ama inansaydım savaşırdım bırakmazdım.. ki tüm sülaleyi etrafımda kim varsa karşıma aldım ona sarıldım ben.. inanmıştım nereden bilebilirdim ki ://

sağol ablacığım sohbetin ne iyi..çok sağol var ol..
evet bir şey bırakmamış içimde.. geçen tüm watsap yazışmlarımızı resimledim.. arkadaş amma çaba sarfetmişim yaa.. şu 1,5 yıl da .. mevzu hep aynı.. duygusuz bir insanı duygulandırmaya çalışmak, hakkaten zorla olmuyor.. beni sevdiğine Allah için ama inansaydım savaşırdım bırakmazdım.. ki tüm sülaleyi etrafımda kim varsa karşıma aldım ona sarıldım ben.. inanmıştım nereden bilebilirdim ki ://

Elimizden ne gelirse destek oluruz sana merak etme sakın her zaman yanındayız senin.
Duygular yok olunca geriye sadace külleri kalıyor ..
Kimse bilemez ki neler yaşayacağını,yaşadıkça öğreniyoruz herşeyi..
Hayat tokat gibi vuruyor suratımza sonra.

babası bile benim oğlum bu değil.. bu değil yaa.. diye haykırıyor inan bak.. e ben de diyorum.. bambalkaaa başka başka bir adam çıktı ya.. inan en kötüsü bu.. tanıdığımdan eser yok...
evet elbette yaşamadan bilemiyoruz ama bu biraz fazla değişti yani şöyle deyim.. eğer bu hallerde olup karşıma gelseydi.. aslaaaaa benimle işi olamzdı kabul etmezdim...değişik bişi oldu ama..
tek son nokta büyü mevzsu bilemiyorum.. ya varsa ve bunun etkisinden bu hale bürünmüşse ?

babası bile benim oğlum bu değil.. bu değil yaa.. diye haykırıyor inan bak.. e ben de diyorum.. bambalkaaa başka başka bir adam çıktı ya.. inan en kötüsü bu.. tanıdığımdan eser yok...
evet elbette yaşamadan bilemiyoruz ama bu biraz fazla değişti yani şöyle deyim.. eğer bu hallerde olup karşıma gelseydi.. aslaaaaa benimle işi olamzdı kabul etmezdim...değişik bişi oldu ama..
tek son nokta büyü mevzsu bilemiyorum.. ya varsa ve bunun etkisinden bu hale bürünmüşse ?

İşin içine maddiyat girince böyle oldu bence.
Babası belkide senden ayrılmasın diyede böyle konuşmuş olabilir bir baba evladının huyunu suyunu hiç mi bilmez..

günaydınlar canlar..
kaç gündür yerim değişti pc masa yer mevzusu yaşamaktayım.. başlayacağım yeminle bu şirkete of ya.. neyse şidilik bir yere geçtim.. yeni düzenlemeler yapılmakta baya bir değişiklik olacak bakalım.. Allah ım inşaallah ben de hak ettğime kavuşurum dua edin aklınıza gelirsen valla..

ablacığım geçmiş olsun Allah şifalandırsın.. benim de kemiklerim ağrıyordu inanılmaz.. b12 depolarım boşalmış dediler.. hatta tüm vitamin değerleri.. bir de vitamin değerlerine baktır.. her şeyin başı sağlık hakikaten..

@demirleke seni anmıştım ben de.. geçmiş olsun, z.yağı içir çocuklara saf olanından..
evet canım . gece bol zeytin yağı içirdim . etki etti şükür . bol içirdim
gece uyumadı çocuklar öyle olunca. gece 1 de uyandılar . 3 e kadar . baya bi uğraştık . wc kapılarında kaldım bekledim

sapol ablacığım aynen vitaminlerle geziyorum zaten..
valla yok bir gelişme ne olsun ://
amcasının evinde devam halen..
babayı bekliyoruz.. cuma ya da cumartesi gelecek
bir gelsin bakalım büyü mevzuları varmış yaaa
hoş kararlıyım ablacığım karşı karşıya bile gelmek istemiyorum, dedim de ama
noldu ki harikamo . o_O o_O o_O o_O

o_O o_O o_O

İşin içine maddiyat girince böyle oldu bence.
Babası belkide senden ayrılmasın diyede böyle konuşmuş olabilir bir baba evladının huyunu suyunu hiç mi bilmez..
benim de tek düşündüğüm o... hayallerine kavuşamayınca gerçek ortaya çıktı ://
tabi yaa.. biliyor.. te evlenmeden bak demiş harikamoyu basamak olarak kullanacaksan bu evlilik şakaya gelmez.. sakın öyle bir şey yapma.. yok demiş o da çok seviyorum ben demiş..külli yalan işte..

benim de tek düşündüğüm o... hayallerine kavuşamayınca gerçek ortaya çıktı ://
tabi yaa.. biliyor.. te evlenmeden bak demiş harikamoyu basamak olarak kullanacaksan bu evlilik şakaya gelmez.. sakın öyle bir şey yapma.. yok demiş o da çok seviyorum ben demiş..külli yalan işte..

Maaşı var çalışıyor elinde parası var daha ne istiyor yani.
Babada ileriyi görmüş burada baksana,adam aleni söylemiş herşeyi.

Maaşı var çalışıyor elinde parası var daha ne istiyor yani.
Babada ileriyi görmüş burada baksana,adam aleni söylemiş herşeyi.
ya diyorum yaa.. doyumsuz değişik bişi çıktı.. sürekli para hırsı sürekli merdivene tırmanmadan bacaya çıkmaya çalışmalar.. ben de onu diyorum.. kia derdi yok, araba sıkıntısı yok, işi var mis gibi ya Allah tan şu zamanda bir insan belasını ister daha da bunlarla memnun değilse... sağlık olsun kimselere muhtaç değilsin.. bir de nereden nereye geldin.. kuş bile su içiyor başını arşa yöneltip şükür diyor yaa.. ben bunlarla mücadele ettim işte ablacığım.. hep tek hep tek, hep sen hep siz.. diyordum, sen ben siz yok.. biz varız bizzz. ya 1,5 senedir hep bunu dedim ama
aynen bunu da bana anlatan da babası

ya diyorum yaa.. doyumsuz değişik bişi çıktı.. sürekli para hırsı sürekli merdivene tırmanmadan bacaya çıkmaya çalışmalar.. ben de onu diyorum.. kia derdi yok, araba sıkıntısı yok, işi var mis gibi ya Allah tan şu zamanda bir insan belasını ister daha da bunlarla memnun değilse... sağlık olsun kimselere muhtaç değilsin.. bir de nereden nereye geldin.. kuş bile su içiyor başını arşa yöneltip şükür diyor yaa.. ben bunlarla mücadele ettim işte ablacığım.. hep tek hep tek, hep sen hep siz.. diyordum, sen ben siz yok.. biz varız bizzz. ya 1,5 senedir hep bunu dedim ama
aynen bunu da bana anlatan da babası

Kusura bakma senide üzmek istemem aslında,resmen nankörlük yapmış 1.5 yıldır.
Şükredeceği yerde daha fazlasını istemiş.

Kusura bakma senide üzmek istemem aslında,resmen nankörlük yapmış 1.5 yıldır.
Şükredeceği yerde daha fazlasını istemiş.
yok ya ne şükürü aman aman.. hiç duymadım ki.. çok nankör çıktı vallahi.. diyorum ya ona inansaydım asla bırakmazdım peşini aslaaa... savaşırdım elimden gelenin fazlasını yapardım.. ki bunca zaman inandığım için kötü düşünmediğim için yaptığım da oydu.. ama bitti..şükür.

yok ya ne şükürü aman aman.. hiç duymadım ki.. çok nankör çıktı vallahi.. diyorum ya ona inansaydım asla bırakmazdım peşini aslaaa... savaşırdım elimden gelenin fazlasını yapardım.. ki bunca zaman inandığım için kötü düşünmediğim için yaptığım da oydu.. ama bitti..şükür.

Kendisi çok şey kaybetti farkında bile değil,sonra o kafayı çok vuracak da geçecek ..

Back
X