- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 133
öğrendim :)amesia sende katılmak ister misin 70 bin adet YA BEDİ çekiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrendim :)amesia sende katılmak ister misin 70 bin adet YA BEDİ çekiyoruz
bende dün bakındım ama kocaya bi eşofman kendime de bi hırka aldım bi de acil pijama ihtiyacım var aslında ama ona bakamadımkendime bişeyler alayım dedim.sepeti doldurdum.sonra çocuklara seçtim.sepeti boşalta boşalta bi hal oldum.iki hırka bıraktım kendime gerisi civcivlere
dikkat et kendine YA BEDİ okuyoruz canım benimkızlar selam,
beferim halen hap kullanıyorum valla.. idare eder yani...
ve sana katılıyorum aman Yarabbim ucuz hiç bir şey yok kalmadı yaa..
eskiden alternatif bulabiliyordum şimdi hepsi aynı..
valla Allah herkese yardım etsin..
biz de geçen lcw girdik bana da sağolsun k.pederim aldı.. uzun tunik örme bir elbise, tüylü mont hırka gibi bir şey :) bir tane de incili en sevdiğim gök mavisi kazak aldı sağolsun ama ben uzun kaban istiyorum bileklere kadar kaşe..
onları iade edip yerine alsam olur mu acep die vicdan yapıyorum ://
bu arada okuduğunuz nedir 70 bin ?
sosyete pazarından annem 20 tl bulmuş pijama takımı valla ihtiyacım vardı sağolsun bulmuş almış arada düşüyor pazara böyle şeylerbende dün bakındım ama kocaya bi eşofman kendime de bi hırka aldım bi de acil pijama ihtiyacım var aslında ama ona bakamadım
ok ben başlamıştım suhanda bugün başlıyor sen bilirsin başla yazarsın arada buraya kaç tane olduğunubeni de yaz beferim ne yapılacaksa emrindeyim :)
tabiki canımamesia sende katılmak ister misin 70 bin adet YA BEDİ çekiyoruz
benimde pijama ihtiyacım var.ona mağazadan bakacağım.bende dün bakındım ama kocaya bi eşofman kendime de bi hırka aldım bi de acil pijama ihtiyacım var aslında ama ona bakamadım
bence iade yapabilirsin canım nolcak. ama böyle şeylere takıntılı falan değilse tabikızlar selam,
beferim halen hap kullanıyorum valla.. idare eder yani...
ve sana katılıyorum aman Yarabbim ucuz hiç bir şey yok kalmadı yaa..
eskiden alternatif bulabiliyordum şimdi hepsi aynı..
valla Allah herkese yardım etsin..
biz de geçen lcw girdik bana da sağolsun k.pederim aldı.. uzun tunik örme bir elbise, tüylü mont hırka gibi bir şey :) bir tane de incili en sevdiğim gök mavisi kazak aldı sağolsun ama ben uzun kaban istiyorum bileklere kadar kaşe..
onları iade edip yerine alsam olur mu acep die vicdan yapıyorum ://
bu arada okuduğunuz nedir 70 bin ?
ya sorarsa sölerim hatta sormadan da sölerim sıkıntı yokta.. o ayıp karşılar mı orasını kestiremiyorum ://dikkat et kendine YA BEDİ okuyoruz canım benim
adam aldıysa sana yanında aldıysa nerde bu giysiler demez mi uzun kaşe palto çok hantal çok kullanuşsız bence yinede sen bilirsin
işte bilemedim amesiacığımbence iade yapabilirsin canım nolcak. ama böyle şeylere takıntılı falan değilse tabi
anlaşıldı direkten okumaya başlayım mı ?ok ben başlamıştım suhanda bugün başlıyor sen bilirsin başla yazarsın arada buraya kaç tane olduğunu
ayy dün çektim kalınn polar tavşanlı picamalarımı misss :)benimde pijama ihtiyacım var.ona mağazadan bakacağım.
indirim takip eder oldum puf.çok sıkıcı.gözüm ağrıyor.ne ihtiyaç olsa bekliyorum indirime girsin diyeayy dün çektim kalınn polar tavşanlı picamalarımı misss :)
koca boş diyorsunyeminle soğuk gecelerde buz yatağa girerken bir erkeğin sıcaklığına bile ihtiyaç bırakmıyor![]()
anlaşıldı direkten okumaya başlayım mı ?
yapılacaklar listesi vs yok mu ?
ben de kkartının hesap kesim tarihinin geçmesini.. aylara bölüyorum.. çok açılmadan açılmadan almaya çalışıyrum ihtiyaçlarımı...indirim takip eder oldum puf.çok sıkıcı.gözüm ağrıyor.ne ihtaç olsa bekliyorum indirime girsin diye![]()
alemsin canım yayeminle soğuk gecelerde buz yatağa girerken bir erkeğin sıcaklığına bile ihtiyaç bırakmıyor![]()