2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kızlar selam,

beferim halen hap kullanıyorum valla.. idare eder yani...
ve sana katılıyorum aman Yarabbim ucuz hiç bir şey yok kalmadı yaa..
eskiden alternatif bulabiliyordum şimdi hepsi aynı..
valla Allah herkese yardım etsin..

biz de geçen lcw girdik bana da sağolsun k.pederim aldı.. uzun tunik örme bir elbise, tüylü mont hırka gibi bir şey :) bir tane de incili en sevdiğim gök mavisi kazak aldı sağolsun ama ben uzun kaban istiyorum bileklere kadar kaşe..
onları iade edip yerine alsam olur mu acep die vicdan yapıyorum ://

bu arada okuduğunuz nedir 70 bin ?
dikkat et kendine YA BEDİ okuyoruz canım benim
adam aldıysa sana yanında aldıysa nerde bu giysiler demez mi uzun kaşe palto çok hantal çok kullanuşsız bence yinede sen bilirsin

bende dün bakındım ama kocaya bi eşofman kendime de bi hırka aldım bi de acil pijama ihtiyacım var aslında ama ona bakamadım
sosyete pazarından annem 20 tl bulmuş pijama takımı valla ihtiyacım vardı sağolsun bulmuş almış arada düşüyor pazara böyle şeyler

kızlar selam,

beferim halen hap kullanıyorum valla.. idare eder yani...
ve sana katılıyorum aman Yarabbim ucuz hiç bir şey yok kalmadı yaa..
eskiden alternatif bulabiliyordum şimdi hepsi aynı..
valla Allah herkese yardım etsin..

biz de geçen lcw girdik bana da sağolsun k.pederim aldı.. uzun tunik örme bir elbise, tüylü mont hırka gibi bir şey :) bir tane de incili en sevdiğim gök mavisi kazak aldı sağolsun ama ben uzun kaban istiyorum bileklere kadar kaşe..
onları iade edip yerine alsam olur mu acep die vicdan yapıyorum ://

bu arada okuduğunuz nedir 70 bin ?
bence iade yapabilirsin canım nolcak. ama böyle şeylere takıntılı falan değilse tabi

dikkat et kendine YA BEDİ okuyoruz canım benim
adam aldıysa sana yanında aldıysa nerde bu giysiler demez mi uzun kaşe palto çok hantal çok kullanuşsız bence yinede sen bilirsin
ya sorarsa sölerim hatta sormadan da sölerim sıkıntı yokta.. o ayıp karşılar mı orasını kestiremiyorum ://

indirim takip eder oldum puf.çok sıkıcı.gözüm ağrıyor.ne ihtaç olsa bekliyorum indirime girsin diye:KK70::KK70::KK70:
ben de kkartının hesap kesim tarihinin geçmesini.. aylara bölüyorum.. çok açılmadan açılmadan almaya çalışıyrum ihtiyaçlarımı...
acil olarak siyah bir spor ayakkabısı istiyorum, siyah sırt çantası istiyorum

Back
X