işte ne olsun dün yediğim et dönerden zehirlendim galiba tüm gece çok rahatsızlandım.beferiiimmm napıyosun
genel olarak iyiyim.
şu indirimlerden birşeyler yakalayabildiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ne olsun dün yediğim et dönerden zehirlendim galiba tüm gece çok rahatsızlandım.beferiiimmm napıyosun
amaann çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine bende geçen hafta öyleydim çok fena bişey. döneri nerden yedin peki bilindik mi. ay şu indirim zırvası bitsede kurtulsak her yerde indirim indirim üstelik hiç de inanmıyorum ben. üstelik kuzenim geçen hafta bi çizmenin fiyatının daha uygun olduğunu paylaşmış.işte ne olsun dün yediğim et dönerden zehirlendim galiba tüm gece çok rahatsızlandım.
genel olarak iyiyim.
ben tamamen çıkardım yok gibi.ama zorunlu karşılaştığımız zamanlar oluyor.denk geliyoruz diyeyim.neyse boş verelim.güven gitti mi sonrası çok zor.
peki tamamen çıkartamıyor musun canım?
seni tekrar burada görebilmek çok güzel
sonuçları nasıl acaba doranın@little dora gelde zayıflat beni kuzucan durdu kilo vermem
fırsatım olmadı bakmaya.büyük indirim olan site varmıişte ne olsun dün yediğim et dönerden zehirlendim galiba tüm gece çok rahatsızlandım.
genel olarak iyiyim.
evet işte bir yerden uygun bulsam bluz filan alayım diyorum.amaann çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine bende geçen hafta öyleydim çok fena bişey. döneri nerden yedin peki bilindik mi. ay şu indirim zırvası bitsede kurtulsak her yerde indirim indirim üstelik hiç de inanmıyorum ben. üstelik kuzenim geçen hafta bi çizmenin fiyatının daha uygun olduğunu paylaşmış.
ama ciddi anlamda bişeyler almaya ihtiyacım var.
bilmiyorum gir göründü gitti sormaya fırsat olmadı kendinesonuçları nasıl acaba doranın
hepsi pahalı ya bende size sorayım dedim ucuz bir şey görmedim benfırsatım olmadı bakmaya.büyük indirim olan site varmı
aman aman diye bi indirim yok anladığım trendyola bakacağım şimdi.reklam dönüp duruyorhepsi pahalı ya bende size sorayım dedim ucuz bir şey görmedim ben
günaydın abla görüşemedik kaç zamandır.nasılsın.annen nasıl olduGünaydınlar hanımlar.
günaydın amesimgünaydııınnn
nasılsın canım iyi misingünaydın amesim
günaydın abla görüşemedik kaç zamandır.nasılsın.annen nasıl oldu
iyidir kuzum.sen?nasılsın canım iyi misin
iyi olsun ya.minnak torun pekiGünaydın canısı,epey oldu demi denk gelemedik hiç,annem daha iyi abim yanında hala arada evine uğruyor tekrar geliyor.
iyi olsun ya.minnak torun peki