2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ya bekleyeceğis tabi ki yanımızdalar yaa
benim hayatımda kimse yokken bekliyor muydum hayırrrr
şimdi var e bi de sen yolumdan çevirdin
tüm düzenimi bozdun
eee bir loklam sevgi nerde ??? yookk !!!
öle inşaallah beferim yaa

durduk yere bitmez aşk vardır bir şey karşılıklı olarak vardır.
bence eve taşındıktan sonra birşeyler oldu tatlım?

kuzum dikkat et kendine.benimde üzüldüğümde canım sıkıldığında tansiyonum yükselir.hırpalama artık kendini.hakiki nar ekşisi içiyorum ben yükseldiğini hissedince.kendi canına kastınmı var

kuzum napıyorsunuz siz yahuu.

kuzum dikkat et kendine.benimde üzüldüğümde canım sıkıldığında tansiyonum yükselir.hırpalama artık kendini.hakiki nar ekşisi içiyorum ben yükseldiğini hissedince.kendi canına kastınmı var
kastım galiba galiba önce ağlayamadım sonra durmak bilmedi tüm gün.
ilaç kullanıyorum zaten.
limon suyu içiyorum

ablacığım teşekkürler.. ben hayırdır yazdığını görmedim çok pardon..
aynen kararlıyım ama işi icraata dökemedim bir
değil mi.. kendi huzurlu hayatıma dönerim.. ya inşaallah artık ://
kaybetmek istemeyen mücadele eder, tehtitle değil sevgisiyle alakasıyla ilgisi ile...
böle astım kestimlerle olmamalı değil mi ?
yanlış mı düşünüyorum ?
[/QUOTE]
huzurlu değilmiydin

dımı kimse pembe panjurlu evde güle oynaya oturmuyor herzanan

kuzum yaa iyi düşün adam aile apartmanınıza bile yerleşti bence bunu göz ardı etme.her erkek kabul etmez bunu.mis gibi evi tadilat yaptırdın yerleştirdin tam huzurla oturacak yerde neden gerildiniz böyle

Son düzenleme:
kültür olarak farklımısınız

ya bukadar mutsuzmusun.şuan okadar şaşkınımki.ne diyeceğimi bilemedim

kuzum yaa iyi düşün adam aile apartmanınıza bile yerleşti bence bunu göz ardı etme.her erkek kabul etmez bunu.miz gibi evi tadilat yaptırdın yerleştirdin tam huzurla oturacak yerde neden gerildiniz böyle
bende senin gibi düşünüyorum ama hariko ile önceden konuştuk o bazı şeyleri tolere edemiyor bence

+1000

değil mi suhan senin ki mesela abisini dinliyor benim çocuk ve görümce meselem var kimse dört dörtlük değil ne yzkkı
yıllardır ben evimin rızkını görümcem ile paylaşıyrum 2 çocuğu herşeyleri üsttümüze artık görüşmüyorum ama artık yine bırakmadılar ne yapayım olmuyor adam onları beslemekten vazgeçmiyor

kastım galiba galiba önce ağlayamadım sonra durmak bilmedi tüm gün.
ilaç kullanıyorum zaten.
limon suyu içiyorum
tehilkeli tansiyon dikkat etmemiz lazım.nar ekşisi bambaşka bişey.arada kullan derim ben ilçe niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…