bende gözlerim açıldı biraz.eşim tavuk döner istiyordu.onlara döner yapmayı planlıyorum. dünden kalan çorbam var.ben diyetteyim tavuk etini haşlayıp baharatlayıp yerim heraldewalla içtim kendime geldim biraz
kahve olmasa ne yapardık acaba
akşama menüde neler var
ben köfte patates yapıcam
kıymaları çıkardım eve gidince şekil veririm dedim
bende gözlerim açıldı biraz.eşim tavuk döner istiyordu.onlara döner yapmayı planlıyorum. dünden kalan çorbam var.ben diyetteyim tavuk etini haşlayıp baharatlayıp yerim heralde
al gel canım en azından zihnini açıyor vala bende dembeste gibiyim..
bende gözüm beynim hep pratiklerde.ismi olunca yemeğin sıkıntı olmuyorda , dolaptaki malzemeleri düşünüp beyin fırtınası yapmak yoruyor benibende köfte yerim artık patates yasak ..
şu yemek problemi çok zor geliyo bana ya
pratik bişeyler arıyorum hep
valla ne güzel olur şöyle deliksiz saatlerce uyumak24 saat uyusak kendimize gelirmiyiz acaba :)
ben hıcbırsey yapamıyorum , belkı kendı tembellıgımdenevi kısmı beni yoruyor.yoksa kendimi iyi hissetiğim an boş vakitlerimde oda zaten haftasonu oluyor genelde bişeyler yapabiliyorum ama ailecek.kendim nadir oluyor tabi haliyle.yada işte iş çıkışı yorgun değilsem bişeyler yapıyorum bir saat bile yetebiliyor
bende gözüm beynim hep pratiklerde.ismi olunca yemeğin sıkıntı olmuyorda , dolaptaki malzemeleri düşünüp beyin fırtınası yapmak yoruyor beni
evet tanısmadık dun geldım buraya :)Nasıl gidiyor? Bir süredir uğrayamamıştım sizle tanışmadık galiba :)) Nasılsınız?
evet tanısmadık dun geldım buraya :)
ıyıyım bu arada tesekkur ederım sız nasılsınız ?
Hosbuldum :) ne ısle mesgulsunuzHoşgeldiniz :)) Bu gün çok yoğun bir haftanın ardından aşırı derecede tembel hissediyorum :)) Biraz nane limonum halsizliğim de var ama yine de keyfim yerinde çok şükür
Hosbuldum :) ne ısle mesgulsunuz
Ben de lıse de cocuk gelısımı bolumunu okumustum fakat devam ettırmedım.2. Lisansımı yapıyorum,okul öncesi öğretmeni olmak üzereyim. Eğer nasipse bu sene mezun olacağım :) Ya siz?
Ben de lıse de cocuk gelısımı bolumunu okumustum fakat devam ettırmedım.
Muhasebecıyım calısıyorum Aöf den okuyorum 4. sınıfım bolumum ceko
sevemedım malesef stajım cok zorlu gectı benı hayattan soguttular resmen . ben unıversıteyı aöf den okudum hep 17 yasından berı calısıyorum .. umarım bıan once kavusursun ogretmenlık bana gore degıl muhasebeyı sevıyorum benSevemediniz mi çocuk gelişimini? Benim de ilk lisansım iibf den. Öğretmenliğin mizacıma daha yatkın olduğunu farkedince geç değil diyerek başladım sonuna da geldim şükür :) Ohh ne güzel yapmışsınız,hem iş hem okul. SüperBen örgün okuduğum için ve erken tamamlamaya çalıştığım için hem çalışıp hem okuyamadım ama çok isterdim. Artık ben de çalışmak istiyorum :) Bitse de yavrucuklarıma ve sınıfıma çok zorlanmadan bir an evvel kavuşsam
sevemedım malesef stajım cok zorlu gectı benı hayattan soguttular resmen . ben unıversıteyı aöf den okudum hep 17 yasından berı calısıyorum .. umarım bıan once kavusursun ogretmenlık bana gore degıl muhasebeyı sevıyorum ben
bu arada kac yasındasınız?
bende 93 mart :):)) Zorlaştırmasalar olmuyor zaten :)) 92nin sonu doğumluyum 25 mi desemm 26 mı bilemiyorum. 26 olsun bizim olsun hahah