- 8 Eylül 2014
- 10
- 15
- 88
- Konu Sahibi Masalsibeklentiler
-
Canim bende bu ay deneyeceğim . Adetin 2. Günündeyim adet bitsin başlicam insallah .. insallah su mübarek ayda hayırlı haberler alırız ..Sanırım soğan kürünü bir tek ben deneyeceğim
Bitti mi kür ne kadar kaldı adete canimBende bu ay kimyasal gebeliğimden sonra denemek istedim canım adetim bitince başladım yumurtlama gününe kadar sabah akşam sıcak olarak içtim
Merhaba canım ben adetimin 6. Günü başladım 8 gün devam ettim sabah akşam 2 mayıstan sonra bıraktım muhtemel yumurtlama dönemimdeydim çok emin olmamakla birlikte ovülasyon takibi yapmadım takvim usulü kontrol ettim. 8. Gün yapıp bıraktım ne olur ne olmaz diye en azında kafam rahat düşük vs yaşamamak için şimdide batımı bekliyorum rabbim hepimize soğan kürünü vesile kılsın minik meleklerimizi göbüşümüşe koysunÖncelikle herkese merhaba, bende yıllardır muzdarip olduğum Pco eşimde Varikosel var.
Bir aşılamamız negatif sonuçlandı. Bu ay çoğunluğun deneyip pozitif sonuç aldığı soğan kürünü deneyeceğim. Aranızda daha önce deneyenler ve pozitif tecrübeleri olanlar varsA yazabilir mi? Benim gibi bu ay deneyecek olanları zaten özellikle bekliyorum
Benim adetimin 3. günü bugün , sanırım 7. Gününden sonra başlamak gerekiyor küre. Bu arada kür yaparken gün gün ovulasyon testi yapıp ovulasyonumu da takip etmeyi planlıyorum
Bakalım neler olacak?:)
Canım adet oldun mu merak ettimBende bu ay yaptım. Ama 12 gün yapabildim. Eksik yaptığımdan dolayı mı yok başka birşy mi bilmiyorum regl 7 gün gecikti. Dün idrar tahlili negatif çıktı. Umarım bir sorun yoktur
Evet canım 8 gün geç oldu ama oldum regl. Ama sevindim gerçekten olmamak kötüymüş. Belirsizlik çok kötüymüşCanım adet oldun mu merak ettim
Evet öyle gerçekten bende geçen ay öyle oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimEvet canım 8 gün geç oldu ama oldum regl. Ama sevindim gerçekten olmamak kötüymüş. Belirsizlik çok kötüymüş
Amin canımEvet öyle gerçekten bende geçen ay öyle oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?