• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Mayıs’ta Soğan Kürü Deneyecekler Buraya Lütfen, Bakalım Kaçımız Gebe Kalabileceğiz Allah’ın İzni İle😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masalsibeklentiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
10
15
88
Öncelikle herkese merhaba, bende yıllardır muzdarip olduğum Pco eşimde Varikosel var.
Bir aşılamamız negatif sonuçlandı. Bu ay çoğunluğun deneyip pozitif sonuç aldığı soğan kürünü deneyeceğim. Aranızda daha önce deneyenler ve pozitif tecrübeleri olanlar varsA yazabilir mi? Benim gibi bu ay deneyecek olanları zaten özellikle bekliyorum
Benim adetimin 3. günü bugün , sanırım 7. Gününden sonra başlamak gerekiyor küre. Bu arada kür yaparken gün gün ovulasyon testi yapıp ovulasyonumu da takip etmeyi planlıyorum
Bakalım neler olacak?:)

Bende bu ay kimyasal gebeliğimden sonra denemek istedim canım adetim bitince başladım yumurtlama gününe kadar sabah akşam sıcak olarak içtim

Öncelikle herkese merhaba, bende yıllardır muzdarip olduğum Pco eşimde Varikosel var.
Bir aşılamamız negatif sonuçlandı. Bu ay çoğunluğun deneyip pozitif sonuç aldığı soğan kürünü deneyeceğim. Aranızda daha önce deneyenler ve pozitif tecrübeleri olanlar varsA yazabilir mi? Benim gibi bu ay deneyecek olanları zaten özellikle bekliyorum
Benim adetimin 3. günü bugün , sanırım 7. Gününden sonra başlamak gerekiyor küre. Bu arada kür yaparken gün gün ovulasyon testi yapıp ovulasyonumu da takip etmeyi planlıyorum
Bakalım neler olacak?:)
Merhaba canım ben adetimin 6. Günü başladım 8 gün devam ettim sabah akşam 2 mayıstan sonra bıraktım muhtemel yumurtlama dönemimdeydim çok emin olmamakla birlikte ovülasyon takibi yapmadım takvim usulü kontrol ettim. 8. Gün yapıp bıraktım ne olur ne olmaz diye en azında kafam rahat düşük vs yaşamamak için şimdide batımı bekliyorum rabbim hepimize soğan kürünü vesile kılsın minik meleklerimizi göbüşümüşe koysun 😊

Bende bu ay yaptım. Ama 12 gün yapabildim. Eksik yaptığımdan dolayı mı yok başka birşy mi bilmiyorum regl 7 gün gecikti. Dün idrar tahlili negatif çıktı. Umarım bir sorun yoktur 😞😞

Kızlar tam olarak tarifi var mı soğan kürünün? Ben de bu ay denemek isterim. Şuan bat günü henüz gelen giden yok. Umarım olmaz da... ama eğer regl olursam biter bitmez ben de başlayayım diyorum soğan kürüne.. nasıl yapılıyor tam olarak?

Kızlar bende denemek istiyorum, adetimin 2. Günündeyim nasıl yapılıyor beraber takip halinde olalım hayırlı haberler alırız inşallah 🤗

Back