Anne Adayları | Kaçıncı Aşılama | 14.gün | Sonuç:) | Doğum Tarihi | yaş |
S srplmtmtk | 2 | 13.06.2019 | 28 | ||
K Kerevizsalatasi | 2 | 27.05.2019 | 33 | ||
R Rengin0724 | 1 | 05.06.2019 | 27 | ||
K Kader26 | 1 | 02.06.2019 | |||
A allahtan umut kesilmez | 2 | 05.06.2019 | |||
S Sehergk | 1 | 01.06.2019 | 25 | ||
M Merabd | 1 | 28.05.2019 | 22 | ||
| 1 | 01.06.2019 | 29 | ||
G gzd2050ckl | |||||
| 1 | 28.05.2019 | 24 | ||
| 2 | 11.06.2019 | 37 | ||
E Emel DGE | 1 | 07.06.2019 | 39 |
Bende adet olmayı bekliyorum aşılama için ben hiç hamilelik geçirmedim tahminimce 2 mayısta adet olacağım nasip artık bekliyoruzMerhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptımşuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah adet olmazsın hamilesindir de aşılama ya gerek kalmaz canımBende adet olmayı bekliyorum aşılama için ben hiç hamilelik geçirmedim tahminimce 2 mayısta adet olacağım nasip artık bekliyoruz
Adetlerin duzensiz mı canım yada eşin de kontrole gitti miİnşallah ❤ 2 yıldır evliyim 2 defa klomen kullandım başka tedavi görmedim
Normalde düzensizlik vardı ama kilo verdim şuan 10 aydır düzenli evet o da kontrol oldu değerleri normalAdetlerin duzensiz mı canım yada eşin de kontrole gitti mi
Anladım canım ne güzel herseyinjz normal gibi inşallah yakın zamanda evlat sahibi olursunuz hayırlısiylaNormalde düzensizlik vardı ama kilo verdim şuan 10 aydır düzenli evet o da kontrol oldu değerleri normal
İnşallah sizin aşılamaya kaç gün var. Bi de yaş kaçAnladım canım ne güzel herseyinjz normal gibi inşallah yakın zamanda evlat sahibi olursunuz hayırlısiyla
Salı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağımİnşallah sizin aşılamaya kaç gün var. Bi de yaş kaç
İnşallah ilk aşılamada tutunur bebeğinizSalı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağım30 olmadan bizimki kucağımiza geleydi 30 yaş korkusu var bende
İnşallah canım hepimizin istediği en hayırlı zamanda olsun inşallah senin yaş kaçtı?İnşallah ilk aşılamada tutunur bebeğiniz ❤
Ben 22 eşim 24İnşallah canım hepimizin istediği en hayırlı zamanda olsun inşallah senin yaş kaçtı?
Yaşınız küçük olması avantaj canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkli bir evlat nasip eder RabbimBen 22 eşim 24
İnşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsinYaşınız küçük olması avantaj canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkli bir evlat nasip eder Rabbim
Aşılama da erkek için soerm değerleri nasıl olması gerekiyorMerhaba, aşılamadan önce eşlere sperm testi yapılıyor mu acaba hiç bir bilgim yok benim. Bir oğlum var 3 yaşında, geçen yıl mayısta kürtaj oldum 1 senedir kalamadım, 2 kez kimyasal oldu daha doğrusu 7 8 aydır da yok maalesef. 2 kez gittim dr deneyin olur mayısta gel olmazsa dedi bu ay da olmadı regl oldum haftaya gidicem dr muhtemelen önce yumurta takibi yapıcak yumurtlamamda çatlamada hiç bi sıkıntı yok çünkü. Klomen vs vereceğini sanmıyorum ama bakalım .. bu ay takip edip diğer ay aşılama yapacağını düşünüyorum bende öyle isticem zaten.
Bilmediğim için sordum bende. Acaba aşılama öncesi bakıyorlar mıdır değerlere? Gerçi aşılamada zaten en iyi spermleri yıkayıp seçip enjekte esiyorlarmış ama bilmiyorum. Dr gidince konuşucaz artık haftaya bizdeAşılama da erkek için soerm değerleri nasıl olması gerekiyor
Valla canım hiç bilgim yok sperm testi bizim çok önceden yapılmış vardı ama doktor sormadı bileMerhaba, aşılamadan önce eşlere sperm testi yapılıyor mu acaba hiç bir bilgim yok benim. Bir oğlum var 3 yaşında, geçen yıl mayısta kürtaj oldum 1 senedir kalamadım, 2 kez kimyasal oldu daha doğrusu 7 8 aydır da yok maalesef. 2 kez gittim dr deneyin olur mayısta gel olmazsa dedi bu ay da olmadı regl oldum haftaya gidicem dr muhtemelen önce yumurta takibi yapıcak yumurtlamamda çatlamada hiç bi sıkıntı yok çünkü. Klomen vs vereceğini sanmıyorum ama bakalım .. bu ay takip edip diğer ay aşılama yapacağını düşünüyorum bende öyle isticem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?