• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ne tür beşikler tercih ettiniz acaba ben hala almadım
Biz de park yatak aldik. Aslinda besiklerdeydi gözüm ama ablam park yatağın cok rahat olduğunu ve yegenimi onunla büyüttüğünü hatırlatarak ikna etti beni. Joienin park yatağını aldik. Donencesi içindeydi. Bir de cibinlik aldık. Boyle olunca içime sindi. :)

Kızlar bebek dönmüş o nedenle kasılmalarım düzenli aralıklarla gelmiş bugün çok olmadı. Bi de ben dun su içmedim fazla. O da etkili oldu sanırım.

Kızlar bebek dönmüş o nedenle kasılmalarım düzenli aralıklarla gelmiş bugün çok olmadı. Bi de ben dun su içmedim fazla. O da etkili oldu sanırım.
Şükür canım dönmüş kuzun darısı benim başıma:))kasılma oluyor ama geçiyor diye üstünde durmadım pek.

Böyle bişey alıcam bende oğlumda park beşik kullanmıştım çok hışırdıyordu memnun kalmadım ama o da kalite kalite benimki hediyeydi belki iyisi değildi ondandı bilmiyorum.joıenin park beşiğini bende beğendim ama bu ahşap ondan daha uygun geldi

Eklentiler

• F95A108C-29AA-42CF-8F24-C107494026BC.webp
    F95A108C-29AA-42CF-8F24-C107494026BC.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
Şükür canım dönmüş kuzun darısı benim başıma:))kasılma oluyor ama geçiyor diye üstünde durmadım pek.
Senin ki dönmedi mi canım
Gerçi benimki sezeryan olacak çok önemli değil dönüp dönmemesi :)
Sen normal yapacaksın sanirim

Böyle bişey alıcam bende oğlumda park beşik kullanmıştım çok hışırdıyordu memnun kalmadım ama o da kalite kalite benimki hediyeydi belki iyisi değildi ondandı bilmiyorum.joıenin park beşiğini bende beğendim ama bu ahşap ondan daha uygun geldi
Benim beşik de bundandi ben 6 ay kullandım anne yani olarak. Ama benimki 6maydan sonra durmadı pek atlamaya çalıştı falan park yatağa geçtim

Benimkide 1 aydir bas asagi erkenden döndü.benimde cok kasilmalarim var.bol bol dinlen.ben yüruyemiyorum artik.resmen taş kesiliyor.idrarimida tutamiyorum kafa dayandi mesaneme.tuvalete zor yetisiyom.ben sezeryan olcam.erkwnden dogmasindan korkuyom cikti cikacak resmen

Benimkide 1 aydir bas asagi erkenden döndü.benimde cok kasilmalarim var.bol bol dinlen.ben yüruyemiyorum artik.resmen taş kesiliyor.idrarimida tutamiyorum kafa dayandi mesaneme.tuvalete zor yetisiyom.ben sezeryan olcam.erkwnden dogmasindan korkuyom cikti cikacak resmen
Ay bizlerde de hep ayni erkenden cikmaya niyetlenen bebisler. Bol kasilmali bekleyis. Hayirla en azindan 37. Haftayi doldursaydik...

Al benden de o kadar. Kafası ile baskı yaptığından idrarı zor tutuyorum gece kaç defa uyanıyorum. Ilki 36 haftalik doğmuştu. Doktor bu da o haftalarda gelecek gibi diyor. Çok heyecanlıyım 35.haftama girsem rahatlicam

Al benden de o kadar. Kafası ile baskı yaptığından idrarı zor tutuyorum gece kaç defa uyanıyorum. Ilki 36 haftalik doğmuştu. Doktor bu da o haftalarda gelecek gibi diyor. Çok heyecanlıyım 35.haftama girsem rahatlicam
Canim 36. Haftada dogdugunda küveze almislar miydi yavrunu?

Ay bizlerde de hep ayni erkenden cikmaya niyetlenen bebisler. Bol kasilmali bekleyis. Hayirla en azindan 37. Haftayi doldursaydik...
Aynen canim ya cok sabirsiz bebeklerimiz.ben sezeryan olcam galiba 38 haftada aliyorlar.bu sali kontrolum var sorcam.cok fena ya bu agrilar kasilmalar.midr bulantisida var bende birde.kiloda almadim birtek ona seviniyorum cok korkmustum kilolu hamile kalinca ama almadim şükür.

Bende cok kalkiyor gece idrara cok agri yapiyo cunkü gelince daha cok kasiliyom.ama en kötüsu bazen kaciriyom tutamiyom anlamiyom bile.bu yüzden cok evden cikmiyom gerekmedikce.az bir harekette geliyor.bir gecse saglikla şu haftalarda rahatlasak

Aynen canim ya cok sabirsiz bebeklerimiz.ben sezeryan olcam galiba 38 haftada aliyorlar.bu sali kontrolum var sorcam.cok fena ya bu agrilar kasilmalar.midr bulantisida var bende birde.kiloda almadim birtek ona seviniyorum cok korkmustum kilolu hamile kalinca ama almadim şükür.
Ne guzel ben baya alsim en son iki hafta once 13-14 kg ydu ama ins emzirmek nasigp olursa digerlerindeki gibi 8 ayda baslangic kiloma inerim. Yani insallahhh

07754438-DEDC-472B-BDB8-DAC616E3E7FC.webp 4B611BD5-9308-42F6-9C4A-5677F82A75F5.webp
Bende bu beşikten aldım. 2 kademe olarak 1,5 yaşa kadar kullanılabilir diyor. İnş öyle olur

Biz de 3 tane beşik oldu :)
Anne yanı beşik ,odası için ikeadan karyola tipi beşik ve salon için sepet beşik

Eklentiler

• 407962F2-1A51-4550-9E10-65EFED797C90.webp
    407962F2-1A51-4550-9E10-65EFED797C90.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 4B81E67E-EA8C-47AB-8195-DA576068E5FE.webp
    4B81E67E-EA8C-47AB-8195-DA576068E5FE.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 24
Senin ki dönmedi mi canım
Gerçi benimki sezeryan olacak çok önemli değil dönüp dönmemesi :)
Sen normal yapacaksın sanirim
Canım şekil değiştiriyormuş ama son zamanlar yan veya ters aşagıda değil:))ilki normal bu da öyle olsa sevinirim ama sezaryen derse de olsun yavrularımıza sağlıkla kavuşalım da ikisi de olur:))

Back
X