2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben almayi dusunuyordum ama bu islerle ugrasan tas uzmani bi bayanla konustum. Gercek kehribarin aslinda 600 tl civarinda oldugunu ve enerjisinin yuksek oldugunu soyledi. Birak cocuguna sana dahi veremem. 70 80 satilanlarinda gercek olmadigini tozlardan elde ettiklerini soyledi. Kadin bana parasi icin satmaya calisabilirdi. Bunun hurafe oldugunu soyledi bana. O nedenle almayi dusunmuyorum.
Bana da pek mantıklı gelmedi

Gunaydin kizlar.benim oglan hayatinin ilk nezlesini oldu.burnuna dokundurmuyor. Insallah cabuk iyileşir. Burun tikanikligindan dolayi emmede zorlniyoruz

Kabızlık için çözüm bulanınız varmı 4 gün oldu kızıö da tık yok sürekli gaz çıkartıyo ama kakasını yapamıyor
Ek gidaya basladib
Kabızlık için çözüm bulanınız varmı 4 gün oldu kızıö da tık yok sürekli gaz çıkartıyo ama kakasını yapamıyor
Ben ilk zamanlarda kabiz oldugu zaman poposuna zeytin yagi suruyodum canim

Ek gidaya basladib
Ben ilk zamanlarda kabiz oldugu zaman poposuna zeytin yagi suruyodum canim
Yoğurt vermiştim biraz ama sanmiyorum ondan olduğunu daha önce de 1 kaşıkfelan verdiğim olmuştu ama ben kendim süt içtiğimde ya ertesi gün ağlıyo du ya da huzursuz oluyodu bu sefer doğal süt içtim bu daha ağır geldi sanırım

Kızlar bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anlarım ateşi 37 sanki idrar yaparken de ıkınıyor acayip sesler çıkarıyor gibi onun dışında bir sıkıntı yok şükür

Diş olabilir belki 37 ateş, bizim bir gece 37.2 olmuştu. Yine de tahlile götürün derim uygunsanız. Bir de elinizle alt ön iki dişe bi bakın sertlik yırtma vs var mı diye
Sertlik var çok da kaşınıyor ama yırtılma yok henüz. Şuan normale döndü ama ara ara böyle 37lere çıkıyor. 37.5u geçmiyor diye doktora götürmedim. Yarınki duruma göre bakayım

Sertlik var çok da kaşınıyor ama yırtılma yok henüz. Şuan normale döndü ama ara ara böyle 37lere çıkıyor. 37.5u geçmiyor diye doktora götürmedim. Yarınki duruma göre bakayım

Bizim de öyle hep bu hafta. Doktora gittik geçen salı 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi. Enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedi. Boğazı da kırmızıymış. Yarından sonra tekrar gideceğiz bakalım

Diş olabilir belki 37 ateş, bizim bir gece 37.2 olmuştu. Yine de tahlile götürün derim uygunsanız. Bir de elinizle alt ön iki dişe bi bakın sertlik yırtma vs var mı diye

Bizim alt dişlerden biri göründü. Sertleşti ama yırtılma vs yok daha. Yine de ateş olur mu acaba? Yoksa sadece damağı yırtarken mi oluyor

Bizim de öyle hep bu hafta. Doktora gittik geçen salı 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi. Enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedi. Boğazı da kırmızıymış. Yarından sonra tekrar gideceğiz bakalım
Geçmiş olsun inşllh bir şeyi yoktur. En yüksek kaç olmuştu ateşiniz bende mi götürsem acaba ya

X