2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maaşallah diyerek okudum ilk miydi doğumun?darısı başımıza inşallah bizlerin de bçyle kolay dogumu olur canımm.suni almamak büyük rahatlık maaşallah.bol sütlü günler :))

Canım maaşallah diyerek okudum ilk miydi doğumun?darısı başımıza inşallah bizlerin de bçyle kolay dogumu olur canımm.suni almamak büyük rahatlık maaşallah.bol sütlü günler :))
İlk doğumum canım bence moral motive çok önemli bana öyle geliyor ben hep yaparım dedim bide ne duyduysam yaptım Fatma Ana eli otu hurma çok yürü çöm kalk yokuş ün çok artık en çok hangisi işe yaradı bilmiyorum inşallah sağ salim hemencik doğurursunuz dualarım sizinle

Canım bunları ben de yapıcam inşallah ikinci olacak benim nasipse ilki tamamen suni ile dogdu hiç bir işaret yoktu.inşalllah bu kez kolay olur.moralli olmaua çalışıyorum ama biraz panik durumu var hayırlısı inşallah

İnşallah kolaycana geçer canım dualarım sizinle teyzem bana merak etme kimsenin içinde kalmıo derdi güzel bir moral sözü

Kızlar bu gun çok acayip bisey oldu,yürüyüş yaptım geldim sıcak bir duş aldım sırtımda bir ağrı oldu üstünde durmadım sonra çok fena bir şekilde sancılar geldi belimden kasıklarıma doğru,ikinci dogum olacağı için biliyorum aslında aralıklı değil dogum sancısı olmayabilir diye ama okadar şiddetliydi ki oturtmadi yarim saat sonra çıktık evden doktora geldik ettik derken bir saat geçmişti ve hastanede çat sancim kesildi ,doktorum muayene etti açılma sıfır yatış vermedi tabi ben de istemedim ama bu neydi ,böyle birşey yaşayan var mı ? Doğumumun yakın olduğunu mu gösteriyor, birincide böyle bisey yaşamadım

Son düzenleme:
Kızlar bu çok acayip bisey oldu,yürüyüş yaptım geldim sıcak bir dua aldım sırtımda bir ağrı oldu üstünde durmadım sonra çok fena bir şekilde sancılar geldi kasıklarıma doğru,ikinci dogum olacağı için biliyorum aslında aralıklı değil dogum sancısı olmayabilir diye ama okadar şiddetliydi ki oturtmadi yarim saat sonra çıktık evden doktora geldik ettik derken bir saat geçmişti ve hastanede çat sancim kesildi ,doktorum muayene etti açılma sıfır yatış vermedi tabi ben de istemedim ama bu neydi ,böyle birşey yaşayan var mı ? Doğumumun yakın olduğunu mu gösteriyor, birincide böyle bisey yaşamadım

Kızlar bu gun çok acayip bisey oldu,yürüyüş yaptım geldim sıcak bir duş aldım sırtımda bir ağrı oldu üstünde durmadım sonra çok fena bir şekilde sancılar geldi belimden kasıklarıma doğru,ikinci dogum olacağı için biliyorum aslında aralıklı değil dogum sancısı olmayabilir diye ama okadar şiddetliydi ki oturtmadi yarim saat sonra çıktık evden doktora geldik ettik derken bir saat geçmişti ve hastanede çat sancim kesildi ,doktorum muayene etti açılma sıfır yatış vermedi tabi ben de istemedim ama bu neydi ,böyle birşey yaşayan var mı ? Doğumumun yakın olduğunu mu gösteriyor, birincide böyle bisey yaşamadım

aaa doğum oldu mu canım daha olmamıştır büyük ihtimal hala suni sancı alıyorsan.. Allah yardımcın olsun haber et bizleride

Canim ins yavrunu hayirla kucagina almissindir ya da suan almak üzeresindir. Guzel haberini bekliyoruz

bebeğine kavuşan anneleri gordukce oh çok şükür diyorum. Benim bugün biraz kasik ve bel agrım var ama ne su ne nişan bir belirti yok, bazan bu hafif sancilarda acaba diyorum ama hani insan bilemiyor gerçekten... bazen vir şey oluyor, acaba kontrol ettirsem mi diyorum ama sonuçta doğum olsa şiddetli bir ağrı olmasi gerek giderek artar diyorum...hayırlisı olsun. Her gün dua ediyorum doğjm yapan ve bekleyenlere sağlıkla alalım bebeklerimizi

Toplanın kızlar anlatıyorum 1 gece önce mide bulantisindan kalça ağrısından uyuyamadim. Ne zamandır da ishaldim. Vücut kendini doguma haziyomus. Neyse hastaneye rapor almak için gitcektim son günlerim diye yengemlerde kaliyodum bi eve gidiyim banyo yapıyım dedim. Tuvalete girdin klozetin icine kan çökmüş. Eşimi cagirdim bu kanmi dedim dememle bacaklarimdan aktı. Duşa girdim giyindim süslendim. Muayene olurken suyum patladı nstye alındım. Doktor sancilarin çok güzel dedi suni vermeyiz dedi. Yattım 3 saatte 2 cmden fazla acılmam yoktu. Sancilarim çekilmez hale geldi akşam 9 civarı. 10da muayene oldum 6 7 8 9 derken 15dakkada 10 cm oldum hemen doguma aldılar. 15 dakikada normal olarak aldım oğlumu kucağıma. 3600 gr 51 cm. Sancılar gerçekten zordu ama sonunda yasadigin mutluluğa deyiyor. Sancinizi nasıl rahat yasiyosaniz onu yapın. Ben pilates topunda geçirdim 5 saatimi nerdeyse. Toplam 8 saat sancı çektim doğurdum. Kalk yürü diyenlere aldırmayın nasıl rahat ediyosaniz onu uygulayın. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin evlatlarımızı

aaa doğum oldu mu canım daha olmamıştır büyük ihtimal hala suni sancı alıyorsan.. Allah yardımcın olsun haber et bizleride
Sen yazdıktan yarım saat sonra aldım oğlumu kucağıma. Sancilarim duzenliydi ve suni sancı verilmiş gibiydi. Ama tabi kendi sancilarimla doğum yaptım 24 saat sancı çeken bi kız vardı. Onu görünce korktun resmen saatleri sayiyodum. Ama 8 saate doğurdum. Allah hepinize benden daha rahat doğumlar nasip etsin.

hadi gecmis olsun :) darisi basimiza :) bebisinle guzel günler dilerim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…