- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım maaşallah diyerek okudum ilk miydi doğumun?darısı başımıza inşallah bizlerin de bçyle kolay dogumu olur canımm.suni almamak büyük rahatlık maaşallah.bol sütlü günler :))Bana ilk öğlen Bir buçuk gibi ilki geldi nolduğunu anlayamadım Tabi daha da zamanı var diye değildir dedim. 50 60 dk da karnım inanılmaz sertleşip ağrı giriyordu ama dayanılmıcak bişey değil. Sonra sıklaştı sancılar biraz çoğaldı ama yine dayanıpmayacak bişi değildi hep nefes alıp verdim o çok iyi geldi bana. On dk da bir olunca dedik gelio çıktık yola. Aldılar beni Beş cm miş açıklık on bir gibi hastanedeydik. Dr unu aradılar suyunu patlarım demiş o da. Patlattılar ağrıların sıklaşıp çoğalacak dediler ama yine dayanılmıcak Bi ağrı olmadı. Arada alttan muayene bebeğin kafası tam yerleşmemiş dediler. Sıcak duşta pilateste zıplattılar. Bütün sancıyı odamda çektim sonra geldi baktı yedi dedi sonra sancı gelince ıkınmalar başladı artık. Oda da dokuz cm açıklığa kadar bekledik. Zaten kafa inmeye iktirmeye başlayınca içgüdüsel olarak ıkınma gelio dır deseler de durulmuo o sancı geldi de doğumhaneye geçtik bağırmak yerine sancı okunma isteği gelince derin Bir nefes o nefesi vermeden ıkınma bunun faydasını çok gördüm üç kere ıkınmadan sonra geldi bebek epidural yok suni sancı yok Bir cm kesi sadece ben hep iyi düşündüm yaparım dedim epıdural verelim dediler Hayır ben yaparım dedim bence sizde Kendinize Bu gazı verin. Doğumhaneye girdim yarım saat sonra yürüyerek çıktım inşallah hepiniz benim gibi Bir doğum yaşarsınız
İlk doğumum canım bence moral motive çok önemli bana öyle geliyor ben hep yaparım dedim bide ne duyduysam yaptım Fatma Ana eli otu hurma çok yürü çöm kalk yokuş ün çok artık en çok hangisi işe yaradı bilmiyorum inşallah sağ salim hemencik doğurursunuz dualarım sizinleCanım maaşallah diyerek okudum ilk miydi doğumun?darısı başımıza inşallah bizlerin de bçyle kolay dogumu olur canımm.suni almamak büyük rahatlık maaşallah.bol sütlü günler :))
Canım bunları ben de yapıcam inşallah ikinci olacak benim nasipse ilki tamamen suni ile dogdu hiç bir işaret yoktu.inşalllah bu kez kolay olur.moralli olmaua çalışıyorum ama biraz panik durumu var hayırlısı inşallahİlk doğumum canım bence moral motive çok önemli bana öyle geliyor ben hep yaparım dedim bide ne duyduysam yaptım Fatma Ana eli otu hurma çok yürü çöm kalk yokuş ün çok artık en çok hangisi işe yaradı bilmiyorum inşallah sağ salim hemencik doğurursunuz dualarım sizinle
İnşallah kolaycana geçer canım dualarım sizinle teyzem bana merak etme kimsenin içinde kalmıo derdi güzel bir moral sözüCanım bunları ben de yapıcam inşallah ikinci olacak benim nasipse ilki tamamen suni ile dogdu hiç bir işaret yoktu.inşalllah bu kez kolay olur.moralli olmaua çalışıyorum ama biraz panik durumu var hayırlısı inşallah
Valla orası öyle bir şekilde çıkacakİnşallah kolaycana geçer canım dualarım sizinle teyzem bana merak etme kimsenin içinde kalmıo derdi güzel bir moral sözü
aaa doğum oldu mu canım daha olmamıştır büyük ihtimal hala suni sancı alıyorsan.. Allah yardımcın olsun haber et bizlerideKızlar dünden beri ishalim afedersiniz. Sabahta çok kustum bisey yiyemedim. Öğleden sonra 1 gibi duşa girdim nişan geldi. Saat 3 gibi hastaneye geldik alttan muayene sırasında suyum patladı. Şuan sancı çekiyorum 3den beri bolbol dua edin. 2 cm acılmam vardi en son sancım da artıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim ins yavrunu hayirla kucagina almissindir ya da suan almak üzeresindir. Guzel haberini bekliyoruzKızlar dünden beri ishalim afedersiniz. Sabahta çok kustum bisey yiyemedim. Öğleden sonra 1 gibi duşa girdim nişan geldi. Saat 3 gibi hastaneye geldik alttan muayene sırasında suyum patladı. Şuan sancı çekiyorum 3den beri bolbol dua edin. 2 cm acılmam vardi en son sancım da artıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım geçmiyor uyku yok yarın çocuk kalkar beni de kaldırır ben de oturdum tv bakıyorumgeceler geçmiyor...
Sen yazdıktan yarım saat sonra aldım oğlumu kucağıma. Sancilarim duzenliydi ve suni sancı verilmiş gibiydi. Ama tabi kendi sancilarimla doğum yaptımaaa doğum oldu mu canım daha olmamıştır büyük ihtimal hala suni sancı alıyorsan.. Allah yardımcın olsun haber et bizleride
hadi gecmis olsun :) darisi basimiza :) bebisinle guzel günler dilerim.:)Toplanın kızlar anlatıyorum1 gece önce mide bulantisindan kalça ağrısından uyuyamadim. Ne zamandır da ishaldim. Vücut kendini doguma haziyomus. Neyse hastaneye rapor almak için gitcektim son günlerim diye yengemlerde kaliyodum bi eve gidiyim banyo yapıyım dedim. Tuvalete girdin klozetin icine kan çökmüş. Eşimi cagirdim bu kanmi dedim dememle bacaklarimdan aktı. Duşa girdim giyindim süslendim. Muayene olurken suyum patladı nstye alındım. Doktor sancilarin çok güzel dedi suni vermeyiz dedi. Yattım 3 saatte 2 cmden fazla acılmam yoktu. Sancilarim çekilmez hale geldi akşam 9 civarı. 10da muayene oldum 6 7 8 9 derken 15dakkada 10 cm oldum hemen doguma aldılar. 15 dakikada normal olarak aldım oğlumu kucağıma. 3600 gr 51 cm. Sancılar gerçekten zordu ama sonunda yasadigin mutluluğa deyiyor. Sancinizi nasıl rahat yasiyosaniz onu yapın. Ben pilates topunda geçirdim 5 saatimi nerdeyse. Toplam 8 saat sancı çektim doğurdum. Kalk yürü diyenlere aldırmayın nasıl rahat ediyosaniz onu uygulayın. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?