2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar benimde nasipse cuma gunu seryan dogumum sabah 7 de cıkıcaz.ıkı yasındada oglum var ilk defa ayrı kalcaz beni en cok o dusunduruyo saglıcakla gelir inşallah sonrasındada Allah yardımcım olsun:)

Kızlar hiç belirti yaşamıyorum acaba bir anda mı gelir inşallah kendi sancım olur valla izne ayrıldım ye iç otur durumundayım çok yürüyemiyorum oğlum küçük onla zor.

Merhaba kızlar benimde nasipse cuma gunu seryan dogumum sabah 7 de cıkıcaz.ıkı yasındada oglum var ilk defa ayrı kalcaz beni en cok o dusunduruyo saglıcakla gelir inşallah sonrasındada Allah yardımcım olsun:)
Tarihin belli olması çol güzel sezaryenin bu yönünü seviyorum.Allah kolay doğum nasip etsin.doğuma giderken insan evdeki yavruyu çok düşünür sanırım benim de oğlum var 3 buçuk yaşında onu bir iki gün bırakmak zor gelecek.Allah sağlıkla bebeğimizi alıp eve dönmeyi nasip etsin.

Benimkide dönmemiş zaten bu saatten sonra zor ama bekleyelim Bebek iyice gelişsin dedi. 1-2 haftam daha var yani ama sonu sezeryan belli seninde Allah yardımcın olsun yarın kavuşuyorsun :)

Benimkide dönmemiş zaten bu saatten sonra zor ama bekleyelim Bebek iyice gelişsin dedi. 1-2 haftam daha var yani ama sonu sezeryan belli seninde Allah yardımcın olsun yarın kavuşuyorsun :)
Sağol canım, gelişsin iyice büyüsün belki kısmet ya döner :)

Kızlar dünden beri ishalim afedersiniz. Sabahta çok kustum bisey yiyemedim. Öğleden sonra 1 gibi duşa girdim nişan geldi. Saat 3 gibi hastaneye geldik alttan muayene sırasında suyum patladı. Şuan sancı çekiyorum 3den beri bolbol dua edin. 2 cm acılmam vardi en son sancım da artıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bi doğum geçirip kavuşursun bebeğine

Allah yardimcin olsun insallah kisa surede bebisini kucagina alirsin annesi :)

Amin canım hepimiz sağ salim kavuşalım kuzularımıza inşallah tarihi bilmek iyi oluyo ama korku biraz daha faxla oluyo sanki
Canım orası da var haklısın benim ikinci ama korkuyorum eşim ilk değil ne korkusu diyor deli ediyor beni şimdi biliyorum yaşayacaklarımı.Allah kolaylığını veriyor hepimiz hayırlısı ile kurtulalım inşallah.Allah affetsin çok sıkıldım su son hafta su fazla karnım çok şiş..

Hayırlı olsun inşallah sancini tarif edebilir misin :)
Bana ilk öğlen Bir buçuk gibi ilki geldi nolduğunu anlayamadım Tabi daha da zamanı var diye değildir dedim. 50 60 dk da karnım inanılmaz sertleşip ağrı giriyordu ama dayanılmıcak bişey değil. Sonra sıklaştı sancılar biraz çoğaldı ama yine dayanıpmayacak bişi değildi hep nefes alıp verdim o çok iyi geldi bana. On dk da bir olunca dedik gelio çıktık yola. Aldılar beni Beş cm miş açıklık on bir gibi hastanedeydik. Dr unu aradılar suyunu patlarım demiş o da. Patlattılar ağrıların sıklaşıp çoğalacak dediler ama yine dayanılmıcak Bi ağrı olmadı. Arada alttan muayene bebeğin kafası tam yerleşmemiş dediler. Sıcak duşta pilateste zıplattılar. Bütün sancıyı odamda çektim sonra geldi baktı yedi dedi sonra sancı gelince ıkınmalar başladı artık. Oda da dokuz cm açıklığa kadar bekledik. Zaten kafa inmeye iktirmeye başlayınca içgüdüsel olarak ıkınma gelio dır deseler de durulmuo o sancı geldi de doğumhaneye geçtik bağırmak yerine sancı okunma isteği gelince derin Bir nefes o nefesi vermeden ıkınma bunun faydasını çok gördüm üç kere ıkınmadan sonra geldi bebek epidural yok suni sancı yok Bir cm kesi sadece ben hep iyi düşündüm yaparım dedim epıdural verelim dediler Hayır ben yaparım dedim bence sizde Kendinize Bu gazı verin. Doğumhaneye girdim yarım saat sonra yürüyerek çıktım inşallah hepiniz benim gibi Bir doğum yaşarsınız

Canım Allah kolaylık versin hayırlısı ile gelsin yavrun kolay doğumun olsun inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim..bizi habersiz bırakma rmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…